- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Először is: ÉN KÉREK ELNÉZÉST!
Egyébként meg 94 szeptembere óta unix alatt dolgozom, majdhogynem kizárólag parancssorban (AIX, HP-UX, OSF/1, SunOS, Linux). 95-96 magasságában raktam fel az első linuxot az otthoni gépemre, azóta csak az van rajta. Pár év RedHat után Debianra váltottam. Ez persze nem jelenti azt, hogy Nagy Unix Jedi vagyok, inkább egy szorgos kis padawan.
2-3 éve böffent fel, hogy megnézem mit tudnak a deszktop linuxok, és azokat egységsugarú júzerként próbálom használni (ha okoskodni akarok, akkor arra ott a Debian).Nnna, ehhez képest fogalmazzátok újra a nekem írt válaszokat.
Szerk.: A vindózhoz meg tök süket vagyok, többet foglalkoztatom a deszktoposainkat, mint Micike néni az iktatóból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- Google Chrome
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyobb kijelzőt kapott az olcsóbb Motorola Razr 50 is
- További aktív témák...
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest