- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arch alatt hogyan tudnék Xorg 116-ra downgradelni? Most 117-van fenn, de ezzel nem működik teljesen jól a catalyst. Ha kilépek az X ből fekete képpel csontrafagy a gép, vlc nem tudja használni a vaapi gyorsítást, half life2 eljut az intro utánig és mielőtt betöltené a menüt csontrafagy. Más játékok működnek, pl urbanterror, sauerbraten. Nyílt driverrel a hl2 is ment. A nyílt driverrel az a problémám hogy gondok vannak a 2d-s megjelenítéssel, ha valami fölé vittem az egeret ahol magyarázószövegnek kell megjelennie gyakran kaptam helyette hibás megjelenítést, artifactokat. Görgetésnél böngésző csíkozódott.
Felraktam a catalystot violo repójából, ugyanennek a repónak az xorg 116 részét is hozzáadtam a pacman.conf hoz, de semmilyen arch fórumokon javasolt paraméterrel nem volt hajlandó a pacman az xorg 117-ről 116-ra downgradelni, pedig a catalyst hibamentes működéséhez ezt ajánlják. Hogyan tudnék downgradelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest