Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Sziasztok következő problémám lenne.
Kaptam egy PSD filet amit gimpel akarnék megnyitni linuxban és folyamatosan ezt a hiba üzentet kapom "Error loading PSD file: No such file or directory". Mindenféle jogot megadtam már a fájlra próbáltam már gimpen belül megnyitni de mindig ugyanaz az eredmény. Valakinek van valami ötlete ?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Kutya topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő