- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Sziasztok!
AMD64-es rendszert szeretnék venni. Mintmegtudtam, Venice magos legyen, szerintem egy 2800-3000+ jü lesz nekem.
Az alaplappal azonban nagy gondban vagyok. (Főleg, hogy semmit sem értek hozzá.)
Milyen legyen? Főleg chipset-ügyben. Ja, merthogy Linux menne rá kizárólag.
Hallottam, az nforce néha összeteszi magát. A VIA-t ki szidja, ki dicséri. (Én előbbi.)
Ráadásul a videokártyám AGP-s, úgyhogy vagy AGP-foglalatos kell, vagy pedig olyan integrált, amit a Linux is ismer. (Magyarul nvidia.)
Jópár embernek van már ilyenje otthon - tudtok javaslatokat adni? Tuningolni soha nem akarok, fő a halk, hűvös működés. Nomeg PCI-csatlakozó is legyen rajta, lehetőleg egynél több.
Köszönettel:
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Battlefield 6
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest