Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #147524 üzenetére
nálatok ki foglalja a nem-eu-s helyeket?
---
azért csak sikerült fordítani a realnak is, szerencsére hiába.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #147522 üzenetére
bárki, csak ne a real madrid legyen
a leveitíí, a levitíííí
vasárnap délutánonként hjaaaaj, majd együtt, a vicente cálderonban!..... -
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #147636 üzenetére
pontosan.. látod, már kiismertél
nagyon szurkolnék neki is, és hát a főleg a magyar csapatnak. nagyon szeretem őket, főleg a játékukat, élek halok tényleg a válogatottért. és csakis nekik szurkolok a világon. legszívesebben minden meccsen, idegenbeliken is ott lennék, fognám a sálat, még ha szalai épp el is csúszik két csel után, akkor is lehet tartani magasba -
BenHans
addikt
válasz bagyulajuve #147707 üzenetére
és venember83:
Semmi olyanba nem megy bele ami kis csorbát ejthet a megítélésén.
Kiváló edző, nem mondom, hogy nem, de ez a fajta kockázatkerülés lehet visszaüt egyszer.
Pl most hova fog menni? Juve sem fog hirtelen százmilliókat előrántani.
A Barcelona túl sok galacsint görget, a Realnál sem lenne túl nagy mozgástere most, a 'pool a világ balfxa lenne ha kitenné Kloppót, marad a PSG.Na de! Most olvastam, ha hozzátok megy Gigio lehet visszavennénk a polákot nyomott áron. De már Raiola tukmálja Areolát is, ő sem lenne rossz.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #147707 üzenetére
huhh. mondjuk, ezt így ebben a formában azért nem vártam tőled
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #147816 üzenetére
..csatárotok van?
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #147819 üzenetére
Állítólag Allegri azzal kezdte, hogy CR mehet, amerre lát.
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #147822 üzenetére
Alaba közben hivatalos lett; Real Madrid.
Egyre több helyről hallom, hogy Donnarumma a Barcába menne.
Laporta eladná MATS-t is? Mint a talán legpiacképesebb játékost?A Madridnál állítólag Pocsi és Conte a legesélyesebb, de angliai barátom szerint komolyan felmerült, hogy Pocsi visszatérne a Spurs-höz. Erről mondjuk én sehol sem olvastam.
Jahh és a Szuperligával mi lesz? Formálódik a jövő évi Juve, de jelen állás szerint el sem indulhatnak a Serie A-ban?!
-
drachoHUN
senior tag
válasz bagyulajuve #147819 üzenetére
CR menni fog, Morata takarodjon. Dybala meg szedje össze magát. Bár nem tudom, egyre kevésbé hiszek a csávóban.
Forza JUVE!!!
-
törölt tag
válasz bagyulajuve #147855 üzenetére
Sziasztok.
Hónapok óta olvaslak benneteket és egyre jobban elképedek, ahogy rugdossátok CR-t! Valamelyikőtök kitalálta, hogy ez most sikk és a többiek mint a birka zúdúlnak utána, vagy valamelyik magasröptű idióta újságíró után akik egyre jobban nullák. CR még mindíg favorit bármelyik csapatnál és nagyon sok szórakoztató játékot, gólokat stb láthattunk tőle!Elnézést de ha már így elkövettem első hsz-met, akkor szeretnék hozzászólni egy pár napja zajló témához is: engem Bognár Gyuriban abszolute nem zavar(t) soha a kaszinózása, közöm sincs hozzá. Sokkal inkább zavart az amikor a fiatalságomat (szurkolásomat, mert éltem haltam a fociért) elcsalták ezek a senkik mint Bognár is futballnak nevezett valamivel. Bognár ugyanis 10 perces emberke volt. De ha valaki kiugratta az első percben egy jó labdával és sprintelnie kellett, akkor már a második percben le lehetett cserélni mert vége volt az egész meccsre, lépni alig tudott. Egyedül szabadot tudott rúgni, azért meg kár volt
bármelyik kapitánynak a válogatottba rakni. Persze, a Dunaújváros, stb csapatok ellen el laptázott sok éven keresztül alibi játékkal is a többi korabeli senkiháziakkal együtt. Tisztelet a kevés kivételnek! -
hobizoli
nagyúr
válasz bagyulajuve #147868 üzenetére
nyilvan mindenki oregedik kopnak a reflexek, es szerintem ezert sem fog a MU-ba menni
a PL tempojat 36 evesen mar ugyse sokaig birna, meg ott gyorsan kapna ketto olyat, mint a EB dontoben is es ÜB-ben lenne honapokig
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #147911 üzenetére
Biztos túl hangosak a szurkolók
szerk: nosztalgia
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz bagyulajuve #147963 üzenetére
Henrik az M1-en elmondta, hogy mi van...
Nem tud meccselni, mintha részegen indulna neki a fontos meccseknek.Korsóstól is elhangzott a túlgondolta szó!
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
forceberg
veterán
válasz bagyulajuve #147973 üzenetére
ez a túlgondolás nem túlgondolás, hanem félregondolás
Szerintem ezt mindenki így gondolja, csak a túlgondolás szót szoktuk rá használni.
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #147963 üzenetére
Perszehogy korszakos, ne vicceljünk már.
Van a pre és a post Pep futball. 2008 előtti futball ég és föld volt a játék intenzitása, szervezettsége, csapatok kompaktsága, a passzjáték minősége döbbenetes hatással volt a futballra annak a barszának a játéka az egész világra, teljesen megváltoztatta a fociról való gondolkodást.
Mindez teljesen túlmutat azon, hogy mennyi és milyen trófeát nyert, az ő munkája örökre nyomot hagyott a futballon, ha tetszik ha nem. Konkrétan annyira megváltozott a játék a 2008-as színrelépése óta,
amilyen változást legutóbb Sacchi és/vagy Lobanovszkij generált.Herrera, Sacchi, később Guardiola adott irányt a labdarúgás fejlődésének és trendeket állított fel
Ezek voltak azok, amelyeknek a játéka vagy olyan elemeket tartalmazott, amelyet utána a többiek igyekeztek átvenni, leutánozni, vagy pont ellenkezőleg, annak az ellenpólusát próbálták megalkotni a legyőzésére. Az ilyen csapatok és újító edzők szabták meg a labdarúgás fejlődésének az irányát.
pl. a 74-es vb kapcsán is a holland válogatott játéka volt meghatározó, hiába nem ők nyertek a végén. De ott volt arnaycsapat, a holland válogatott Cruyffal, a 82-es brazil válogatott Socratesszel, Zicoval, Ederrel, a Ginola-féle Newcastle-re is, sőt, a Zola-féle cselzire is, pedig ők se nyertek semmit.
Pep azért rendesen szarrá is nyerte magát, a többszörösét mint a legtöbb top edző egybevéve, pedig azok is sok pénzt költöttek, gyakorlatilag a psg, a cselzi, a mu, a reál, a barsza is mindig megszerezte akit akart.
Az más kérdés hogy ahogy ő hatott a világfutballra úgy rá is hatott a német kontrapresszing, és teljesen más eszközökkel dolgozik a szitije mint a bárszá, de a barsza volt a mérföldkő a modern futball történetében.
Nézzünk meg bármilyen focimeccset Pep előtt, mindegy milyet, teljesen más lesz. Se presszing, se magas letámadás, se totális futball, ez az amit ő behozott, vagy visszahozott.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #147982 üzenetére
Én elég tisztán emlékszem arra a bárszára, meg arra a tavaszra, ami akkor Rijkaard állásába került.
Sőt, arra is, hogyan integettek fehér zsebkendővel a szurkolók, itt van előttem Ronaldinho sörhasa, a másnapos Deco, a majdnem Üzbegisztánba szerződő Etoo, a Villarrealtól hazai pályán bepippantott négyes, a kis híján kieső, Koeman-féle Valencia elleni kupakiesés.. nagyon más volt______
másAbra papának annyi BL-je van mint a Juventusnak
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz bagyulajuve #147985 üzenetére
Na igen, ezen én is gondolkodtam, hogy a 9db bajnoki ezüstöt az elmúlt 19 szezonból be lehet-e váltani valahogy, de szerintem szabhatjuk.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
atee_13
őstag
válasz bagyulajuve #148040 üzenetére
ez xg ben annyit ér mint ha valaki beb@ssza a kipattanót a fekvő kapus mellett az 5 ösről?
-
forceberg
veterán
válasz bagyulajuve #148180 üzenetére
Én a további karrierjét illetően is lehet, hogy igen komolyan vissza fogja vetni.
Ansu Fati is éppúgy nagy kérdőjel, ilyen fiatalon ennyiket kihagyni.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
ZavaBalazs
őstag
válasz bagyulajuve #148194 üzenetére
azért tegyük hozzá lábjegyzetben a "képes kijutni"-hoz, hogy gyanúsan egybeesik az EB-k 24 csapatosra bővítésével, ami nélkül továbbra se jutottak volna ki.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
forceberg
veterán
-
ZavaBalazs
őstag
válasz bagyulajuve #148209 üzenetére
mármint, érted, a kvalifikációnál mezőny 10 csoportra volt osztva, minden csoport top2 + 4 playoffos jutott be, 16 csapatos EB-nél a 9 csoportelső jutott be, a legjobb csoportmásodik, a maradék 8 második meg lemeccselte egymás közt.
a magyarok 2016-ban 3., 2020-ban 4. helyen zártak a csoportban, tehát ott vége is a történetnek... gondolom hogy nem lazázták el a fix bejutó top2-t, hogy majd becsorognak negyedik helyről, szóval szerintem ez nem a "sose tudjuk meg" kategória.na mindegy, túltárgyaltuk
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
bagyulajuve
addikt
válasz bagyulajuve #148322 üzenetére
na, csak szólnom kellett
szép luft (nem szándékos lövő csel) és be a léc alá
Resistencia eterna
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #148456 üzenetére
Ezt mondom, jó kapus: nem egy Adrián
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #148456 üzenetére
Ha esetleg azon agyalnál, Kelleher
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #148580 üzenetére
Azt az odavágott lufi animációt figyelted?
Ui: kabalaállata nincs most az eb-nek?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Richard!
addikt
válasz bagyulajuve #148588 üzenetére
Én Chiellini-t felismerem, a többieket viszont nem. Vak vagyok?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
válasz bagyulajuve #148594 üzenetére
Hát pedig ez az vót, elég tisztán. De akkor nem csak Hajdú Bé a vak...
-
sh4d0w
félisten
válasz bagyulajuve #148594 üzenetére
Majd arra leszek kíváncsi, milyen kezezéseket fognak befújni...
https://www.coreinfinity.tech
-
Richard!
addikt
válasz bagyulajuve #148602 üzenetére
Émmeg nem szeretem az olasz futballt. De amúgy tipik 1:0-ás juvés meccs lesz. Ugye Tibi!
-
Richard!
addikt
-
sh4d0w
félisten
-
fatal`
titán
válasz bagyulajuve #148840 üzenetére
Köszi.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #149443 üzenetére
Dybala nélkül, viccelsz?
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #149446 üzenetére
Bocs, csak ismét felvettem a troll seggfej maszkot. Amúgy sem nézném a Copát. Egyéves gyerek mellett az ember nem néz éjszaka (sem) meccset.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz bagyulajuve #149460 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #149570 üzenetére
ennyit jelent, hogy lényegében a teljes csapat 1 ligában játszik és van egy jó edzőjük? az angolok is tudnának ilyet csinálni, ha Southgate nem balfszkodná el a dolgokat... Rooney kellene az angol válogatott élére, aki 3:0-s vezetésnél a 95. percben is üvölt velük minden eladott labda miatt, vagy ha alibizni kezdenek a pályán
-
venember83
nagyúr
Így nem is lesz végső győzelem.
Ő meg elkezdhetne szarul játszani, mielőtt elérhetetlen magasságokba szökik az ára.
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #149575 üzenetére
hát nem tudom, szerintem nagy előny ez az összeszokott Chiellini+Bonucci védőpáros... és annak ellenére, hogy más csapatokhoz képest a védelem is rendben, van támadójáték ezt a sorozatban összehozott 9 clean sheet-et se a szél hordta össze
most visszanézem a meccseket időrendben: svájc 1, törökök 0, csehek 0, san marino 0, litvánia 2, bulgária 1, északír 3, bosznia 1, lengyel0 kaput eltaláló lövéssel büszkélkedhetnek ellenük 9 meccs alatt 8szor találták el a kapujukat... hollandoktól kaptak még októberben 3 kapura tartó lövésből 1 gólt... nekem mindenesetre ez az olasz válogatott tetszik: nem a 20évvel ezelőtt megszokott betonvédelem, hanem kibalanszolt védelem+támadójáték... azért kíváncsi leszek, hogy a csoportban a kicsik lemorzsolása után mire mennek a nagyobb csapatok ellen 1. fordulót nálam magasan az olaszok nyerték és ha a belgák nem ismételnek, vagy az angolok nem támadnak fel a másodikra, akkor esélyes hogy ezt is behúzzák
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #149577 üzenetére
Ezt írta kissé non-PC és nonkonformista módon Tibcsi is.
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
egy rendes világban az olaszok 2 döntetlennel kezdenek, nyernek egyet 1-0-ra és nagy nehezen továbbjutnak a csoportból, a végén pedig megnyerik a tornát - csak hogy pontosak legyünk
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #150141 üzenetére
Ha nem lenne holnap meló, rágyúrnék már a következő bemarásra mert megérdemlik, megérdemeljük
Igazából nagyon kellett tegnap a meccs alatti idegállapot után a német-portugál vicc, majd n+1 sör után a spanyol altató, ahol a 2. félidő közepét már vízszintben néztem és el is nyomott az álom az egész világ arról cikkez, hogy x-eltünk a franciákkal és csak a grízes tudta megmenteni a becsületüket
-
gabross
tag
válasz bagyulajuve #150271 üzenetére
szét
ha nincs a (kamu) 11-es, az xG-jük is 0.1 körül marad
-
dudu5130
őstag
válasz bagyulajuve #150354 üzenetére
Ahogy olvastam Pjanicot vissza akarja kuncsorogni.
-
forceberg
veterán
válasz bagyulajuve #151028 üzenetére
Én öreg vagyok, ( ha jól emlékszem, te sem tizenéves ) talán a '98-as VB-n volt ez egyből piros?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #151405 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #151414 üzenetére
ja ja.. én a 2002 utáni R9-et már nem is úgy szerettem, mint az azelőttit
kezdve a hülye frizurájával a vb-n, meg hogy elhagyta addigra a jó kis gólörömét, amit én is leutánoztam azelőtt, aztán meg a ratyi galaktikusokhoz elmenetelét....
mm..előtte volt az igazi igazi R9
kurva laziosok szétrugták a térdét[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #151943 üzenetére
Az esélyük még egy büntető lett volna, akciógólra sok esély nem mutatkozott.
Spinazzolától talán pont a sérülékenysége miatt vált meg a Juve.
-
sh4d0w
félisten
válasz bagyulajuve #151946 üzenetére
Frászt. Az ilyen megadott büntetőkkel az a baj, hogy a boxon kívül le sem fújják, ha megtennék, szétfújnák a meccseket. Még egyébként KdB-nek is volt egy olyan szerelése, amit ugyanennyi erővel be lehetett volna fújni, még csak var sem volt.
Doku meg az egy lövésén kívül állandóan csak fetrengett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest