- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
Samba kérdés
a szerveremen fut egy Transmission
a letöltött fájlok és mappák tulajdonosa adebian-transmissionnevű user, a csoportja pedig alenrynevű csoport, amiben nyilván benne van a fenti user meg alenryuser is.a Sambát eddig guestként értem el, ami egyszerű, de a Transmission által létrehozott mappákat így nem tudtam módosítani, ezért most létrehoztam egy lenry nevű Samba-usert, amivel ugyanúgy nem tudom módosítani a fájlokat, ezért nyilván valamit nem jól csináltam.
nem egészen világos, hogy a lenry usernek és a lenry samba-usernek van-e valami köze egymáshoz, de gyanítom nincs és ez lesz a probléma gyökere, de mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Horgász topik
- OLED TV topic
- Milyen program, ami...?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest