Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Bocsi, én fogalmaztam rosszul..
Szóval.. Csináltam egy 50 gigás particiót, és arra pakoltam a szűz rendszert. De a munkámhoz szükséges programokat még fel kell telepítenem (photoshop, Indesign, illustrator, office, stb), és nem szeretném, ha egy idő után kevés lenne az 50 giga, bár lehet, hogy elég. Ugye Win alatt be lehet állítgatni, hogy egy másik particióra telepítse, bár túl sokat nem ér ha a rendszer borul, de legalább nem fogyaszt annyi helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval.. Csináltam egy 50 gigás particiót, és arra pakoltam a szűz rendszert. De a munkámhoz szükséges programokat még fel kell telepítenem (photoshop, Indesign, illustrator, office, stb), és nem szeretném, ha egy idő után kevés lenne az 50 giga, bár lehet, hogy elég. Ugye Win alatt be lehet állítgatni, hogy egy másik particióra telepítse, bár túl sokat nem ér ha a rendszer borul, de legalább nem fogyaszt annyi helyet.
TigerCat