Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Régebben próbálkoztam Suse linuxal. Ha jól emlékszem Suse 9.0-át használtam, ami hamar lekerült az akkori gépemről, mivel nem volt képes lekezelni a wifis hálókártyámat(valamilyen módon lehettséges volt belőni a kártyát, de nem vagyok nagy linux guru, ezért nekem nem is sikerült).
Azóta új gépem lett: adott 1 HP 6730s-es notebook. Milyen linuxot ajánlotok rá? Wifiznék rajta, néznék 1-1 filmet, msn-eznék, office stb-stb. Szóval hétköznapi programokat futtatnék rajta, 1 kis C programozás kiegészítésével. Mit ajánlotok a célra? Msn, hogy megy rajta?
Mai linuxok ezeket gond nélkül kezelik már? Van a gépben 1 mobility radeon hd 3430 videókártya is....Vele, hogy állna a rendszer? Könnyű manapság ezeket feltelepítgetni, vagy bűvészkedni kell most is vele?Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Robogó, kismotor
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest