Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Sziasztok.
Érdekelne, hogy akinek z2300-a van alacsony hangerőnél hogyan viselkedik a mély. A lényeg, hogy kis hangerőt szeretnék brutál méllyel. -
d@minator
addikt
Ez megnyugtató...Gondolom a közép hiánya miatt cserélted le a sateliteket. Ezért még gondolkodóba ejtett a Z-Cinema a kétutas satelitekkel és most az ára is esett így 5k-val drágább, mint a z2300. Csak az fránya USB...
oil.:Köszi. Kipróbálom ezt a jetAudiot.
[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
válasz Turboraider #4431 üzenetére
Az jó ha a hangerő visszaáll alpra így ha bekapcs után olyan filmet nézel amiben nénik sikítanak nincs probléma.
A kérdésem az volna ha csinálsz egy EQ beállítást azt is alapra teszi? -
d@minator
addikt
válasz Kis zöld izé #4429 üzenetére
A z2300-tól félek.
A mostani mélynyomómban egy 4ohm/30W-os 9cm-es hangszóró van. Az egész 2.1-es 6000Ft volt. Ettől szeretnék egy erősebbet. -
d@minator
addikt
válasz Turboraider #4434 üzenetére
Köszi. Hát nem tudok dönteni.
Apropó, valaki ismeri a Genius 1250-et? (fekete fadoboz nem X-es!) Z-2300-hoz jó lenne szatelitnek? Megér 5k-t használtan? -
d@minator
addikt
Picit kevered a dolgokat. Az Maudio az 25 ezer, a z2300 az 35 ezer forint. (külföldön sem fér bele a 20-ba) Az Maudio 2.0-ás és nem 2.1-es.
Ami nekem lejött, hogy a hsz.-ekből az az, hogy a Z2300 az egyik legjobb 2.1-es pc hangszóró nagyon erős basszussal. Játékra, cüm-cüm zenére akár filmnézésre is alkalmas de pl. rockzenéhez, komolyzenéhez nem az igazi. Külföldi fórumokon a közép hangokat hiányolták leginkább belőle.
Az Maudio nagyon jó minőségű kisebb teljesítményű hangfal jóval kevesebb basszussal.
Ami neked belefér a 20-ba és 2.1-es Mo.-n az a Logitech Z-3, Z-4. -
d@minator
addikt
válasz Speeedfire #4456 üzenetére
Nekem az jött le, hogy a Z3 a jobb és van feketében is.
-
d@minator
addikt
válasz Speeedfire #4462 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. De amióta láttam a youtube-on a Z2300-at az a befutó nálam. Esetleg ez.[link] A gyors mélyeket is le tudja követni nem fullad be. Csak, hogy tovább zavarodj.
-
d@minator
addikt
válasz Speeedfire #4467 üzenetére
A Sony szép de nekem a hangfalak az LG-nél 8 hangszóróval szimpibbek. Kazettás egység? :-(*)
A logout-ban a tesztelő azt írta, hogy alaphangerőn a Z-4 úgy szól, mint a Z2300. Ha neked 12nm-be kell és nem tetszik a Z-3 akkor z-4-et vegyél. Bár ha házibulit tartasz nem fogtok extázisba esni tőle.
khron: talán ez [link][ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
válasz Speeedfire #4472 üzenetére
Vegyél akkor ragasztót is. Nekem volt egy lagzi meg a rendőr bácsik is elkértek 60k-t. Többé nem NFS-ezek. Máskülönben már itt lenne a z2300.
Amúgy a lapod mennyire tuning? Hasonló konfig kellene egyik ismerősömnek. -
d@minator
addikt
válasz Speeedfire #4475 üzenetére
egy e
Amikor fényképezőgépet vettem azt vettem észre, hogy a Pixmánia-s ár 1-2 hónap múlva a hazai piacon is megjelent. Most ott a Z2300-as 41k ez rosszat sejtet...Viszont az Amazonon 24k. Nem tudom merre foganak menni az árak. Itt a Pron 22-25k-ba megy csak mindig elkapkodják. -
d@minator
addikt
válasz Speeedfire #4477 üzenetére
Igen. De már letettél a z2300-ról vagy mégsem? Az e betűre külföldön sem találtam magyarázatot.
-
d@minator
addikt
válasz Speeedfire #4500 üzenetére
Majd írd le a tapasztalatokat. Milyen hangszóród is van most? (Én halasztom, inkább quad-ot vettem.)
-
d@minator
addikt
válasz Speeedfire #4510 üzenetére
Azért ütős lesz az a Z-4 abba a szobába. Még kisebb házibulit is tarthatsz pár csajszi társaságában.
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Csak Z2300 lett a befutó.
Amit röviden el tudok mondani róla: brutál mély hangzású PC hangszóró. Talán a szatelitekhez képest kicsit erős is.
Filmek hangjait a két kis hangszóró jól visszaadja a mély hanghatásoknál belép a sub ami moziszerű hangzást okoz.
Játékoknál a kép vegyes. A COD4 pl. csalódás volt egyáltalán nem szólt jobban, mint a régi 2.1-em a mély hiánya miatt.
A zenék is jól szólnak de nem szabad elfelejteni, hogy ez PC hangszóró. Aki igényesebb a zene minőségét illetően annak inkább egy mini hifit ajánlok. -
d@minator
addikt
Tényleg akkora a különbség, hogy megéri beruházni rá? És ha igen akkor melyik lenne jobb? Ezeket az aprón találtam:
Creative X-Fi Extreme Fidelity (xmod)
SB X-Fi Xtreme Audio
Audigy 1
Audigy 2 ZS 7.1 24 bit ADVANCED HD
Audigy 4Kis zöld izé: elsősorban a zenén kellene javítani a többi elmegy (keret nem sok van rá )
[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
válasz dudika10 #5508 üzenetére
Én is elgondolkodtam a z2300 gariztatásán de lehet, hogy ez ilyen? Jackhammer Ultra Low Bass Test-jénél minden rezeg remeg a lakásban fél hangerőn de zenénél hiányzik valami. Hiába próbálom EQ-val sehogyan sem az igazi.
Ettől függetlenül megérte az árát (amennyiért régebben vettem) de többet vártam tőle pedig nem vagyok vájt fülű. -
d@minator
addikt
Sziasztok! Logitech z2300-at váltanék, nekem elég tompán szól. Edifier 351DB jobb lenne? Vagy nem ez akkor mi? Modern külső, távirányító előny.
Hangkártya: Sound Blaster Z
Játékra és YT zenére kellene. Monitor mellett lenne a satellite a mély a földön.
Keret? Legyen 90-100. -
d@minator
addikt
-
-
-
d@minator
addikt
válasz Degeczi #60376 üzenetére
Köszi a tanácsot!
Optikán csak kipróbáltam (rövid a kábel) de úgy nem működött a hangkártya hangjavítása (??). Vagy csak valamit nem jól csináltam.
Amúgy barátnőm szerint is (vakteszttel) az S360DB jobb, mint a Z2300. Talán kisebb hangerőn a Z2300 jobban adja a mozis hangot de nagyobb hangerőn a Jurrasic Park T-Rex pohár víz jelenetnél már nem így volt.#60377Picco: megfogadtam a tanácsotokat pár napja direkben küldöm rá a hangot, egy hétig így lesz aztán meglátjuk. Bár szerintem YouTube-hez kelleni fog a feljavítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest