Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89751) Vegha válasza ΞΔGLΞ (#89750) üzenetére


Vegha
senior tag

(#89752) this is life válasza #32839680 (#89725) üzenetére


this is life
Ármester

De valamiert nem lattak eleg fantaziat a wp rendszerben es hamar elpartoltak a gyartok es maradt egyedul a nokia a nagy nevek kozul ,a folytatas meg mar ismert.

Eagle
Kar bosszankodnod , nem lehetett elore latni hogy ennyire a sotet jovo , meg ha erre utalo jelek voltak is .
Mondjuk en el vagyok a lumiammal , egy ket apro hiba meg még belefer... a teljeseg igenye nelkul :outlook,bongeszo,teamviewer ,sygic,tubecast ,kamera,dropbox,onedrive,runtastic,viber,whatsapp,ccplayer,world,onenote,xodo teszi a dolgat.

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#89753) macilaci válasza Gömbike (#89746) üzenetére


macilaci
csendes tag

Nem csak telefon nincs.
"November 17-től a lakossági, flotta és kisvállalati ügyfeleinek hűségét készül ünnepi meglepetéssel meghálálni a Vodafone. A díjmentes hang- vagy adatforgalmat tartalmazó, személyre szabott ajánlatról az érintett ügyfelek SMS-ben kapnak majd értesítést. A díjmentes adatot az Android-ra iOS-re is letölthető Mobil Vodafone alkalmazáson keresztül, a díjmentes hangforgalmat pedig a kapott SMS-re küldött válaszüzenettel lehet aktiválni 2017. január 31-ig."
Itt tartunk.

(#89755) st3v3np3t3r válasza boncser (#89745) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

[link]
[link]
[link]
[link]

ezeket találtam hirtelen... akad akinek 920-on jött ez a hibakód.. van ahol alaplap hibát írnak... elég széles a kör... :D

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#89756) Gömbike válasza macilaci (#89753) üzenetére


Gömbike
senior tag

Kezdek hinni az összeesküvéselméletben. :((

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#89757) ΞΔGLΞ válasza Vegha (#89751) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

A megpróbálok váltani amolyan szarkazmus volt ebben az esetben. Látszik nem ismersz, mert jó párszor leírtam már, hogy használom a másik kettőt is, nevezzük így.
Éppen ezért van összehasonlítási alapom nagyon is, hogy manapság milyen egy okostelefon és hogyan is kellene működnie, amire kitalálták, főleg egy flagship esetében.
Hacsak ezt a szart kellene használnom, mert egyelőre jobb jelzővel nem tudom illetni, már rég a falhoz vágtam volna, így csak félre van dobva, hogy "ilyen is van/volt".

------------------------------------------

#89756) Gömbike

Ezek a (valós)dolgok már rég nem "konteók".

[ Szerkesztve ]

(#89758) plau85 válasza ΞΔGLΞ (#89757) üzenetére


plau85
tag

Ritkán írok ide, inkább csak követem a dolgokat kb 3 éve de vannak pillanatok mikor már késztetést érzek arra hogy válaszoljak. Ez a "hacsak ezt a szart" pont egy ilyen dolog volt. Kedves fórumtárs hidd el már mindenki tisztában van azzal hogy te mind a 3 rendszert ismered, azzal is tisztában vagyunk hogy mi a véleményed erről a rendszerről és azt is tudjuk már egy jó ideje hogy félre van dobva a lumia 950esed mivel "szar". Viszont hogy ezt már sokadszorra leírod hogy eleged van nem kell stb én személy szerint már unom. Köszönjük szépen a leírásodat a wdrtvel kapcsolatban amit anno megírtál. Viszont annyit elárulnál hogy miután már tisztában voltál a rendszer hiányosságaival illetve a problémáiddal a rendszerrel kapcsolatban miért vettél a 950xl után egy másik 950est? Az én véleményem és tapasztalatom a rendszerrel kapcsolatban mint átlag felhasználónak hogy megfelel. Itt beleértve van céges levelezés, privát levelezés, teamviewer, naptári események szinkronizacioja, skype privát es céges dolgokra mellette ne maradjon ki a facebook, messenger, viber. Meg ha nagyon unatkozom képzeld tudok játszani vagy filmet nézni stb. Nálam mint "átlag" felhasználó ki is merül az okostelefon fogalma. Mert az hogy nem tudom a wcm lehúzni vagy nem küld a mosógépem értesítést a mobilra meg ilyen komoly gondok amik egyeseknek alap dolog engem aztán teljes mértékben nem izgat. Az hogy én miért is maradtam és maradok is továbbra ezen a rendszeren a válasz egyszerű. Az igényeimet amire egy telefon kell megteszi és mindezt nevetséges áron. 249 fontba került a telefon dokkolóval.

[ Szerkesztve ]

(#89759) ΞΔGLΞ válasza plau85 (#89758) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Több dolgot is tehetsz:
Vagy utána olvasol, hogy miért váltottam XL-ről simára, amikor még elég frankó volt rendszer és áradoztam is róla, vagy elviseled, hogyha úgy tartja kedvem akkor leírom sokadszorra, hogy szar, de nem azért, mert ilyen kedvem van, hanem a jelek szerint a kollégának, akinek válaszoltam korántsem volt ezzel tisztában, hogy a több telefonom is van, amikor az volt válasza, hogy váltsak!

Itt általában mindig ez megy, hogy akkor válts! Nem ez a megoldás, nekem nagyon bejön csempés rendszer, de soha nem gondoltam volna majd 7 ! évvel ezelőtt, hogy ennyire beleszarik majd az MS, nagy neveket sárba tiprásával is, mint a Nokia tönkreba...a az egészet, mert ez bizony tönkre van, akinek az elég, illetve megfelel,én elfogadom, de nekem senki nem mondja meg, hogy akkor az nekem is elég legyen. És regényt lehetne írni...

Illetve átgörgetheted a hozzászólásom, emiatt a ritkán írsz ide folyamatodat nem kellett volna megtörni és feleslegesen karaktereket pötyögni a nagy semmire. : )

[ Szerkesztve ]

(#89760) plau85 válasza ΞΔGLΞ (#89759) üzenetére


plau85
tag

Ha jól emlékszem az elsők között vetted meg a 950est ami abban az időben elég szar volt ( beta win10) Majd idővel kiforotta magát. A Nokiát nem kell belekeverni ott dolgoztam anno. Nem hiába léptem le 2010ben onnan. Nem az ms vágta tönkre, maradjunk annyiban mint hwert jókat tudtak csinálni de swesen bénák voltak. De mind1 ez már a múlt. Azt pedig, hogy az nem megoldás hogy miután leírjátok hogy így szar úgy szar és valaki megírja hogy akkor válts. Az azért van mert nincs értelme várnod arra hogy megjavuljon. Csigatempó az egész. Valakinek megfelel valakinek nem. Jelen felállásban nekem megfelel neked nem. Józan paraszti ésszel mi mást tud az ember tanácsolni? Azt nem ígérhetjük hogy várj mert megjavul, mivel az emberek 99,6% akinek van okostelefonja mást használ :)

(#89761) Out


Out
addikt

Én WP7.5-ről (Nokia Lumia 900) váltottam 3 hete WP8.1-re (Nokia Lumia 625) és nagyon szeretem az új rendszert. Működik benne rendesen a Gmail szinkronizáció, ami a régivel már nem ment. Működik az értesítési rendszer is, ami a WP7.5-be nem is volt :D Használhatok az áruházból szinte minden alkalmazást, mert a WP8.1 még támogatott rendszer, de a WP7.5-re már sokszor nem tudtam telepíteni dolgokat és az utóbbi időben már az áruház se nagyon működött. WP8.1-re van hivatalos Steam applikáció, ami WP7.5-re nem volt. Nem érzem szükségét a W10m-nek, mert a WP8.1-ben minden benne van és működik az amire nekem kell egy okos telefon. Ha már a 8.1-el is oda jutok, hogy sok dolog nem működik, akkor fogok váltani W10m-re. Nem lennék előrébb akkor sem, ha IOS vagy Android-om lenne, mert nincs szükségem más alkalmazásokra.

Dícsérjük a Rendszert! ;]

Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel

(#89762) ΞΔGLΞ válasza plau85 (#89760) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Itt a lényeg az volt, hogy a magyarnak sose jó l...sz sem. Erre írtam, hogy ez alapjaiban igaz, de nem itt.
Hogy csak egyet említsek, ha egy flahgsip és persze a többi is alkalmatlan arra, hogy alapvető banki dolgokat elintézzek vele, mert nincs rá app, nem is lesz, sőt ami volt az is megszűnt, arról az MS tehet, ezáltal újra átvágtak minket. És ugye most csak egyet említettem, amiért a user megvesz 200 ezer körül egy okosnak kikiáltott telefont. Ezért használom a másik rendszert is, mert ott minden van és működik, ráadásul nagyon jól
.

Pl fényképezek az s7 edge-vel, a canon (több is van) applikációval beállítok unalmasan mindent, wifi, vagy nfc és már csak kész frankó fotót kell néznem. MS-nél még applikáció sincs, ha meg fényképezek az sem jó, mert az US elcseszi a mai napig, pedig mióta k anyázzák már emiatt ezek a barmokat?! Régóta és rengetegen, de nem javítják, mert nem akarják, hülyék hozzá mittomén nem is érdekel már, de persz regényt lehetne írni mindenről, hogy oltári gáz ezen a rendszeren lassan minden. Ettől még itt a telefon, talán valami morbid kíváncsiság miatt, de érdekel mi lesz ennek a vége. :)

(#89763) Plazmacucci válasza Out (#89761) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Na ez már komment.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#89764) Vegha válasza ΞΔGLΞ (#89762) üzenetére


Vegha
senior tag

Nem tudom miért lenne az nekem jó ha ismernélek, de egyre inkább úgy tűnik, hogy így járok jól.

Ne haragudj, de nekem mi közöm a Te morbid kíváncsiságodhoz ? És még kb. másik 800-1000 csendben fórumot olvasgató felhasználónak mi köze a Te preferenciádhoz ? Ahhoz hogy Te és mások itt a saját perverziójúknak megfelelően kifröcsöghessék magukat, cserébe másik pár száz embernek kell fölöslegesen görgetnie hosszú-hosszú perceken keresztül. Hol marad a tisztelet mások felé ?
És még mielőtt személyeskedésig fajulna a dolog: nem a személyeddel van a problémám/problémánk, hanem ahogy viselkedsz. Ez nem a Facebook, ahova kiposztolhatod, hogy lájk vagy unlájk. Senkit sem érdekelnek a szokásaid, fujjolásod és a kedvelésed sem. Ez itt - ahogy fentebb írva vagyon - egy SZAKMAI topic. Megkímélhetnéd embertársaidat a saját nyűgjeidtől - ha már önmagad felé nincs ilyen igényed.
Én azt látom, hogy általában 2 típus van itt:
1; aki segítséget kér/ad
2; aki a frusztrációját itt éli ki
Ezért a javaslatom:
1; nevezzük át a topicot W10M-ből kiábrándultak topicjának (és akkor a magadfajta részéről folyhat tovább a végtelen szövegelés, mi meg átvonulunk)
2; hozzunk létre egy topicot a W10M-ből kiábrándultak számára és akkor itt ne legyen több panaszkodás

(#89765) Tökkentyű válasza Vegha (#89724) üzenetére


Tökkentyű
csendes újonc

Pontosan! :R

(#89766) scyllarus válasza plau85 (#89758) üzenetére


scyllarus
veterán

van céges levelezés, privát levelezés - van, bár időnként érthetetlenül későn érkező értesítésekkel.
teamviewer, naptári események szinkronizacioja - ezek tényleg működnek. Igaz, a másik két rendszeren is.
skype privát es céges dolgokra - ez is jó pont. Bár az újabban a rendszer által erőltetett összevonás az Üzenetekkel pont nem igazán működik.
facebook, messenger, viber - Az első kettő mondjuk pont sz@r, úgy ahogy van.
képzeld tudok játszani - akkor nagyon kis igényű vagy. Játék kevés van, azok sem olyan szintűek, mint a másik két platformon. Én pl. egyetlenegy játékkal játszom, de az kb. féléves folyamatos lemaradásban van az androidos verzióhoz képest, és még örülök, mert legalább fejlesztik még.
Összefoglalva: nem elsősorban az a baj, hogy itt minden használhatatlan. Az a baj, hogy a másik két rendszeren jobb, droidon még ugyanennyi pénzről is beszélhetünk. És a panaszok általában nem csak úgy ide vannak fröcsögve. Úgy szokott kezdődni, hogy valaki segítséget kér valamiben, rácsodálkozik, hogy itt így (nem) működik az adott dolog, erre szokott a válasz az lenni, hogy ez ilyen, fogadd el vagy válts.Ez pedig az adott helyzetben adekvát válasz.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#89767) karway válasza Vegha (#89764) üzenetére


karway
csendes tag

maximálisan egyetértek

Never Settle

(#89768) plau85 válasza scyllarus (#89766) üzenetére


plau85
tag

Nagyjából igazat adok neked egyet kivéve. Ugyanannyi pénzből mint amennyiért megvettem a 950est ( 249 font ujonnan 2 ev garanciaval )mondj egy droidot aminek a kamerája ugyanolyan szintűnek mondható. Mert rendben van átmegyek droidra tök jó Messengeren tudok hívni bár eddig megvoltam a skypeval vagy a viberrel. De mégiscsak android gyorsabban indul első indulásnál a messenger illetve facebook nyerek 10secet az életemből naponta viszont ha fényképezni kell abban az árban mint amiben a jelenlegi 950es van nemigen van jobb kamerás androidos mobil.

[ Szerkesztve ]

(#89769) ΞΔGLΞ válasza Vegha (#89764) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Egy hozzászólással nem lehet érzelmeket generálni, ergo, ha azt hiszed, hogy én ezt fröcsögő nyállal írom, miközben szétvág az ideg, akkor nagyon tévedsz. :)
Amit leírok nem perverzió, hanem egyfajta elvárás és szerintem elég sokat segítettem már az évek alatt sok felhasználónak.
Az, hogy mostanában tele lett a tkm az egésszel, ahogy az MS az egészhez hozzááll, illetve nem áll, az semmi mást nem jelent, minthogy érzem és tapasztalom, hogy ez itt egyre rosszabb lesz.

Nem nyűg ez ráadásul, egyre ritkábban írom le, mert kevéssé érdekel már a rendszer úgy, mint régen.
Ilyen elbaxott off hozzászólással meg inkább magadat minősíted, hogy nem tudod túl tenni azon, hogy ilyen is van, ehelyett a sok karakter helyett inkább segítettél volna másnak! Az meg nem megy ugye, mert ami van azt már kijátszottuk itt jó páran sok hekkelgetéssel meg teszteléssel, persze nem te általad!

Te is, meg bárki csak egyet tud tenni, ha nem szeretne negatív hsz-t olvasni, ami ugye nem perverzió, hanem a valóság...szóval az szépen görget egyet. :)

------------------

(#89768) plau85

S7 (edge-t) elég jó szintre felhozták kamera minőségben, sőt. És mivel az US elrontja a képet, ezért meg lehet cseszni a 950 (XL) valóban kiváló minőségű kameráját, hacsak nem dng-be fényképezel, de akkor még vár rád nem kevés időelcseszés, hogy az a raw frankó is legyen.

[ Szerkesztve ]

(#89770) tibike8 válasza ΞΔGLΞ (#89769) üzenetére


tibike8
őstag

Nem szeretnék mások felé vitát generálni vagy bármit itt offtopikban elindítani, de a G5 is teljesen jó kameraügyileg meg HW ügyileg. Mondom azt úgy, hogy nekem L930 van és a páromnak meg G5.

[ Szerkesztve ]

(#89771) plau85 válasza ΞΔGLΞ (#89769) üzenetére


plau85
tag

Pontosan. Az s7 edge elég jó kamerában csak kb kétszer annyiba került vagy nem többe mikor én megvettem a 950es lumiámat ( 2016 október). Csak hát előnyök és hátrányok ügyben ha megnézem nekem mire van szükségem és azt tudja egy lumia is lemondások nélkül fele annyiért mint egy androidos társa akkor jobb választás. A bankokat pedig mert felhoztad példának nem tudom Magyarországon milyenek a bankok ha edgeből akarsz belépni de itt a lloydsbank aminél vagyok semmi hátránya nincs használhatóság téren mintha egy külön appbol lépnék be. Arról nem is beszélve hogy mikor lecseréltem az s2esemet a 930ra akkor már az app leakarta menteni az belépési adataimat amit sose engedélyezek Ott is inkább chromebol léptem be.
A másik dolog nem tudom a jelenlegi androidok milyenek de itt egy példa ami kiakasztott. Lemerül a drága android telefonod mondjuk reggel egész nap nemtudod töltőre rakni majd mikor este bekapcsolod percekig nem nyúlhatsz hozzá mert úgy belagol mint atom mire mindent le frissít. Egy samsung note 4esrol beszélek. Ezzel szemben havonta bekapcsolom a tartaléknak megmaradt 930ast hogy lefrissitse magát és csodák csodájára miközben frissülnek az appok meg az uzenetek még mindig smooth a rendszer és tudok csinálni bármit rajta.

[ Szerkesztve ]

(#89772) tibike8 válasza plau85 (#89771) üzenetére


tibike8
őstag

Na szóval fentebb írtam, hogy mit használok, de a lényeg, hogy a G5 lazán kibír másfél napot. Nagyon nyomkodva is reggeltől estig és pöttyet sem laggol frissítés közben sem. Persze ez is flagship teló így ez legyen már elvárás.És szerintem ezek igazak lehetnek a többi márkánál is.

(#89773) turbulencia8


turbulencia8
őstag

Engem egyebkent nem kulonosebben zavarnak a WP-s topicban olvashato panaszkodasok, vegulis ezek is kozrejatszottak abban, hogy tavaly nyaron nevetseges aron vehettem meg a 950-et. Baratnomnek kesobb megtetszett a csempes felulet, o droidrol 650-re valtott, sot azota a huga is azt hasznal. Esetukben pl. hasznos volt tudni, csak x50-es szeriat erdemes venni. Sot, meg a sokat szidott utosimitasok (US) funkcio sem verte ki a biztositekot, parom kifejezetten elegedett a lumias kepekkel. A rendszer halalaval kapcsolatos hozzaszolasok szinten hidegen hagynak: a WP10 sokkal-sokkal eletkepesebb, mint (a szamomra sokaig kedvenc) BlackBerry10.

(#89774) sch_a


sch_a
addikt

Hello!

Apám kapott új céges mobilt, Lumia 650. A régi androidosról kellene az újra átmásolni a névjegyeket. Kimentettem őket vcf fájlba, de mint kiderült a WP képtelen kezelni ezt a formátumot. Feltöltöttem a névjegyeket gmail fiókba, hogy akkor majd onnan leszinkronizálom, de ez sem sikerül. Az áruházban nem találok gmail app-ot, a kapcsolatoknál meg nem látok ilyen opciót, pedig a neten azt találtam, hogy gmail-el lehet ezt csak megoldani. Segítsetek légyszíves, mert mindjárt fogom és ripityára töröm ezt a fost.

(#89775) tomboy0013 válasza sch_a (#89774) üzenetére


tomboy0013
veterán

Google fiókból mennie kell. A Kapcsolatokban bekapcsoltad a Gmail fiók láthatóságát?

(#89776) sch_a válasza tomboy0013 (#89775) üzenetére


sch_a
addikt

Nem találom, hol van ilyen opció. A fiókoknál megjelenik a Gmail fiók, írja is alatta sárgával, hogy "beavatkozás szükséges", de ha rányomok csak egy hibakódot dob, hogy nem elérhető az eas.outlook.com.

(#89777) Sjkolrd válasza sch_a (#89776) üzenetére


Sjkolrd
aktív tag

Létre hoztál egy MS accountot? Ez lehet gmail-es is, de regisztrálni kell! A live.com-on. És, ha ez megvan akkor lefogja magát szinkronizálni, s igy tudsz, letölteni az áruházból gmail címmel.

[ Szerkesztve ]

(#89778) sch_a válasza Sjkolrd (#89777) üzenetére


sch_a
addikt

Persze. Ugyanazzal a gmail-es címmel regisztráltam microsoft fiókot, amire a névjegyeket is feltöltöttem. Már csak le kéne szinkronizálni őket a telefonra.

(#89779) joysefke


joysefke
veterán
LOGOUT blog

Sziasztok!

-(1)Barátnőm L820-én (WP8.1) hogyan tudok egyéni csengőhangot illetve ébresztési hangot beállítani?

-(2) A korábbi L635 készülékén volt egy olyan Nokia ébresztési hang, hogy "Ezüst". Tudja valaki, hogy az melyik, hogyan tudnám L820-on is ugyanazt beállítani?

J.

(#89780) Spet válasza joysefke (#89779) üzenetére


Spet
addikt

1.Ringtone maker
2. Egyszerűen beállítod, ugyanúgy rajta kellene lennie.

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#89781) joysefke válasza Spet (#89780) üzenetére


joysefke
veterán
LOGOUT blog

Ha megvan egy mp3 vagy wav file, akkor azt menüből, app nélkül nem tudom valahogy beállítani?

(#89782) Spet válasza joysefke (#89781) üzenetére


Spet
addikt

Telefonon lévő ringtone mappába bemásolod, de vannak kikötések, hogy milyen hosszú lehet a csengőhang illetve mekkora lehet a fájl mérete ami nem megy fejből.

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#89783) joysefke válasza Spet (#89782) üzenetére


joysefke
veterán
LOGOUT blog

köszi!

(#89784) turbulencia8 válasza joysefke (#89781) üzenetére


turbulencia8
őstag

A mufajnal Ringtone-t kell megadni, anelkul nem fog mukodni, tovabba konvertalassal kell felmasolni.

(#89785) Sjkolrd válasza sch_a (#89778) üzenetére


Sjkolrd
aktív tag

Betudsz lépni a telefonon a fiókba? ( levelezed es alkalmazás fiókok/ kezelés)

[ Szerkesztve ]

(#89786) joysefke válasza turbulencia8 (#89784) üzenetére


joysefke
veterán
LOGOUT blog

köszi!

(#89787) sch_a válasza Sjkolrd (#89785) üzenetére


sch_a
addikt

A Beállítások, Fiókok alatt ott vagy ugye a Gmail. Ott egyszer sikerült is megnyitnom a beállításokat, láttam, hogy be van pipálva a névjegyek szinkronizálása, úgyhogy most már legalább látom amit mondtatok, hogy le kéne szinkronizáljon. Viszont nem szinkronizál le, és azt az egy esetet leszámítva meg sem tudom nyitni a beállításait. Sárgával írja, hogy beavatkozás szükséges, ha pedig rányomok, akkor 0x8501001c hibakód...

(#89788) this is life válasza sch_a (#89774) üzenetére


this is life
Ármester

Ha az elozo telefon nevjegy listajat vcf importalnad az outlook fiokba ? Esetleg az adatatvitel appal ami wp-re letoltheto atmasolhatod blutyukon a nevjegyeket,kepeket,zeneket a lumiara , mar ha droid oldalrol nem kop bele valami a levesbe ...

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#89789) sch_a válasza this is life (#89788) üzenetére


sch_a
addikt

Nem az outlook fiókba, egyszerűen csak látni szeretném a telefonon a névjegyeket. Ezért sem értem a hibaüzenetet. Ha hosszan nyomok a fiókra, akkor tudok szinkronizálást kezdeményezni, a beállításokban be is van pipálva, hogy a névjegyeket is szinkronizálja, mégsem történik meg. Nem gondoltam, hogy ez ilyen nehéz feladat lesz. Köszi a tippeket, majd próbálkozok tovább.

(#89790) this is life válasza sch_a (#89789) üzenetére


this is life
Ármester

Lehet hogy ms vagy google oldalrol van megint valamilyen hiba , par hete is gond volt a google fiok ,google szolgaltatasok eleresevel ... egy kis turelem aztan megjavul magatol... anno nekem is sikerult ebbe bele futni , barmit csinaltam nem javult meg , aztan egyszer csak jo lett...amugy ma reggel frissult a kapcsolatok app , hatha javitottak benne a sync-en..

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#89791) st3v3np3t3r válasza this is life (#89790) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

Ms oldalról van a hiba... Ha a google frissíti a biztonsági modeljét és a win nem támogatja akkor vannak gondok...tehát az ms-nek ki kell kérni a szükdéges anyagokat a saját frissítésükhöz...és ez nem megy gyorsan

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#89792) turbulencia8 válasza sch_a (#89789) üzenetére


turbulencia8
őstag

Ha a telefon oldalarol minden okes, akkor a google ketlepcsos jovahagyasaval lesz a hiba. Ha nem mukodik, szerintem vidd be egy Nokia Care-be, ott megoldjak.

(#89793) scyllarus válasza sch_a (#89774) üzenetére


scyllarus
veterán

Én is simán a gmaillel költöztem át droidról. Sőt a hétfői telefoncserénél is simám áthozta (lumiáról-lumiára, de gmailen keresztül).
Nem kell gmail app, csak simán felveszed a fiókoknál a gmailt.
De ha a droidon a telefonon megvannak a névjegyek, az Adatátvitel gyári app is áthúzza bluetoothon.
A Gmaillel voltak gondok a héten droidon is, volt hogy 5 óra múlva jött meg egy mail, szóval lehet, hogy nem a telefon hibája nálad sem, és idővel megjavul.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#89794) sch_a válasza this is life (#89790) üzenetére


sch_a
addikt

Köszi a segítséget mindenkinek! Sikerült közben, bennem (is) volt a hiba... Mint mondtam, ugyanazt a gmail címet regisztráltam MS accountnak, amiről a névjegyeket is szerettem volna leszinkronizálni. Amikor hozzáadtam a fiókokhoz, ki is írta, hogy Gmail fiók... Na most hozzáadtam még egyszer, külön, mint Google fiók, úgyhogy most kétszer szerepel a listában, de legalább szinkronizál. Nyilván én is hülye vagyok, de evidensnek tűnt, hogy ha egyszer felismerte, hogy Gmail fiók, akkor nem kell még egyszer külön hozzáadni...

[ Szerkesztve ]

(#89795) scyllarus válasza plau85 (#89768) üzenetére


scyllarus
veterán

Abban igazad van, a kamera nekem nem volt szempont soha.
Ilyen alapon viszont lehet megéri egy "igazi" okostelefon + egy kompakt gép, mint egy hibrid, amelyik azért mindkettőnek gyenge. (A fényképező része egy kompakthoz viszonyítva, nem a többi telefonhoz, azok között tényleg jó.)
Átlagos felhasználónál azért nem 10 s a nyereség naponta, hanem 50x 10 s. De stabilitásban, szinkronizálásban is jobb a windowsos appnál.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#89796) scyllarus válasza sch_a (#89794) üzenetére


scyllarus
veterán

Igen, erre nem is gondoltam, én is pont így használom. Az MS fiók, az MS fiók, mindegy, hogy gmailes a cím hozzá.
Külön fel kell venni gmail fiókként is.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#89797) zsoltzsolt


zsoltzsolt
addikt

Budapestiek!! Nálatok a térképek app útvonaltervezésnél - tömegközlekedés - kihagyja a metrókat??
Bármilyen útvonalat terveztetek vele csak buszt és villamost ajánl, emiatt sokszor igen irreális, kerülő ztakat is.
Mi a baja a metróval? Olvasta tán az Olaf jelentést? :DDD

(#89798) turbulencia8 válasza zsoltzsolt (#89797) üzenetére


turbulencia8
őstag

Szerintem a BKK futar jobb ilyenre, bar lehetne ertelmesebb a felutete. A gyari terkepek mostanaban autozas kozben is fura, ha egyenesen kell haladnom fouton akkor is benyogi keresztezodesek elott, hogy tarts balra.

[ Szerkesztve ]

(#89799) zsoltzsolt válasza turbulencia8 (#89798) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

Tudom, azt használom. De kipróbáltam a Yandex térképet, az nagyon jó. Teljesen korrekt tömegközlekedési útvonalat javasol. Felülete szimpatikus, érdemes kipróbálni.

(#89800) zoger válasza zsoltzsolt (#89797) üzenetére


zoger
tag

Nekem rendbe.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.