Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Czo

addikt

válasz NGA #39612 üzenetére

Az ilyen hibaknal sokszor elofordul, hogy adott kombinacioban jelentkeznek. Pl. Siman lehet, hogy a 0.2.5-be belerakott javitas (ez valamikor, a Big Sur 11.6 kornyeken lehetett) tenyleg javitotta a dolgokat, viszont egy kesobbi Big Sur update akar pl barmelyik, amelyik iden jott, az ujra elrontotta.

Erdemes megnezni, hogy a workaround mukodik-e meg (az sem biztos!), majd megkeresni a projekt hivatalos forumat, atnezni a bugreportokat, majd jelenteni nekik.

Ez egy allando, macska eger jatek.

Ha a dokumentacio szerint telepitve jartal el, akkor nem kellene rosszul telepitve lennie.

Szerk: Illetve, meg azt erdemes megjegyezni, hogy alapvetoen, akik ezt keszitik, ok haladnak folyamatosan, tehat amikor megjelentek az elso Monterey betak, majd a vegleges Monterey, akkor onnatol az van a figyelem kozeppontjaban. En is aktivan ugykodtem azon anno, hogy a Sierrat, High Sierrat nem kapo gepeken mukodjon a Software Update, igy amikor pl. kijott az elso High Sierra beta, mar nem foglalkoztam a Sierran elojovo hibakkal. Viszont, en nem ugykodom most ezen, mert a Mojave erkezese utan minden gepemet csereltem, igy most minden fullosan tamogatott. Valoszonu, ParrotGeek VMM patchjenek az elmelete, meg mindig az en VMM patchem otleten alapul :). Azert, jol tovabb elt ez az elgondolas :) Itt pl. Catalinanal vagyok emlegetve :D Mivel, az Inteles platformot is el fogom hagyni veglegesen, igy alapvetoen, meg legalabb jopar evig nem fogok az unsupported dolgokhoz visszaterni.

Új hozzászólás Aktív témák