Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Adott ket Debian szerver, egyiken MySQL a masikon phpmyadmin+apache.
Az adatbazis szerveren engedelyeztem hogy a phpmyadmin+apache szerver hostneverol a "root" beloginolhasson, mukodott is szepen. Viszont most IP-t kellett valtanom, (eddig egy "szerviz" ip-t hasznaltam) a DNS szerveren atirtam az uj IP-re, szepen pingeli is egymast a ket szerver, de a MySQL szerverre csak akkor enged be a masik szerverrol, ha IP-t adok meg, nem pedig domain nevet a mysql szervernel.
A fura tenyleg az, hogy hostnev alapjan tudjak egymast pingelni, tehat jo IP-t oldanak fel, akkor viszont nem ertem, miert nem megy csak IP-vel... Van valahol melyen a MySQL-ben valami, ahol elmentette a hostnevhez tartozo regi IP-t??
igazabol most ez a mukodest nem befolyasolja, hiszen fix IP-krol van szo, csak akkor is fura...
Valakinek valami otlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Foxpost
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest