Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84075) martin66


martin66
senior tag

(#84072) maci25
Vadi új a Viber fejlesztés. (mely a réginél fényévekkel jobb) De még nincs bele programozva a magyar nyelv, hamarosan az is lesz valószínűleg.

(#84074) Ádám16
Szerintem nem sz*rnak a rendszerre. Pont, hogy el akarják kerülni azt, hogy újra elő jöjjön az a balfékség, mint a debütáláskor (bughalmaz oprendszer). Continuum képességgel ios és az android sem versenyezeht, mert nincs ilyenjük. Folyamatosan párhuzamosan a W10-el együtt a mobilt is elég jól fejlesztik. De mivel az Ms szeret mindent újra írni nulláról. Példa: Wp7, WP8 és W10, ezért idő kell míg jó lesz a W10, de most az irány szerintem elképesztően jó (egy mag és egy áruház pc, wm, xbox, holo, iot stb.). Én az évfordulós frissítéssel használom a 950-et és jó és már csak nagyon nagyon minimális apróság van, amit jeleztem is feedbackbe, ami nem bug, hanem én máshogy csinálnám.

Szerintem a rendszerrel már nincs baj, funkcióba is valamiben jobb és többet tud, mint az ellenfelei valamiben nem. Egyedül az appok terén nem áll még olyan jól, de ez folyamatosan javul a W10 miatt. Egyre többen használják, ezért egyre többen fejlesztenek rá, tény egyelőre lassú de biztos sebességgel megy.

Az is tény, hogy az Ms szeret szerintem nagyon jó NAGY ötleteket mondani, melynek az elkészítése nem úgy halad, ahogy ők eltervezték és bejelentették. Ez van, nagy dolgokat nem egyik percről a másikra készülnek el.

Aki WM-t vesz az ezzel tudatában és ennek függvényében képes eldönteni, hogy megveszi vagy nem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.