Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baboon
senior tag
óóó ezt én is néztem de még nem hallottam.
Gondolom erre gondolsz mint nagyobb tesó:
SP-HF 2.0 1250 hangfal
Bővebben: link
Teljesítmény: RMS: 36 Watt (P.M.P.O.: 1250 Watt, aktív hangfal)
2-utas rendszer: 5 1/4”-es mélyközép és 1,85” magas
Kiváló PC audió, CD-, MP3-, VCD- és DVD lejátszókhoz vagy rádióhoz
Fekete MDF fadobozok
Be/kikapcsoló, hangerő-, hangszín szabályzó, fejhallgató csatlakozó
A gumilábak megakadályozzák a berezonálást
Méretek: 180 x 330 x 200 mm (Szé x Ma x Mé)
Nem tűnik rossznak, de megkéne hallgatni.''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
bwoay
nagyúr
az nem derül ki, legalábbis szerintem ilyen hiányosságai nincsenek,
de 12 HSZ-el korábban is épp azt taglaltam,
hogy az x-230 mennyit túloz a mély hangokon.
Ez sokszor nem hátrány (sőt), de zenehallgatásnál nem az igazi.
Mondjuk aki PC-ről úgy hallgat zenét, mint én (háttérzeneként),
annál nem gond, de kimondottan zenehallgatásra szerintem senki ne vegyen ilyet.
[Szerkesztve][ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
djtoomi
addikt
nekem volt az általad ajánlott genius-om az inkább filmre jóde zenére meg játékra x230 vagy z3.én inkább x230-at vennék.olyanom is volt az eddigi legjobb 2.1-es amit hallottam a z2200 után.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
@ngel
tag
Van, de csak a a Promedia Ultra 2.0.... Egyébként biztos jól szól....
A Promedia Ultra 2.1 és 5.1 azt hiszem itt is volt teszteleve a PH!-n és a 2.1es szettek között a Cambridge MW 250D THX nyert, amit aztán meg is vettem, és meg is bántam
M-Audioról nem hallottál még?I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
@ngel
tag
Ismerem, néztem már én is... Gyönyörű a cucc, de félek tőle, hogy nem szólhat túl jól.. Remélem nem sértek meg senkit, és persze tisztában vagyok vele, hogy a Harman Kardon cég nem adja akármihez a nevét, de nekem meggyőződésem, hogy ebből a 42.900 forintből kb 20% a dizájnra ment el.... A Harman Kardon név még 25%..... a marketing még 10% és akkor ki kell hozni egy komplett 2.1-es szettet kb 20.000 forintból.... Szóval biztos vagyok benne, hogy jól szól, és szép is, és jó érzés a havernak azt mondani ''nézdwazzeharmankardonomvan'', de.... Nem tudom! Az M-Audio-t valószínűleg baltával faragták, és nem is akkora név, de olyan érzésem van, mintha ők a külcsín helyett a belbecsre fókuszáltak volna. És személy szerint nekem ez fontosabb!
[Szerkesztve]I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
@ngel
tag
Nem, egyébként biztos nagyon jól szól a SoundSticks, és túlzottan belelkesedtem az M-Audio-val kapcsolatban! Ahhoz mit szólsz, hogy a Genius 5.1 jobban szól, mint az LX4 5.1?
[Szerkesztve]I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
@ngel
tag
Most már én is ott tartok, hogy Klipsch 2.0 vagy Creative T20 2.0.....
Gyakorlatilag szinte minden 2.1-es szettet végignéztem a neten az elmúlt két napban. A BOSE elég drága, de egy meghallgatást talán megér, hátha.... A JBL felejtős, mert nincs az a pénz amiért én kiraknék az asztalomra két ilyen UFO fejet....
-
GReddy
tag
Szerintem nem professzionális (és ennek megfelelően aranyárú) cuccot szeretne... Egyébként pc -hez valóban a Klipsch a legeslegjobb. És a legesdrágaságosabb. De a minőségnek ára van, tessék tudomásul venni! Halálom, amikor jön a haver ismerőse, hogy occcó és nagyon jó autóhifit akar... Mondom, olcsó VAGY nagyon jó??? A kettő együtt nem megy... (Autóhifi témában nyugodtan keressetek priviben is, ha took segítek, hallottam ''egy-két'' rendszert)
Üdv.Dominate the woods... The Bowhunter.
-
GReddy
tag
Egyiket se!
A JBL egészen jó (felső közép kat) autóhifit csinál. DE. A lényeg az AUTÓ-n van. MIért fontos ez? Egyszerű: Egy autóban, egy egészen nagyban is max két méter tud lenni a hanghullám. Az 1kHz-s hang hullámhossza 34 cm, azaz a 30 Hz hullámhozza cca 20 MÉTER! Azaz mivel állóhullám nem tud kialakulni, a mély hangok nullára csillapítják magukat. Egészen pontosan 12 dB per oktávval. Azaz, az alsó két oktáv teljesítményét emelned kell úgy a huszonnégyszeresére! Azaz, egészen konkrétan: HA a magas tartományt hajtod 10 (tíz) watt sinus teljesítménnyel, az a 2x12 dB csillapítás miatt a két alsó oktávra kell hogy engedj 240 W sinust! Különben megsemmisül a spektrális egyensúlyod. Remélem érthető volt...
A szobai, viszont mivel sokkal (tizede) a csillapítás, sokkal kisebb mélyhang kiemelést igényel, mivel akár tíz méter (50%) befér az állóhullámból. Kisebb a csillapítás, kevesebb teljesítmény KELL a mélyre. A JBL ezt még csak most kezdi tanulgatni... de meg fogja, kiváló mérnökeik vannak.
Logitech: Cipész maradjon a kaptafánál, csináljanak egeret, billentyűzetet! Sose vennék logitech LCD-t, Procit, Memóriát... mert nem értenek hozzá. Természetesen hangot sem.
ÜdvDominate the woods... The Bowhunter.
-
wolfy84
csendes tag
Lehet hogy hülyén fogalmaztam meg! -most h. visszaolvastam.
Álltalában a 2.1es hangcuccoknak nem két hangfaljuk van(+mélynyomó)?!Azért írtam hogy 5 hangszóró van hozzá!
De ha gondolod akkor piszkálodj tovább!Én csak kis segítséget, infót akkartam megtudni!!
De úgy látszik h nem jön össze!!Máskor igyekszem értelmesebben megfogalmazni a mondandómat!wolfy
-
VaniliásRönk
nagyúr
Olvastam a PH tesztet is, de nehezen hiszem el hogy ez a műanyag szösszenet olyan jó mint írják. Meg hogy egészen őszinte legyek, azért én sem bánom ha alkalomadtán dübörög a mélyláda ahogy kell... (most is épp a szomszéd tudtára fogom adni, hogy én is az őrültebe tudom kergetni ha nem vesz vissza a hangerőből )
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
Már késő bánat, nem cserélem le, annyira azért nem rossz, meg elég pofás, csak többre számítottam, ezt a hangzást szerintem majd feleannyiért is megkaptam volna... ok, a BASS-t lehet nem (a kis liba vette az adást és elhalkult ), de mint mondtam arról szivesen lemondtam volna...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
Azt elhiszem hogy szép egyenletesen szól, kivéve az igazán mély hangokat, azokat a felépítéséből adódóan kizárt hogy rendesen megszólaltatja.
A Z-4-nek pl. túl erős is a mélyládája, előbb kezdenek el vibrálni az ablakok mint a mélyláda, a fülem is megfájdult tőle. Inkább a szatelitekre kellett volna gyúrnia Logitechéknek..."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
''Pró
* Viszonylag nagy hangerő
* Viszonylag jó reprodukció a spektrum alsóbb rétegeit tekintve
Kontra
* Külső tápegység
* A hangzás nem teljesen mentes a színeződéstől
(A basszus fokozatos elvékonyodást mutatott, ami 100 Hz körül kezdődött...)''
Pont ezt írtam le én is, mondom nem rajongok a technoért (kevés kivételtől eltekintve kimondottan utálom), de mély nélkül akkor is ugyanúgy veszít a hangzás az élvezeti értékéből, mint ha közép vagy magas tartományban vannak hiányosságok. Sajnos ez is csak félmegoldás. 40+ alatt nem kapni jó 2.1-es hangrendszert sem..."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
Én azt egy szóval sem mondtam hogy jobb a 230! (sőt ) Csak azt hogy a Klipschnek is van hiányossága, hogy ki melyik ujjába harap szivesebben az ízlés dolga.
-
Xelo
addikt
nahh téged most kurvára nem értelek: miért nem lehet normálisan válaszolni?
amúgy pl itt van ez:
[link]
''Rendszerkompatibilitás
* PC és Mac
* CD
* MP3
* DVD*
* PlayStation®*
* Xbox®*
* Használata játékkonzol-átalakítót igényel.''
pl ilyet hol találok? ezt a játékkonzol-átalakítót.. -
Bazsee71
őstag
Olyan zenéket hallgatok, amihez kellenek a mély, telt basszusok, és valahogy nem tudok egy 2,5''-os hangszóró kapcsán ''földrengésre'' asszociálni. Amit megadnak neki 50Hz gyárilag, nekem még az is nagyon gyanús (autóhifiben képben vok, de szgépes hangfalaknál annyira nem ismerem a palettát, nem hallottam vmi sokat). A lényeg h vmi olyat keresek, ahol van azért egy korrekt mély, 5.1 előny, de ha van minőségibb 2.1, akkor majd inkább arra ruházok be. Azért köszi, utánaolvastam ennek is, egyel többről tudok vmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest