Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
1. Ettől én is félek.

2. Könnyen lehet, hogy más a ludas, de tápot biztosan cserélek. Nem túl jó minőségű táp van benne, mert más nem volt kéznél, amikor össze lett rakva a gép.
3. Szűrési gondot valóban nem fogok tudni diagnosztizálni, ezért is cserélem inkább. Az viszont jellemző, hogy az elektrolit kondenzátorok szépen kiszáradnak, ami idővel egyre több problémát okoz. Arról viszont nincs információm, hogy mennyit és milyen körülmények között ment előtte maga a tápegység.
Multimétert csak azért írtam, mert cáfolni/ellenőrizni szeretném a sensors állítását.
Hálókártyát most nem tudom megmondani, mert fáradtan csináltam egy kis "hülyeséget" [jó kifogás
], így majd a helyszínen férek hozzá a géphez, de leírom majd a típust (egy kártya van benne). Ha jól rémlik, valami Intel.
Cserélhetem RTL8139-re is akár.
A router viszont Linksys, úgyhogy a tippel közel jársz hozzá.

Mire gondolsz a routert illetően?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest