-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz máyköl #106003 üzenetére
Sok olyan esetről lehetett olvasni, hogy a játékos az sem tudta hol van, meg mennyi az eredmény, vagy az injekcióktól, vagy a fáradságtól, vagy más okokból, de ebből semmit nem vett észre, hanem a csapattársai adták később a tudtára.
Mondjuk az első gólnál tényleg valami hasonló történhetett, vagy bunda. Ez a kettő, mert normál ép eszű ember nem gurítja le a támadó lábára a labdát.
Na de nem védeni akarom, utálom azt az öntelt, arrogáns antipatikus német képét amióta betette a lábát Melwoodba, meg a Róma ellen is nézett be egy átlövést, csak akkor a kapufára csattant nem a kapuba, és akkor minden bizonnyal nem volt agyrázkódása..
szerk. egy témához hozzászóló:
Kapusként mondom, hogy volt egy tartalék kapusom, aki kapott egy könnyű meccset, én leültem a padra! Bemelegítéskor egy felpattanó labda állcsúcson vágta! Az ugye kiütési pont! A félidőben vettük észre, hogy gáz van, mert négyszer kérdezte meg, hogy mennyi az eredmény! És higyjétek el ő sem tudta magáról, hogy baj van! Én ezt elhiszem amit Kariusról írnak. És ez az első gólnál látszott a legjobban!!! Ekkora hibát tiszta fejjel nem csinál egy ilyen szintű kapus.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz máyköl #105726 üzenetére
Ja Amúgy egy Kázmér - Kroos - Eriksen trio talán még működne is. Kázmér tudna rombolni helyette. Eriksen harcias és a csapatból ő futja rendre a legtöbbet. De amúgy nem tudom, mert nem igazán volt kipróbálva hátrébb, mert Eriksen-nek nincsen alternatívája a csatár mögött.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
veterán
-
addikt
válasz máyköl #105541 üzenetére
A Madrid ellentábora szereti mindig egyoldalúan értékelni a kétes szituációkat.
Szerencsétlen dolog volt, de ennyi. Nem jár érte piros lap és 10 meccses eltiltás.
A Poolnak gyakorlatilag nincsen cserepadja. Na meg Karius... Ezen a két dolgon ment el a meccs.Egy igencsak közepes teljesítményt nyújtó Real képes volt legyőzni a német, olasz, francia bajnokot. Majd legyőzték a Pool-t amely megtette a Realnak azt a szívességet ,hogy kiütötte a City-t (a csapatot ami szerintem szétkapta volna a Real-t).
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
-
addikt
válasz máyköl #105205 üzenetére
A spanyolok kerete azért elég ütős.
Kapus : Nem hiszem ,hogy ecsetelni kell.
Védelem : Alba - Pique - Ramos - Carvajal. Ha Carvajal összekapja magát akkor ez a védelem a legjobb a válogatottak közül.
Középpálya : Szintén a válogatott mezőnyben a legjobb.A csatársor olyan amilyen. Nem is tudom mikor volt utoljára egy jó csatárja a spanyoloknak (legalábbis olyan aki a válogatottban is termelte a gólokat). Talán David Villa volt a legutolsó akinek jól ment a válogatottban.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz máyköl #105168 üzenetére
az én tippem, egy kis egészséges optimizmussal fűszerezve:
a belgium-kolumbia, anglia-lengyelország fittyenhet a másik irányba (meg a lengyel-kolumbia, esetleg az angol-belga csoportelsőség), de a végső 4-en ezek nem változtatnak, ebből a négyesből meg már bármi kijöhet. szóval akkor legyen németország, a bronzmeccset meg a brazilok nyerik.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
-
Ringman
nagyúr
válasz máyköl #105097 üzenetére
kovacic nem lesz húzóember soha ilyen szintű csapatban. már az interben sem volt az, nem olyan alkat, ha a kp-társaknak megy, akkor neki is fog, de ennyi
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
bagyulajuve
addikt
válasz máyköl #105087 üzenetére
Nagy csapatok már alig-alig nevelnek ki játékosokat, ezt el kell lassan fogadni. A Juventusban évek óta nem vola olyan saját nevelésű játékos, aki meghatározó lett a nemzetközi futballban. A Barcánál, Realnál, MU-nél, stb legjobb tudomásom szerint ugyanez a helyzet, sajnos. Így már játékosokért abszolút nem tudok lelkesedni, rossz, hogy tényleg már olyan szintű profizmus van, hogy tényleg csak munkának tekintik a focit és munkahelyeknek a csapatokat.
Resistencia eterna
-
addikt
válasz máyköl #105087 üzenetére
Kezd a Barcánál elszállni a fizetési mérleg.
Messi ugye nemrég kapott egy brutál fizut + aláíráspénzt.
Umtiti kivásárlási ára miatt neki is új szerződése lesz hamarosan.
Busquets szintén tartja a markát.
Idén ugye Coutinho + Dembele + Griezmann.
Elvileg még jön Arthur is.Griezmann 100 millióért nagyon megérte, főleg a mostani elszállt árak mellett.
Viszont ettől még a védelembe kelleni fog nekik legalább 1 középhátvéd. Umtiti + Pique. A cserék meg Mina (aki még közel sem ez a szint) és egy nagyon sérülékeny Vermaelen. Volt még talán egy brazil hátvéd is, de őt nem fogják tudni regisztrálni majd Arthur miatt.Ki lehet mondani ,hogy az elmúlt 5 évben fordult a kocka az igazolások terén a Real - Barca viszonylatban.
Remélhetőleg nem dönt úgy Perez ,hogy a közelmúltban megspórolt összeget kidobja most Neymar átigazolására. Nem tudom elégszer mondani ,hogy mennyivel jobb döntésnek tartanám most Hazard leigazolását. A jelenlegi igencsak felfordult helyzetben szerintem egész korrekt áron elhozható lenne (100-120m euró kb). Főleg ha tényleg nem szeretné Londonba folytatni.
Na meg a Real védelem se nevezhető stabilnak. Oda is jöhetne valaki.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz máyköl #105090 üzenetére
ebben vsz benne van a bayern által bevezetett igazoljuk le a ligából a legjobbakat, hogy másnak ne legyen jelenség is.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz máyköl #105065 üzenetére
Lehet én basztam el
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Napfénysüti
nagyúr
-
-
balazs025
senior tag
válasz máyköl #104964 üzenetére
Persze, tudom nem teljesen ugyan az a helyzet, de azért Piqué esetén elmondható, hogy kikéri magának, hogy ő nem spanyol, hanem katalán. Ha nem lenne ennyire erős a spanyol válogatott, meggyőződésem, hogy nem is játszana ott, függetlenül, hogy van e katalán válogatott.
-
Ringman
nagyúr
válasz máyköl #104924 üzenetére
Simeone számára az inter lenne a legjobb megoldás, vagyis inkább az inter számára. Van interes múltja és kellően fanatikus ahhoz hogy kivezesse a csapatot ebből a posványból.
- feltéve ha szabad kezet kap. Nem mellesleg az általa képviselt játékstílus is passzol a csapathoz.Lehet hogy tévedek de a morinho-féle gépezethez hasonló hatékonyságút ő is fel tudna építeni.
Valószínűleg a szurkolói támogatás is meglenne
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz máyköl #104842 üzenetére
Nekem a tavalyi reál-bayern égett be, amikor a hosszabbításban olyan erőnléti fölénnyel darálták be őket, a müncheniek meg levegőt alig kaptak már.
A poolnál akkor sem lenne ilyen erőnlét ha senki nem lenne sérült.
forceberg - igen ez mégegy szempont, csak már nem akartam leírni
-
paatrick
őstag
válasz máyköl #103589 üzenetére
PSG csak nevében vagy pénzében lett nagy, ha láttad a meccseket akkor sírni lehetett a játékukon, főleg a visszavágón. Juve az 50-50 volt.
De szerintem az első komoly ellenfél csak most jön szembe a Realnak.Azt meg nem értem miért vártok Arsenal döntőt ennyire egyértelműen. Atletico fix BL helyes már spanyolban, és ha kupát akar nyerni idén akkor ez az egy lehetősége van.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
törölt tag
-
hobizoli
nagyúr
válasz máyköl #103224 üzenetére
hat oszinten szolva en a Roma tovabbjutasaert egy lukas garast nem adtam volna a sorsolaskor SE, meg meg 3 oraval ezelott SE
sot, meg a Barca-t vartam a egyik dontosnek, mert az akkori jatekuk alapjan szerintem elegge nekik allt a zaszlo
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
addikt
válasz máyköl #103224 üzenetére
A Real védelem kérdéses. Emiatt én adnék esélyt egy Juventus fordításra. Na meg a mai Barca kiesés után az ember óvatosabban áll hozzá.
Ramos eltiltott. Nacho sérült. Vallejo kérdéses.
Varane az egyetlen tuti kezdő. A mentőötlet valószínűleg egy Casemiro - Varane páros és előttük Kovacic. Meglátjuk ,hogy Vallejo tud-e kezdeni (de még ha tud is, ő még nem ez a szint).a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz máyköl #101855 üzenetére
az első müntyhen gólt megnéztem, bzmeg elég is volt jó félévre ismét, minimum
a jó öreg lesipuskás müller. többire nem is vagyok kíváncsi
komolyan öcsém, tényleg, bármikor felveszek egy madrid, cselszi vagy juve mezt, inkább, nem gond, ha arról van szó hogy azt, vagy egy müntyhen-mezt.. xd szavakkal nem lehet kifejezni, mennyire rühhellem őket, müllerrel az élen.
és ez már soha nem fog változni -
ZavaBalazs
őstag
válasz máyköl #101855 üzenetére
mondjuk most 10 ember ellen nem volt olyan nehéz, de már azért csók jár Jupp papa 20 ujjára, mert Müllert visszahozta az élők sorába
GS: én egy bayern-realt Kassai rásegítés nélkül
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
BenHans
addikt
válasz máyköl #101288 üzenetére
Ezt én is most olvasom csak, és visszakerestem az olasz és angol lapokat is, hogy nekünk hogy ajánlották a Dzeko pénz csökkentésére, és ott sem írnak sehol vételi opcióról, csak fél év kölcsönről.
Így azért más a helyzet, érthető hogy nemet mondott a római vezetőség. Nem játszhat BL-ben és még csak nem is alapozhatunk rá hosszabb távon.Az már korrekt lett volna, ha azt csinálják mint a Real Moratával is, hogy 20M€-ért eladják a Juventusnak de van visszavételi opciójuk 30M€-ért. Így Batshu a BVB-nek kb arra jó hogy Auba hirtelen távozása után van fél évük helyettest találni, vagy majd alkudozni nyáron a kékekkel, de az ára biztos olyan lesz akkor hogy ők ki tudják fizetni Auba eladásából de nekünk esélyünk sem lenne.
NyxNyxNyx:
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
válasz máyköl #101112 üzenetére
Szerintem a poolnál volt az. Betették kényszerből egy Watford meccsre (mélyvízbe), szögletnél mellényúlt, és utána is nagyon bizonytalan volt, és mindenki úgy szidta mint a bokrot.
Előtte nagyon jól védett a másodosztályban és a kupákban is kivédte a nagycsapatok szemét.Biztos, hogy nem lenne alapember, csak nagyon nem korrekt ahogy bántak vele néhány baki után, ellenben ezzel a két díszmadárral, csak rájuk kell nézni bazdmeg, ezek a sugárzó magabiztosságú tekintetek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest