-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Ez mondjuk közröhej. Müller nem fért be 5 góllal a középpályára...sznájder mit keres ott?
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
k!nG
aktív tag
Az elso ket ev biztos docogos lesz, itt azert tobb kell annal, mint amit a Monacoban meg a Portoban csinalt. Foleg ha 80 misit kiperkalnak erte. Es azert nem tud olyan formaban lenni egesz szezonban, mint a VB-n.
noxwill: Ok. Szerintem is folosleges ezeken melazni. Tortent ami tortent, vege a VB-nek igyis-ugyis, majd 4 ev mulva.
https://www.behance.net/vargadom
-
viharhozo
addikt
Amellett, h a vilag egyik legfeleslegesebb igazolasa lenne, Navast se nagyon ertem. Azt o se gondolhatja, h Neuer mellett sokat fog jatszani, ahhoz meg meg fiatal, h padozzon. Raadasul a Bayern nem a hiper magas fizeteseirol hires, nehez elhinni, h egy kozepcsapatban elso szamu kapuskent kevesebbet keresne, mint a Bayernben cserekent.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
k!nG
aktív tag
A kulonbseg a ketto klub kozott, az az, hogy a Real a mar meglevo klasszisai melle igazol meg tobbet, a Barcanak, meg most hogy visszavonult Puyol, elment Xavi, elment Alexis es elment Valdes es Pinto is ezert kellettek jatekosok. Azert ezt ne felejtsuk el.
cyberkind: Azert a ket jatekos ket kulonbozo dolog. En Bale-ert annyit adtam volna, mint Neymarert es nem 100 milliokat. Cristiano valoban megerte a penzet, de en ezt Bale eseteben nem latom. Legalabbis biztosan nem ert tobbet, mint anno Ronaldo.
Suarez a PL-ben golkiraly lett, egy 27 eves kiforrott es tapasztalt csatar ezt ne felejtsd.Amugy James ha jon megint mi lesz? Ott van Isco, meg Modric is valaki megint megnyalja a fagyit?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
-
szami777
addikt
P betűvel kezdődik és énzre végződik
Én se értem egyébkén, gondolom a nyári zombulása is közre játszott. Tavaly többször kijelentette, hogy ha Pool nem jut el a BL-be akkor is marad, most Pool bent van, erre meg megy.
Felélte Angliát, itt már nem tud újat mutatni a sajtónak.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
bandus
veterán
mert a pool nem akar egy ilyen kretén támadót. egy (vagy két ) szezonon belül két eltiltás a hülyeségeiért. oké, hogy eredményes, de egy ilyen régi angol klubnak nagy csorba ez a presztízsén, hogy viselkedésre képtelen játékosan van.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DeathAdder
veterán
Egyre több a minőség az ágyúsoknál is, ez egy kiváló igazolás a részükről!
Itt meg már csak ~55 ért megy tán Suárez, akinek az árából meglehet venni markovic, dawson, lovren triót, meg néhány suhancot, akik jövőre mehetnek kölcsönbe a kevés játéklehetőség miatt... öröm és bódottá lesz... -
Ijk
nagyúr
De, teljesen mindegy, ugyanis az ember azért néz meccseket hogy élvezetes, dinamikus játékot lásson, ne 90+30 perc kínlódást. Elegem van ezekből a meccsekből, hogy ha valamelyik védő elé kerül a labda, elrúgja a fenébe és ez megy 2 órán át. Ha meg nem sikerül a labdát, akkor majd a játékost. Milyen aprításokat kapott Messi és Neymar? Tegnapi meccsen Messi megindult, és a szuperlassítás 10 másodpercében 3x rúgták meg és taposták le a lábát. Ez nem labdarúgás.
Inkább essen ki a kedvenc csapatom egy nagy pofonnal, mert az ellenfél lefocizza őket, mint hogy az ellenfél bunkerfocival kibekkeli végig, aztán egy szerencsés kontrával vagy tizikkel továbbcsúsznak./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Integra
titán
semmi különbség, a bunkerfoci az bunkerfoci, hogy hogyan és mivel magyarázod, mi alapján ítéled meg, hogy az egyik bunkerfocizhat (pici meg erőn felül teljesít blablabla), a másiknál pedig nem (gazdag és nagy csapat blablabla), ez teljesen lényegtelen.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Enzolord
addikt
Az igen, már csak magaddal állsz szóba..
Amúgy k*rva jók a mémek, főleg a Zidane-os, meg a limbós...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
elkell keserítselek, robben csak felvágásért esett el, nézzed valami nagyobb tévén inkább, hogy tisztán láss.. teljesen jogos szabadokat kapott csak meg, sőt volt, amiért semmit, még lapott sem kaptak a costa ricaiak.
tiv:
azt csúnyán benézte a bíró, mert ha valóban kéz lett volna (ami nem volt), akkor ráadásul konzekvensen sárgát kellett volna adnia, de azt meg nem mert, mert pirossal mehetett volna le a pályáról. hibás döntés.na, huntelaar, hátha meghozza végre az áttörést
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Napfénysüti
nagyúr
A fociban benne vannak a sérülések sajnos akkor is mikor egyik fél sem szándékosan csinálja.
Az előző szezonban velem is történt olyan hogy előreívelt labdára felugrottam lehúzni és a hátráló csatárral ütköztem keményen. Kb vállmagasságból sikerült mellkasra esnem... Soha nem szoktam fetrengeni de akkor lent maradtam 1 percre. De ez egy teljesen véletlen eset volt, nem is tudtam volna haragudni a másik játékosra pedig eléggé fájt utána a vállam meg a mellkasom. El kell fogadni hogy aki csapatsportot űz ott ez benne van a pakliban.
3 hete meg ugye konkrétan szétrúgták a kezem, még mindig bizonytalan mikor védhetek újra de nem kívánok semmi rosszat asrácnak aki tette bár akkor mérges voltam rá mert váltig állította hogy a labdát rúgta el...Més que un club!
-
C4mp3r
addikt
nem azt mondtam hogy kussol, hanem hogy nem beszel foloslegesen. ha epp passzolgatnak a palyan, akkor nem kezd el statisztikazni, idojarasrol beszelni, szemelyes elmenyeit meselgetni... lehet te elvezed, de engem kurvara irrital az ember, a hangja is, es egesz meccs alatt az o monoton pofazasat hallgatni.
BMW001: lehet, hogy szarok a nemetek, de ok vezetnek, a franciak meg lathatoan nem csinalnak semmit, hogy kozelebb keruljenek a golhoz. szar meccs...
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
F1 topicot is megtalálta
Valakinek itt/ott kurva sok szabad ideje van.
De mondjuk másodregnél trollkodni szoktak, Ő nem csinálja ezt,inkább csak fáraszt[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
k!nG
aktív tag
Inkabb a Realos mentalitast utalom. Ezt a lenezem, mindenkinel jobb vagyok dolgot. Elhiszi, hogy nagy sztar 21 evesen. Valoban tehetseges nagyon, de ahhoz szerenysegnek es alazatnak is kene tarsulnia, ami keves Madridi jatekosban van meg. Persze vannak szimpatikus jatekosok, pl. Modricot es Marcelot is birom es CR7 is kezd normalis lenni az utobbi idokben.
Mindegy nem akarok ebbol nagy vitat csak ez a velemenyem. Nyilvan azert is, mert miota eszemet tudom Barcas vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
k!nG
aktív tag
1. Madrid.
2. Ez, pff. Nincs kepben azzal, hogy ki is o. Mangala csak 40x jobb jatekos es tapasztaltabb mint o (pedig o is csak 23) es amugy is csak azert van Varane a valogatottban, mert Madridban mostmar van helye neha a kezdoben.Tibiajax: Csak nehogy megint ez legyen.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
-
Enzolord
addikt
-Akarod, hogy leköpjelek?
-Legalább látnám, hogy van még benned büszkeség..
-Nincs elég turhám..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Ez nálunk volt edzőképzésen..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
IreN!CuS
őstag
Chilének volt hendije....és Hollandra tettem így mivel 2:0 lett jött mert a szelvényen meg 2:1 a hendi miatt erre adtak 5.10-et
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
szab.tam
nagyúr
hagyjad má'.
végre nem rakott be képet is...ha jól gondolom, az akar a poén lenni, hogy mezei túl sokat ajnározza besic-et.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
tiv83us
veterán
2018-ra mar bohocsipka, meg buvar szemuveg is lesz hozza, tiszta vicc.
"ON" (): Nekem Ghana es USA meze tetszik a legjobban, de a franciake sem rossz. Ja es a portugaloke.
Hat 25-rol hogy rakuldte az allat!! Mondom jo kis meccs ez
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Jelszókezelők
- Lézervágás, gravírozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest