Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The.Bali
aktív tag
válasz
lev258 #21457 üzenetére
A mostani Grub listába nem tudom vissza varázsolni valahogy a Win 8.1-et?
A mostani grub menüm, amiből hiányzik a Windows bejegyzés itt található:: /boot/grub/menu.lst
Meghatároztam grub-install --verszion paranccsal, melyik verzió van most fent. Ez lenne: (GNU GRUB 0.97)A Grub 2-es listám itt található és ebben még szerepel a Windows-os bejegyzés: /boot/grub/grub.cfg
Szerk: volt sudo update-grub, és a fastboot ki van kapcsolva igen [windows félhibernálás]. (safe boot is, mivel legacy módúra van állítva a bios)
Szerk2: a Grub2-őt hogy tudom vissza rakni ideiglenesen? Hogy el tudjam indítani a Windows-omat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest