- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Hálózatos hibakereséshez kérnék segítséget!
Illetve nem tudom, hogy egyáltalán hiba-e. A böngészőimben a weboldalak lassan töltődnek be. Sok esetben olyan érzés, mintha régi, 33.6-os modemen neteznék.
5GHz es wifit használok. Első körben a digit gyanúsítottam, de a router admin felülete is ugyanígy jelenik meg.
A network managerben 260Mbps, máskor 170Mbps látszik az adatlapon, szóval annyira nem lassú. Az ethtool -S mutat pár hibát, de elhanyagolható mennyiségben (tx_retry_failed: 3, rx_dropped: 32, tx_retries: 1955 - két nap alatt)Nem tudom, merre kellene keresgélnem.
Az sem kizárt, hogy a laptopomon van gond, de cpu, diszk terhelés nem látszik sehol.
Windows-on arra tippelnék, hogy vírus, de itt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Projektor topic
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest