Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shatterstar
aktív tag
Üdv!
Jómagam mint a többség Windowst használtam eddig és mivel sok pozitív véleményt hallottam a Linuxról ezért arra gondoltam ideje váltanom egy jobb és stabilabb rendszerre. Engem csak az érdekel hogy maga az oprendszer váltás számomra miben fog megnyilvánulni? Megkérdeztem pár arcot akik azt mondták hogy teljesen más lesz a Linux és amihez eddig hozzászoktam azt felejtsem el...
Magát a gépet film,zenehallgatás,netre használom és persze a cuccaimat tárolom rajta. Nem akarom elhinni hogy ezek a hétköznapi dolgok ne mennének más rendszereken is
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Keychron egerek bemutatója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest