- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőr Artúr
tag
válasz
bambano
üzenetére
Mondjuk én a syslogot eredetileg a logfájlok helyett gondoltam, nem az archivált példányok továbbküldésére...
Ha nem akarsz extra ellenőrzést(hálózaton, esetleg diszkre íráskor nem sérült-e), az rsync tud törölni sikeres másolás után. Ha össze is hasonlítanád törlés előtt a két példányt, azt úgy tudom, csak scripttel (javasolhatnék IBM TSM szoftveréhez hasonló eszközt... jé... jut eszembe: bacula nem jó? ... de ez ágyú és veréb esete is lehet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Gyúrósok ide!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Witcher topik
- Marathon (2025)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest