-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
nem kellene telefonálás+munka közben hsz-t írni
[megtépi ruháját és hamut szór fejére]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
szab.tam
nagyúr
nincs nálatok mindig tv vétel?
nálam szobaantennával jön...nem minimax/c8, hanem csak simán este 8-tól c8.
előtte meg csak a kiírás, hogy kezdés 20:00-kor...most is kint a c8 logó, és megy valami rajzfilm.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
remélem lesz róla összefoglaló.
hol van ilyenkor beni barátunk, fő keleti és szláv szakértő?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Integra
titán
-
törölt tag
Igen, vannak így páran. Ez tény.
Hasonló, mint mikor kijön egy film és van, akinek tetszik, van akinek nem..
Azért tűnhet szánalmasnak, mert fakebukon, szinte mindenhez ezt írják. Van olyan cikk, amihez tényleg "nem sok köze" van és nem vicces. De vannak olyan cikkek, ahova pl. tökre odaillik. -
NyxNyxNyx
addikt
Akkor ráveszem fatert Nem értek hozzá, ha fent van a tányér akkor a zinternetet is onnan nyeri ki az oxigénbű?
ON: Tottenham - Besiktas a Story4-en 9től, ha valaki szeretné látni a Spurs-t vért izzadni a fanatikus törökök ellen.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
viharhozo
addikt
Van egy ilyen Budapest nevu varos. Na, ott az Invitel nem szolgaltat tévét.
A piac 75%-at lefedi a Tre, UPC, Digi harmas, ebbol a Digi csak a Diginel erheto el. A Digiseknek a Sport 1, Sport 2, Sport M, Sportklub havi 300 forintba kerul (ezek az UPC csatornai). Mivel a Digi itt nem szolgaltat, csak a foci kedveert nem fogok egy tanyert kirakni a haz oldalara, ez evidens. Az en logikam szerint a Digi a gci, de volt olyan pletyka is, h a Tre egyszeruen nem hajlando berakni a csomagba (bar ennek ertelmet senki se tudta megmondani). Azert jo ez igy, mert most egyik ceg se keres penzt, pedig mindketto kereshetne.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Enzolord
addikt
Beni megint pihen...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
IreN!CuS
őstag
Tnél van-e?Ja nincs , viszlát
Szóval most alapjaiban elmehetnek a kurva anyjukba ,hogy 2014ben nem tudsz 1 meccsnél többet megnézni mert nyomják a csicskaharcot ott fent.
De hát mindenkinek jó ez mert évek óta ez megy sajnos...Invitel meg jó vicc
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
pohár
félisten
ezt szépen megjósoltam, úgy látszik, hogy az ATMA nyerte a pénzfeldobást
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
ja tényleg..
azért a hitzfeld nincsen elájulva a bayern játékától, éppen megy a félidő elemzés.lol, a tüv kiadott egy nyilatkozatot, hogy a spray nem használható németországban, és persze éppen schalke meccs lesz ma, az uefa meg azt mondja, hogy de igen, szabad használni. amennyiben a bíró mégis használja német földön a sprayt a bajnokok ligája meccsen, úgy 55 euro szabálysértésre büntethető. a schalke álláspont az, hogy magasról tesznek rá
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szami777
addikt
Sportszerűtlen viselkedésért.
Igen, lehet álomvilágban élek, de ez akkor is az volt szerintem.
Azért mert pályán kívül történt, ugyanúgy sportszerűtlen.oks, mindegy, egyedül én látom így, nem is feszegetem.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Integra
titán
tényleg? nem láttam, olyan ideges voltam... pirosat már nem mertem írni, pedig az kellett volna az arcmeisternek... úgyanezért drobny pirossal repült volna, az hót ziher..
mindegy, egy pont, harc, hajtás, sok labdaszerzés, nekem ez már óriási siker, ha ilyet játszunk minden meccsen, akkor a 12-14. hely idén egészen biztos megvan!!
rég hallottam, hogy a stadion az utolsó percig is üvölt és tombol..[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
bakker, azt hittem, hogy a mixes topikban vagyok... na mindegy már
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Enzolord
addikt
Lehet hogy Benzin ugyanezt csinálta egy nappal korábban..
(#57090) venember83 ÁÁ, akkor a Kabát Petit vitte volna..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
pohár
félisten
-
szab.tam
nagyúr
csodálatos.
a 4. perc tájékán értem haza
bekapcsoltam a tv-t a konyhában, amíg kipakoltam.
tehát csak hallgattam a történteket.
így fel sem tűnt, ami a videón ment...de én most rájöttem, mivel lehetne feljavítani a magyar focit.
de mos tényleg!
véget kéne vetni a tv közvetítéseknek, és vissza kéne hozni a rádióközvetítést helyette.
a szpíkereket az mlsz elküldené a saját kommunikációs tréningjére.
-> egyből 2 kategóriát ugrana a magyar foci minősége...
ja, és az összes dzsátubéjra feltöltött videót az mlsz, mint jogtulajdonos törölné, mint ahogyan majd a linkelt videót is idővel fogják.... ( b* mlsz - b* mlesz... - csak nehogy a ph is kapjon 400k büntit, és 1 zártkapus meccset...)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
KisTücsök
addikt
Hát ezt kérdezem. Akkor miért jelenidőben írta?
De gondolom a casillas-lopezre gondolt. Legalábbis csak nem a casillas- ... ki is a másik? mert akkor no comment.
Egyébként arra gondoltam, hogy teljesen más helyzetben, más körülmények között cseréltek ők helyet, mint most cech meg courtois. Szóval a kérdésére a válasz, hogy nem lesz-e próbléma, hogy két ekkora kapus van a csapatban: Nem, nem lesz.
Cech meg az utóbbi tíz év top3-as kapusa, lopezzel - aki szintén nagyon jó - azért nem egy szint. Jelenleg top3 kapus közül 2 nálunk van. Azért az jó érzés.
-
szami777
addikt
Arra gondolt, hogy a tavalyi reál helyzetet, amikor Lopez és Casillas védett, nem lehet összehasonlítani a Courtoois-Cech párossal, mert Lopez nem az a szint kicsit sem.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
NyxNyxNyx
addikt
-
IreN!CuS
őstag
Amikor nem állnak ki 3:0 azt tudtam de azt hogy ilyenkor is ezt kapják nem.
Akkor ez van legközelebb figyelnekSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
szab.tam
nagyúr
pár évtzeddel ezelőtt öcsi bácsi ül a madrid öltözőjében.
szertáros jön, és a kezébe nyomja jobbról a 2. cipőt.
szerintem rögtön hazajött volna...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Integra
titán
komolyak ezek a csukák!!!
mascherano 2018-ig hosszabbított
a dortmund standberg helyett a 18 éves nizzaban focizó neal maupayra vetett szemet csatárnak
lampard is visszalépett a válogatottságból
podolski ágyús marad
és király meg a fulhamben orvosi vizsgálaton
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Egy is sok. Semmi értelme ennek, a bevételeken kívűl, presztizse nulla. A legjobb, amikor ugyanaz a csapat nyeri a bajnokságot meg a kupát, és még akkor is játszanak egyet a 2. helyezettel. mármint angolban pl, spanyolban nem tudom hogy van.
De azért gáz, hogy nem tudták megnyerni.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Hát "hallod"... Ezt állandóan benézem. Már majd csak egyszer megjegyzem.
BenHans:
Közben itt a 3.
Azért Mou sem tökéletes. Néha azért vannak ballépései, eltaktikázásai. Costanak - ha csak a személyiségét nézem - én sem örültem. Ha azt, hogy a világ egyik legjobb formájában lévő csatára, egy hasonló taktikát játszó csapatból, szinte ingyé, akkor viszont nagyon jó vétel. És eddig bizonyítja is. Remekül játszik.
Fabre meg annyi pénzért... hát nézzük meg, kik mennek annyiért. Nem Fabre szintű játékosok, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
L_YKing
addikt
Igen? Csak mert csak egy belső védő kellett már csak
milyen jó , hogy csak Ő kellet csak...Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Tibiajax
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest