Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Léteznek olyan olcsóbb (20-30K-s, de lehet olcsóbb is) 2.1-es hangfalak, amelyek TV-re köthetők? -
törölt tag
Okok.
De ugye nem lehet fennakadás, ha STB-vel és DVD felvevőel használom?
És a fejhallgató kimeneten is működni fug a mélynyomó?
És ha már így segítesz, akkor: Nem tudod, hogy a házimozi rendszerekhez kb milyen hosszú kábeleket szoktak adni? Tehát adnak pl több 10m-t, hogy elég legyen?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem van a PC-hez egy Logitech x-230, és azon egész jól szól.
Műholdas TV-n meg úgysem jön egetverően jó hang, szvsz ez jó megoldás lenne.
De előbb megvárom, h milyen a TV, mert elvileg egész jó hangzása van... Tud SRS TruSurround-ot, bár nem hiszem, hogy ez valami nagy durranás lenne.
Igazából én csak TV-t néznék, ritkán menne valami zenecsatorna/rádió. Az is halkan. -
törölt tag
Üdv!
TV-hez szeretnék 2.1-es hangfalat max 15K-ért.
Már jóideje x-230-am van PC-hez, azzal meg vagyok elégedve.
Esetleg tudtok ilyen árkategóriában jobbat?
Esetleg egy CREATIVE Inspire T3200 belefér, ha annyival jobb...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ricshard444 #4791 üzenetére
Háát az az igazság, hogy az ágy mögött már nincs hely... Csak mellette...
Meg eléggé közel. Nem is hallanám talán az első hangszórókat csak a hátsókat.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Esetleg CREATIVE Inspire T3200-ról vélemény?
-
törölt tag
Ééés a Logi Z4-e mennyivel jobb, mint az x-230?
Megéri azt a +10K-t?
Igazából én csak halkan hallgatnám a TV-t szóval, lehet tényleg egy x-230 lenne a legmegfelelőbb nekem.
Ezt is csak azért veszem, mert a 175K-s TV-nek sistereg a hangszórója![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dudika10 #4802 üzenetére
CSak láttam egy fotót a neten, és csodálkoztam, hogy milyen "sok" a csatlakozó rajta, de mivel jutubos videó volt, semmi sem látszódott..
Amúgy van rajta AUX-IN, ami lehet jól jön nekem.
Majd még átgondolom. Igazából a design fogott meg. Meg az, hogy a power ledecske nem a pofámba világít. Ez x-230 esetében zavaró lehet egy sötét hálószobában. -
törölt tag
Jah jó, én úgy értelmeztem, hogy ez a hz a teljes intervallum. Aztán rájöttem, hogy ez egy behatárolt érték, a legaljára. Bocsi, de nem vagyok jártas e téren.
mod: bocsi helyett azt írtam, hogy sorry, mikor az ilyet utálom![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amúgy a z4-en teljesen szabványos, hétköznapi D-SUB csati van? Azaz egy átlagos monitorhossszabítóval meg tudom toldani a távvezérlőjét?
-
törölt tag
Nah csak x-230-at rendeltem. A mélynyomó sokkal kisebb helyen elfér és ott éppenséggel az kell.
Egyébként hogy a legideálisabb az elhelyezése?
Álló helyzetben ha a rácsos rész vagy a reflexcső néz felénk?
Esetleg fekvő helyzetben és a rácsos rész felfele néz?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
TV-hez szeretnék 2.0 / 2.1-es hangfalat venni, mert eléggé dobozhangja van. Leginkább film és zenehallgatásra lenne használva. 20.000Ft alatt mit érdemes venni? Köszi.
-
törölt tag
válasz pulutodurumo #35808 üzenetére
Genius termékek kinézet miatt nálam mindig kiestek, egyszerűen nem illik bele a nappaliba.
A Gigagworks T20 világító ledje idegesítene, nem szeretem ha valami beragyogja a nappalit / hálót.
Másik szobában Logi x-220-at használok iylne célra, a túl erős basszust leszámítva nincs bajom vele.
Olvasgattam a topikot, Logitech cuccok tényleg ennyire nem ajánlottak már? -
törölt tag
Üdv!
1250B-nél tényleg hangosabb az egyik oldal? -
törölt tag
válasz pulutodurumo #35934 üzenetére
Webshopok értékelős oldaláról, illetve arukereso.hu és társai vélemények szekciójából.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Genius 1250B első tapasztalatok:
Elképesztően élettelen hangzásvilág. Basszus a viszonylag nagyobb méretű hangsugárzók ellenére nulla, de tényleg nulla, azaz semmi, közép hiányzik, magas ami megvan. Persze elismerem hogy most elég gyatra a kínálat,de ennél egy alap autó hangrendszer vagy a notebookom hangszórói is élvezetesebb hangképet produkálnak. [Saját vélemény, lehet kövezni]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest