Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
-
csimpok
aktív tag
válasz Pistabaaa #8531 üzenetére
Na beizzítottam a T20-at, de így elsőre nem vagyok elájulva tőle. Azt azért hozzátenném, hogy nem vagyok audiofil, meg soha nem is volt igazán minőségi zenei cuccom, szal annyira nem mérvadó a véleményem, meg nem is tudom pontosan hogyan kellene szólnia zenéknek, filmeknek stb...
Ami egyértelműen pozitív, hogy a sztereó hatás nagyon szépen érződik, valamint a magas hangok nagyon szépen és erősen szólnak. Viszont a mély hangokkal eddig nem nagyon sikerült megbarátkozni, akárhogy tekerem a basst, vagy nincs semmi basszus, vagy meg zavaróan búg, mint amikor "gerjed" valami elektronikai cucc. Főleg olyan számoknál van ilyen érzésem, ahol folyamatosan egy mély basszus aláfestés megy, és mintha néha a külön hangok helyett összefolyna az egész (pl. U2 - With or without you) De mondom fogalmam sincs milyen a helyes hangzás, csak azt tudom mondani, hogy kicsit furcsa a korábbi 2.1-es Genius után. A másik dolog, hogy a beszédhangok (pl youtube videók, film) kicsit olyanok, mintha valahol a doboz hátuljából jönnének, valahogy a Geniusnál élesebbnek tűnt az egész. (Ennél sajnos nem tudom pontosabban megfogalmazni...) De azért vannak számok, amikben egyértelműen jobb mint a korábbi 2.1-es rendszer.
Még próbálgatom tovább, lehet csak megszokás kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz Pistabaaa #11481 üzenetére
Én is épp barátnőnek keresek usb-s 2.0-ás hangfalat notihoz, és elsőnek pont azt a logi-t néztem ki amit te is linkeltél. Azonban mindenki azt írja róla egy review-os oldalon, hogy NE, mert szar, általában mindenki arra panaszkodik, hogy pár hónap után bizonyos hangerő alatt elkezd recsegni. Most a Genius SP-U150 a kinézett, nem túl nagy, kellően design-os, bízom benne jó lesz. Ezzel nincs tapasztalata valakinek esetleg?
Az Edifier biztos jobban szól, mint hangfal jobban is néz ki, ha magamnak venném valszeg inkább azt választanám de itt más szempontok erősebbek
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest