Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ilyen hibaknal sokszor elofordul, hogy adott kombinacioban jelentkeznek. Pl. Siman lehet, hogy a 0.2.5-be belerakott javitas (ez valamikor, a Big Sur 11.6 kornyeken lehetett) tenyleg javitotta a dolgokat, viszont egy kesobbi Big Sur update akar pl barmelyik, amelyik iden jott, az ujra elrontotta.
Erdemes megnezni, hogy a workaround mukodik-e meg (az sem biztos!), majd megkeresni a projekt hivatalos forumat, atnezni a bugreportokat, majd jelenteni nekik.
Ez egy allando, macska eger jatek.
Ha a dokumentacio szerint telepitve jartal el, akkor nem kellene rosszul telepitve lennie.
Szerk: Illetve, meg azt erdemes megjegyezni, hogy alapvetoen, akik ezt keszitik, ok haladnak folyamatosan, tehat amikor megjelentek az elso Monterey betak, majd a vegleges Monterey, akkor onnatol az van a figyelem kozeppontjaban. En is aktivan ugykodtem azon anno, hogy a Sierrat, High Sierrat nem kapo gepeken mukodjon a Software Update, igy amikor pl. kijott az elso High Sierra beta, mar nem foglalkoztam a Sierran elojovo hibakkal. Viszont, en nem ugykodom most ezen, mert a Mojave erkezese utan minden gepemet csereltem, igy most minden fullosan tamogatott. Valoszonu, ParrotGeek VMM patchjenek az elmelete, meg mindig az en VMM patchem otleten alapul
. Azert, jol tovabb elt ez az elgondolas
Itt pl. Catalinanal vagyok emlegetve
Mivel, az Inteles platformot is el fogom hagyni veglegesen, igy alapvetoen, meg legalabb jopar evig nem fogok az unsupported dolgokhoz visszaterni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Workstation / Intel Xeon E5-1620 v2 / 64GB RAM / 256GB SSD / 2TB HDD
- GAMER PC - RYZEN 5 7600/RTX 5070 12GB/16GB RAM/512GB NVME
- GAMER PC - R5 7500F/RTX 5060 8GB/16GB RAM/512GB NVME
- GAMER PC RYZEN 5 5500/RTX 5060 8GB/16GB RAM/1TB NVME/600W
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/256GB SSD+2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Azert, jol tovabb elt ez az elgondolas
Mivel, az Inteles platformot is el fogom hagyni veglegesen, igy alapvetoen, meg legalabb jopar evig nem fogok az
TigerCat