Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Az a kérdés, mennyi a ramod. Mert lehet azt kevesli. Vagy a cd kép megsérült letöltésnél.
Egyébként nekem is lesz ilyen gépem, én arra slitazt tervezek.
Én az ilyen általános usb kreátorokat nem szeretem. Legjobb, ha a disztró saját leírását követed. Van, hogy nem jól csinálja meg a liveusb-t. pl fedora sem megy ilyen módon, csak live usb creatorral.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android Autót minden mobilra!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest