- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Integra
titán
válasz
C4mp3r #50156 üzenetére
akik itt szaroznak, szerintem most szimplán indulatosak, mert a hollandok jutottak tovább. első félidő egyértelműen mexikóé volt, a második pedig egyértelműen a hollandoké. a tizi meg jogos volt. ezért teljesen értelmetlennek és butaságnak tartom azt feszegetni, hogy mexikó jobban megértemelte. miért? mire fel? a látottak alapján ki-ki meccs volt és a hollandok nyomtak jobban a végén is, ők akartak jobban, egyenlítettek és tovább nyomtak és meglett az eredménye.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
C4mp3r #48138 üzenetére
figyeltem én is.
kész...***
(#48137) MikE008
jó, hogy írtad, mert én már totál összekavarodtam feljebb....***
viszont m. dániel rátapintott egy lényegre.
(nagyon nehéz volt.)
afrikai csapatoknál nincs fegyelmezettség.nulla.
szerintem sosem volt, és nem is lesz.az európai klubcsapatokban, külön-külön elvannak, de amikor összeverődnek, mint a lovak a nyári kánikulában, ez jön ki belőle.
előtör a törzsi érzés, ungabunga.
jó, hogy nem fejelte le a saját csapattársát.
és fura, de tényleg ez is élből piros.
de a spori nem akart balhét. -
tiv83us
veterán
válasz
C4mp3r #47669 üzenetére
Azt akartam visszarakni, de azt mondtak a "nagyok", hogy mar minosegileg nem felel meg a PH felteteleinek...
Nekem ez is tetszik, egy kis verfissites nem art
Egyebkent keszult a "regibol" egy modernizalt valtozat is de valahogy nem adta vissza a regi feelinget, ugyhogy ez lett belole. Na esti mese off.
Ja es azert nem Jack Nicholson Jokere lett, mert a Boland-fele Batman kepregenynek nagy rajongoja vagyok es az a kedvenc Jokerem -
pohár
félisten
válasz
C4mp3r #47669 üzenetére
tényleg... itt gondolkoztam vagy két napja, hogy mi volt az előző avatar, de ahogy megemlítetted Legiont, egyből beugrott, hogy ott volt a seggén egy mikulássapka is
Belgium: Courtois, Alderweireld, Kompany, Van Buyten, Vertonghen, Witsel, Dembele, Chadli, De Bruyne, Hazard, Lukaku
Algéria: M'Bolhi, Halliche, Bougherra, Medjani, Ghoulam, Bentaleb, Mostefa, Taider, Mahrez, Soudani, Feghouli