- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Öcsémnek is 2.1-es Mercury (talán vmi sw980) van, tegnap megnéztem. Amikor megvettük (kb 6 éve), nagyon jó hangja volt, csak szépen eltört mindkét kis hangszóró talpa, a mélynyomó 3,5-es kivezetése pedig kontaktos kissé.
Új korában simán jó volt a ~20nm-es szobánkba. Ha most egy legalább ilyen jó cuccot találnék, már boldog lennékAmúgy MM-on kívül meg lehet még hallgatni valahol, hogy hogy szólnak a hangszórók? Mert számtech boltban nem igen hiszem, hogy kibontanának egyet csak ezért.
Még egy kérdés. A THX minősítés egy 2.1-es szettnél mennyire érezhető, megéri-e a plusz pénzt? És pontosan miben nyilvánul meg, hogy kapott egy ilyen plecsnit a cucc?
Sorry a sok kérdésért, csak szeretek vásárlás előtt jól tájékozódni, hogy a pénzemért a legjobbat kapjam
-
Teszla_
senior tag
Na, ma voltam MM-ban és közelebbről is megcsodálhattam pár hangszórót. 2000X sajnos nem volt, csak 2000A. Viszont volt X-230, ami élőben is nagyon tetszik. Eddig felé húz a szívem, de még megpróbálok egy geniust is elkapni.
Az X-230-nak mennyire szólnak szépen a kis hangszórói? Úgyis azok lesznek hozzám közelebb. Illetve van a cuccon külön 3,5mm-es kivezetés? Mert mintha nem láttam volna rajta. De lehet csak én voltam vak...
Sajna a hangjukat nem tudtam meghallgatni, mert nem működött a "tesztelő"Viszont láttam z-5500-at. Fuhh, hát az valami brutális
szerelem első látásra. Csak ne lenne másfél havi minimálbér az ára.
-
Teszla_
senior tag
Sajnos ezek nem tetszenek
A költségvetést 12k-nál húztam meg magamban, mert ennyiért láttam a z-5-öt is. Úgyhogy a z-3, z-4 kiesett, bár nem is igazán jönnek be. Viszont az x-230 nem rossz, és a genius-ok is elkezdtek megtetszeni, amikor megláttam, hogy majdnem akkorák, mint egy 17-es crt monitor
azt hittem sokkal kisebbek.
-
Teszla_
senior tag
válasz
dudika10 #5372 üzenetére
Na, jól beleválasztok itt a cuccokba. Először az x-140, most a z-5. Pedig annak gyönyörű távirányítója van.
A 2000X-et néztem és láttam, hogy sokan ajánlják, de nem igazán tetszik. Mondjuk ha lenne feketében, akkor talán. Pedig látszatra nem nézném ki belőle, hogy olyan jól szól.
Az az én nagy bajom, hogy ami tetszik, azt senki nem ajánlja
Úgy tűnik, hogy csak 2.1 lesz ebből. Csak még át kell rágnom pár tesztet, cikket. -
Teszla_
senior tag
A Logitech Z-5-tel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Kereső nem dobott ki semmit a topicból. Árban még ez beleférne a keretbe. Esetleg valaki tudna ajánlani valami 2.1-es szettet is ilyesmi árban? Mert elspdlegesen valmi szép 2.0-sat keresnék, de nem sok jó tapasztalatot hallottam a kategóriáról
(Logitech X-140-ről pl)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- E-roller topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest