- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
altare
tag
válasz
lev258 #22402 üzenetére
Igen debian 7 is csinálta és ubuntu is csinálta. Live alatt ment rendesen, illetve telepítésnél is frankón letölti amit kell, de miután fel van telepítve off és csak ha kihúzom a netkábelt és routert is resizem (ki, majd vissza dugom a tápot) lesz csak ismét net a lakásban.
Legalább 4-5x lett újrarakva, aztán meguntam és maradt fent a debian 8.1, majd írtam a debian topicba, de egyenlőre nem kaptam rá semmi választ, így hát ide is írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest