Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:15

LOGOUT.hu

WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40601) TomMusic


TomMusic
őstag

Na kérem, ezennel bejelentem, hogy sikerült TL-WN722N-el kapcsolódni UPC Wi-Free-re, és net is van!
Ugyanazokkal a beállításokkal, amik eddig nem működtek: [link]
Hogy eddig miért nem működött, az passz.. Nemhinném hogy azért mert új eszköz, mert egy teljesen idegen telefonnal, ami még nem látott UPC Wi-Free-t, simán tudtam ugyanúgy csatlakozni, mint a sajátommal.
Biztosan van rá magyarázat, de egyelőre beérem azzal, hogy normálisan van net. :DD

Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbálom a lehető leghosszabbra nyújtani.

(#40602) And válasza csabyka666 (#40600) üzenetére


And
veterán

Mivel egy nagyobb távú linknek mindig két oldala van, természetesen érdemes a kliensekkel is körülnézni. Ugyan a csatornát minden esetben az AP beállítása szabja meg, a kliens csak 'utána megy', de ha azt tapasztalnád, hogy a kliensnél jön valami erős idegen hálózat az aktuális működési csatorna környékén, akkor célszerű lehet az AP-t odébb tenni. Ha kistelepülés, és nincs sok idegen háló, ráadásul erősen irányított antennáid vannak, akkor úgysem lesz túl erős más hálózat jele, illetve könnyebb azokat elkerülni.

(#40603) csabyka666 válasza And (#40602) üzenetére


csabyka666
addikt

Na igen, ebbe nem gondoltam bele. Okés, feltérképezzük mindenhonnan a dolgot, aztán annak megfelelően állítjuk majd be! Erre szerintem még várni kell 2 hetet, de jelezni fogok, hogy mire jutottunk!

Köszönöm az eddigieket! Valamire kell még figyelni, amiről esetleg nem volt szó?

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#40604) Gubek-Einste válasza csurdongulos (#40595) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Azzal nem fog menni, gyári firmware-ben nincsen repeater mód így mindenképpen CFW-t kell rátenned.
Menj át IDE ez ügyben.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#40605) GEPESZ66 válasza Gubek-Einste (#40564) üzenetére


GEPESZ66
veterán

Szia!
Itt a kép.
20 vagy 40MHz legyen?

(#40606) Gubek-Einste válasza GEPESZ66 (#40605) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Ha nincsen másik hálózat akkor nyugodtan mehet a 40 is.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#40607) csurdongulos válasza Gubek-Einste (#40604) üzenetére


csurdongulos
tag

Köszi, de akkor a beépített WDS funkció mire való? Leírásokból úgy értelmeztem, hogy pont arra, amit én szeretnék.

(#40608) mezis válasza csurdongulos (#40607) üzenetére


mezis
nagyúr

[link]

mezis

(#40609) csurdongulos válasza mezis (#40608) üzenetére


csurdongulos
tag

kösz

(#40610) masta_dry


masta_dry
tag

Szevasztok!
Két wireless router eltérő csatornán, de azonos egyéb beállításokkal működik otthon. Egy ideje wifi-elérhetőségi problémáink vannak.
Kapcsolódnak az eszközök a routerhez, de vagy lelassul vagy nem érhető el a hálózat egy idő múlva. Nézegettem, hogy mi lehet a gond, mi változhatott meg, és azt vettem észre, hogy az egyik router jelerőssége periodikusan ingadozik. A probléma akkor lép fel, ha pl. a telefonnal az ingadozó jelerősségű router-hez vagyok közelebb, és ahhoz csatlakozik a telefon. Ekkor lépnek fel a csatlakozási problémák. Ha onnan wifizek, ahol a másik router jele erősebb, akkor nincs ilyen bajom.
A wifi-t használó készülékeken nem automatikusan kéne választaniuk a két router közül a jelerősség függvényében? Pl. egy irodaházban - amelyben ki van építve a wifi hálózat - ugyanígy megdöglik a wifi, ha az egyik adó sugarából kiérek? Újra kell csatlakoztatni a megváltozott helyzet miatt a közelebbi wifi-routerhez?
Mi okozhatja a jelerősség-ingadozást? Az érintett csatornák tiszták, más wifi jel nem zavar. Egyéb elektromágneses zavarforrás sincs a környéken (amiről tudok). A router maga változtathatja a jelerősséget?

[ Szerkesztve ]

(#40611) And válasza masta_dry (#40610) üzenetére


And
veterán

"Két wireless router eltérő csatornán [..]"
Ugye a különbség a csatornák között kellően nagy, nem szomszédos 2,4 GHz-es csatornákról van szó?
"A wifi-t használó készülékeken nem automatikusan kéne választaniuk a két router közül a jelerősség függvényében?"
Ez több dologtól is függ: firmware / driver / hálózatkezelő segédprogram, preferált hálózatok sorrendje, akármi. Alapesetben egy kliens (egy WDS nélküli hálózatban) nem vált át egy másik AP-re csak azért, mert az, amelyikre éppen kapcsolódik, gyengébb mint egy másik. Amíg az aktuális AP jele elfogadható, nem fog átmenni egy másikra, hiszen az a kapcsolat megszakadásával és újra felépítésével járna.
"Újra kell csatlakoztatni a megváltozott helyzet miatt a közelebbi wifi-routerhez?"
Ha az aktuális link a nagyon alacsony térerő miatt már nem csak gyengül, hanem meg is szakad, akkor lényegében igen, de ha a kliensen felkonfigurálták az összes környékbeli AP-t, akkor ez automatikusan (bár WDS vagy egyéb roaming-támogatás hiányában nem észrevétlenül) fog megtörténni.
"Mi okozhatja a jelerősség-ingadozást?"
Erre természetesen nem adható egyértelmű válasz, de lehet hibás működés (kliens részéről is) vagy az interferencia okozta hibás mérés eredménye is a látszólagos ingadozás.
"A router maga változtathatja a jelerősséget?"
Soho-routereknél az ilyesmi nem szokás, más kategóriában sem tudok ilyenről, de attól még előfordulhat :U. A wifi általában nem mobiltelefon, hogy a vételi viszonyoknak megfelelően változtassa - az amúgy sem túl nagy - teljesítményét.

[ Szerkesztve ]

(#40612) masta_dry válasza And (#40611) üzenetére


masta_dry
tag

Köszönöm a gyors, alapos választ!
„Ugye a különbség a csatornák között kellően nagy, nem szomszédos 2,4 GHz-es csatornákról van szó?”
Igen, az egyik 3-as, a másik talán 11-es.

Igazából azt nem értem, hogy a jelerősség még a legrosszabb esetben sem csökken -75dB alá, mégis problémás az adatátvitel (vagy teljesen leáll, pedig a kapcsolat él a wifi router-kliens között). Úgy látom, ilyen jelerősség mellett még mennie kéne, még ha lassan is...

„Ha az aktuális link a nagyon alacsony térerő miatt már nem csak gyengül, hanem meg is szakad, akkor lényegében igen, de ha a kliensen felkonfigurálták az összes környékbeli AP-t, akkor ez automatikusan (bár WDS vagy egyéb roaming-támogatás hiányában nem észrevétlenül) fog megtörténni.”
Ez nem történik meg nálam. A rendelkezésre álló hálózatok listájában a 2 wifi router nem különböztethető meg, mivel a megnevezésük és a jelszó is közös, így az eszköz (a csatlakozási lehetőségek listájában) nem tesz különbséget közöttük.

(#40613) mezis válasza masta_dry (#40612) üzenetére


mezis
nagyúr

"...A rendelkezésre álló hálózatok listájában a 2 wifi router nem különböztethető meg, mivel a megnevezésük és a jelszó is közös,..."

Van ott az SSID mögött egy - egy MAC address is. Szerencsére.
(Esetleg próbáld meg azt is azonosra beállítani. :DDD ;] )

mezis

(#40614) And válasza masta_dry (#40612) üzenetére


And
veterán

"Ez nem történik meg nálam. A rendelkezésre álló hálózatok listájában a 2 wifi router nem különböztethető meg, mivel a megnevezésük és a jelszó is közös [..]"
Ahogy mezis is említi: attól, hogy az SSID, kódolási algoritmus és a megosztott kulcs is azonos, még két külön hálózatról van szó, és ez mindaddig így is marad amíg az egyes különálló AP-k wifi-n nem kommunikálnak (erre való a WDS, azzal lehetne egy 'nagy' közös hálózatot kiépíteni, amelyet több AP is szór). Így lehet, hogy ugyanarra a LAN-ra csatlakozol, de két vagy több AP-n, azaz wifi-hálózaton keresztül.
Úgyhogy hálózatkereséskor két külön hálózatnak kellene látszódnia ugyanazzal a névvel, ha éppen olyan pontból nézed a hálózatlistát, amelyet még mindkét AP lefed. Tehát valójában nincs jelentősége az egyforma névnek, ha nem offline konfiguráltad a hálózatot, hanem rácsatlakoztál az egyik éterben talált AP-re a kettő közül, akkor bizony a kliens által preferált / konfigurált wifi-hálózatok között csak az egyik szerepel, a másik az ő számára még nincs beállítva.
Egyébként a -75 dBm ugyan elvileg nem olyan gyenge (bár általában már a 802.11g 54Mbps-es legnagyobb kapcsolódási sebességét sem lehet ezen elérni), az érték a szokásos tényezők miatt már problémás lehet: a mérés pontatlan, a jelszint pedig hordozható kliens (és hiányzó diversity) esetén elég gyorsan változhat.

(#40615) halhatatlan


halhatatlan
aktív tag

üdv.
szeretnék elkészíteni házilag egy körsugárzó antennát, hasonlóra gondoltam mint ami a tp-link-es antennában van. ehhez szeretnén segítséget kérni tőletek.
új vagyok a témában. lakásba szeretném, köszi.

(#40616) halhatatlan


halhatatlan
aktív tag

ilyesmire gondoltam....
[link]

vélemény?

(#40617) Gubek-Einste válasza masta_dry (#40610) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Pontosan milyen típusú router-ekről van szó?
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok) van használva?

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#40618) And válasza halhatatlan (#40616) üzenetére


And
veterán

Vélemény? Az, hogy venni sokkal egyszerűbb: [link], háromjegyű forintösszegbe kerül, és még csak szét sem kell érte cseszni egy meglévő 2 dBi-s alap dipólt, ami nem sokkal olcsóbb :U..

(#40619) halhatatlan válasza And (#40618) üzenetére


halhatatlan
aktív tag

akkor hol marad a siker élmény? :)

De már megcsináltam, és jól szuperál.(már szét volt szedve, úgy hoztam haza havertól.) azért köszi.

(#40620) ab81


ab81
csendes tag

sziasztok, következő eszközeim vannak:

1. Broadcom 802.11ac WLAN adapter asztali PC-ben (Asrock Z97E/AC ITX alaplapra integrálva), ez leírás szerint a következőket tudja, külön drivert nem telepítettem, a Win10 defaultját használom:

- Supports IEEE 802.11a/b/g/n/ac
- Supports Dual-Band (2.4/5 GHz)
- Supports high speed wireless connections up to 867Mbps
- 2 antennas to support 2 (Transmit) x 2 (Receive) diversity techn

2. Telekomos Speedport W724V. ez elvileg 802.11b/g/n-t tud, meg 2.4 és 5GHz-t is, de a felületen egyszerre mindkettőt nem engedi használni, nem tudom miért... mivel használok rajta más wifi eszközt is ami nem tud 5ghz-t, ezért a tisztán 5ghz nem játszik. vezetékesben gigabitet tud, legalábbis 480mbps-t mértem ki rajta.

mi lenne az ebből kihozható leggyorsabb wlan kapcsolat és milyen beállításokkal? 60-70mbps fölé még nem sikerült mennem, 2.4ghz-n, ilyenkor azt írja, hogy 802.11n-en van. a két készülék rálát egymásra és 3 méter távolságra van.

(#40621) Gubek-Einste válasza ab81 (#40620) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Ez az érték nagyjából megfelelhet egy N300-as link gyakorlati értékének.
Milyen környezetben (falak anyaga) van használva?
inSSIDer3 mit mutat (2,4 Channels-ről kellene egy képernyő mentés ha lehetne)?
Tedd fel a legfrissebb gyártói driver-t, mindig ajánlott azt használni mint a Win sajátját.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#40622) ab81 válasza Gubek-Einste (#40621) üzenetére


ab81
csendes tag

panel, de a 2 eszköz 1 szobában van, rá is látnak egymásra. közben sikerült 5ghz-en is összelőni, ott is azt írja, hogy 802.11n a kapcsolat, ott 78mbps körül van az átlag. 2.4ghz-en 60mbps körül. mivel a tetű router nem hajlandó egyszerre 2.4-en és 5-ön menni, maradok a 60 mbit körül, e fölé nem fog menni?

(#40623) Gubek-Einste válasza ab81 (#40622) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Gyártói driver telepítése és az inSSIDer3 képe alapján még lehet remény de sokkal többet nem nagyon várjál.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#40624) nrb263


nrb263
tag

sziasztok, technicolor tc7200 wifi mennyire gyors nektek? 240 es UPC netem van wifi max 26-30 mbps el jön. (nem laptoppal galaxy s6-al mérve) ez ilyen hulladék tényleg, vagy beállításokkal van a baj? csatorna auto, sávszél 40mhz, teljesítmény 100. wmm valamint energiatakarékos wmm letiltva.@2.4 ghz en

(#40625) Gubek-Einste válasza nrb263 (#40624) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok) van használva?
Wifi Analyzer mit mutat?

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#40626) huweb


huweb
csendes tag

Sziasztok!

Kérem magyarázzatok el nekem valamit. eddig mindig kábeles netem volt (van) ami be volt dugva a gépbe és megy mint a golyó. (Pc-m van.) Most mivel elköltözünk egy másik albérletbe, ahol nem tudom bekábeleztetni a lakást, vettem egy usb wifi adaptert. A router a bejárati ajtó fölé menne, onnan szórja majd a netet.
Digis netem van 100/100-as.

a router egy cisco wrt120n 150MBps-re képes.

Az adapter tp link tl-wn822n 300 mbps. Most kipróbáltam és kábellel 93/53 a sebesség, wifivel 21/23!!! WTF! Ez ennyi? Ennyire lassú a wifis net? Vagy mit tudok tenni hogy gyorsabb legyen? :W
Ja és mindezt úgy, hogy a router mellé teszem az adaptert.

Köszi a válaszokat előre is.

[ Szerkesztve ]

(#40627) nrb263 válasza Gubek-Einste (#40625) üzenetére


nrb263
tag

1 meterre van tolem a router. Wifi analizert nemtudom mert jincs laptopom

(#40628) s4tch


s4tch
veterán

Sziasztok,

milyen szoftver lehet alkalmas arra, hogy egy hálózati lejátszó által generált forgalmat monitorozni tudja az ember? Jó lenne látni, milyen külső IP-kre, szerverekre kapcsolódik. A router egy TP-Link TL-WR1043ND DD-WRT-vel.

Illetve: wireshark tud ilyet?

[ Szerkesztve ]

(#40629) nrb263 válasza nrb263 (#40627) üzenetére


nrb263
tag

Nah 80/20 a legtobb amit mertem wifin az 240 es netnel jo?

(#40630) mezis válasza nrb263 (#40627) üzenetére


mezis
nagyúr

WiFi Analyzer-hez okostelefon kell....

mezis

(#40631) And válasza huweb (#40626) üzenetére


And
veterán

A "150 Mbps"-es (MIMO nélküli) n-szabvány jó esetben úgy 50..60 Mbps körüli hasznos átvitelre képes, tehát a neted teljes sebességét ilyen wifi-n semmiképp nem fogod elérni. Az általad mértnél persze illene nagyobbnak lennie a sebességnek, ezért ellenőrizd a beállított rádiócsatorna környékét, hogy nincs-e rajta vagy nagyon közel hozzá idegen hálózat. Azt is megnézhetnéd, hogy a router és a kliens beállításai között a csatornaszélesség 40 MHz-re van-e állítva (és a működési mód n-only-ra) mert ez erős befolyással van az elérhető sávszélességre.

(#40632) huweb válasza And (#40631) üzenetére


huweb
csendes tag

ellenőrizd a beállított rádiócsatorna környékét, hogy nincs-e rajta vagy nagyon közel hozzá idegen hálózat
Egy 10 emeletes panelban lakom, úgyhogy elég sok idegen hálózat van itt a közelben. :(
Másrészt, kipróbáltam amiket írtál. Ha N-onlyba rakom, nem tudok kapcsolódni a nethez se az adapterrel, sem egyéb easzközzel pl telefon. Ha 40hz-re állítom akkor működik, de sebesség tekintetében nincs különbség a 40hz és a mixed(20and40) beáállítások között. Közben olvasgattam mindent és lehet, hogy egyszerűen a routerem a ludas. A "milyen routert vegyek ami jómunkásember péztárca kompatibilis és áthozza nekem a 100-as netet kérdést itt feltehetem" ? :D

(#40633) Gubek-Einste válasza nrb263 (#40629) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Elég jónak mondható de ennek semmi köze sincsen bejövő net sebességéhez (ha egy bizonyos szint felett van), a router/ellenoldal/környezeti tényezők határozzák meg, hogy mennyi is lesz a wifi-n elért sebesség.

#40632 huweb
100-as net mellé gigabites típus az ajánlott, 20k határral: Asus N18U/N56U, TP-Link 1043NDv2/3600/4300 ami ajánlott.

[ Szerkesztve ]

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#40634) manyoki válasza TomMusic (#40601) üzenetére


manyoki
újonc

Helló nekem is Tlwn722 em van..én tavaj december óta használom rajta a Upc wi freet,megy meg minden,csak percenként szétkapcsol,megnéztem a részleteket,és a bérleti jog kezdeteés végénél az idő percenként lejár...ennyi a bajom vele:)de nem tudok vele mit csinálni sajnos!

(#40635) manyoki


manyoki
újonc

sziasztok! az lenne a kérdésem,vettem egy Asus RT-N12+ 3-in-1-bent, nincs modemem,nincs semmilyen kábeles internetem...az lenne a kérdés,hogy megoldható lenne evvel a készülékkel a UPC Wi Free fogása?? köszönöm a válaszokat!

(#40636) Gubek-Einste válasza manyoki (#40635) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Nem mivel nem ismeri a Wi-Free-hez szükséges azonosítási eljárást.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#40637) manyoki válasza Gubek-Einste (#40636) üzenetére


manyoki
újonc

Mire gondolsz? ki fejtenédd bővebben egy kicsit?

(#40638) manyoki válasza Gubek-Einste (#40636) üzenetére


manyoki
újonc

És még annyit kérnék,hogy ajánlj légyszíves hasonló készüléket amivel tudnám használni! Én sajnos nem értek hozzá... Köszi szépen!

(#40639) Gubek-Einste válasza manyoki (#40637) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Nincsen olyan eszköz melyikkel fel lehetne csatlakozni a Wi-Free-re.
A Wi-Free olyan eljárást használ azonosításra melyiket a router-ek és más hasonló eszközök nem ismernek kliens módban, van egy központi szerver amelyik részt vesz az azonosításban és emiatt nem megy normál kliensektől eltérő módú csatlakozás.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#40640) manyoki válasza Gubek-Einste (#40639) üzenetére


manyoki
újonc

TLWN 722 TP link van most nekem ezzel fogom a Upc wi free-t ezzel netezem most,vagyis amióta létezik.... percenként szakad a net, gondoltam hátha lecserélem egy wifis routerre akkor nem fog szakadni,néztem a részleteket a beállításoknál,és rájöttem,hogy a bérleti jog kezdete és vége...ott percenként jár le és újul meg....na ezért szakadgat..ez minek a hibája lehet ??

(#40641) Gubek-Einste válasza manyoki (#40640) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Így lehet beállítva a Wi-Free szolgáltatás, mivel nem egy fix, állandó kapcsolatra lett kitalálva így nem csoda, hogy vannak benne komoly korlátozások.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#40642) huweb válasza Gubek-Einste (#40633) üzenetére


huweb
csendes tag

Köszi az útbaigazítást! :R

(#40643) manyoki válasza Gubek-Einste (#40641) üzenetére


manyoki
újonc

Köszi...

(#40644) #63761920


#63761920
törölt tag

Sziasztok!
Vetem egy tp-link wifi routert és nem tudok belépnia
192.168.1.1-el.
Van egy régi tp-link wifi routerem azzal megy.
Nem tudom beállítani a hálozatot.
Tudtok erre mondani megoldást?

(#40645) z67 válasza #63761920 (#40644) üzenetére


z67
őstag

Rajta van a matricán a cím.

(#40646) mezis válasza #63761920 (#40644) üzenetére


mezis
nagyúr

Van amikor a 192.168.0.1-en érhető el.
Hosszú reset volt ?

mezis

(#40647) #63761920 válasza mezis (#40646) üzenetére


#63761920
törölt tag

Igen .0.1.
Köszönöm a gyors segítséget.

(#40648) abydos


abydos
aktív tag

Sziasztok!

Van egy problémám és úgy tűnik csak a vezetékes megoldás jöhet végül szóba, mert nem találok más kiutat, de azért a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok, mielőtt azt a sok kábelt valahogy be kéne vetni.

Van egy Asus RT-N53 Routerem és mellé egy USB N-13 adapterem. Elég sokat játszom és elég érzékenyen érint az, hogy majdnem percenként kapok egy network spike-ot. Ilyenkor a játék fél másodpercre megpusztul, ami ugye nem tűnik hosszúnak, de akár minden múlhat rajta. Ha pingelek egy oldalt parancssorba, akkor jól lehet látni, ahogy az átlag 20ms válaszidőm 600 fölé ugrik majd vissza.

Van esetleg erre valami tanács, hogy mit csináljak? Víruskereső kilövés megvolt, a services-eknél is állítottam pár dolgot, próbáltam más csatornára rakni a routert, semmi változás. Ha a kábelt bedugom, akkor viszont minden szuper, csak ugye a fél lakáson keresztüllóg. A jelerősség 5/4 kb.

Windows 10-et használok, de ilyen probléma sűrűn előjött nálam más oprendszereknél is.

Külföldi fórumokon keresgéltem eddig, de ott megoldást nem találtam, csak annyira elállítottam mindent, hogy a jó öreg rendszervisszaállítást kellett használnom.

Köszönöm!

Üdv
aby

VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)

(#40649) Gubek-Einste válasza abydos (#40648) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Jó lenne látni, hogy milyen a wifi helyzet nálad de mivel az ajánlott inSSIDer3 nincsen W10-re így ez egy kicsit nehéz. Ha esetleg van W7/8.1-s gép amiben van wifi adapter akkor jó lenne azzal csinálni egy képernyő mentést a 2,4 GHz Channels-ről.
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok) van használva?

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#40650) abydos válasza Gubek-Einste (#40649) üzenetére


abydos
aktív tag

Köszi a gyors választ!

Képet készítettem a Wifi útjáról a routerhez. Lent a stick, fent a router. Panelház, de elvileg nem kéne ennyire szóródnia jelnek, ha rálátnak egymásra.

https://gyazo.com/1977837510c39c787a1ddc75f8c8fa0c

[ Szerkesztve ]

VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.