- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, mivel teljesen alap vagyok linuxból nem teljesen értem ezt.
Adott a probléma, a merevlemezem kb percenként kilövi magát folyton leállítja a hülye energia gazdálkodás. A hdparam kiakapcsolása se segít. Fél év alatt 20 000x állította le magát ami rettenetesen sok.
Ezt találtam a neten
while true; do
touch /media/disk/.tempfile
sleep 15
done
One way to use this is to make a bash file with that script and make another one containing:screen -mdS "some name for the screen" "name of the bash file that you created earlier"
For example:screen -mdS spin spin.sh
That way you can close the ssh session without ending the script.
Na addig oké, hogy a felső kódot beírom SSH-n (a /media/disk.. részt a saját merevlemezem elérési útjára módosítottam)
De a screen -mdS spin spin.sh kód látszólag semmit se csinál. Nem igazán vágom. Szóval én csak azt szeretném hogy a fenti kis kódocska ami folyton birizgálja a merevlemezt, hogy ne aludjon el, az 0-24 ben fusson.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Képregény topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest