Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85241) FraFer82 válasza kezo0 (#85230) üzenetére


FraFer82
tag

Köszi, hogy ilyen részletesen válaszoltál.
Végül belementem a cserébe, mert 5 éves volt a Cisco, és mintha belassult volna, ráadásul a új Vodafone box+500-as net+TV Premium+HBO Max Pak+vezetékes telefon 7 ezer forintért nagyon jó ajánlatnak tűnt, így elfogadtam. :)
Igazad van, a Cisco médiabox nagyon kiforrott, de kicsit elvitt az újdonság varázsa is. :) A Ubee router 5 év alatt egyszer volt resetelve... Akkor se kellett volna. A Connect Box problémája pedig érdekel, rákeresek, de ha röviden elmondod, hogy mi az, megköszönöm. ;)

Annyi infóm van, ha valakit érdekel, hogy a koax is be van dugva a VTV-boxba, és a későbbiek során szerepe lesz. Kifejtette a fazon részletesen, hogy miért és miért nem így fog véglegesen működni az új box, de a következő 1-2 évben biztos így fog, amíg többségében a régi boxok vannak az embereknél. Szerinte érdemes váltani, mert komoly munkát tettek bele az új boxba, és egyre jobb lesz, várhatóak rá folyamatosan fejlesztések. A VTV-box képe talán az eddigi legjobb, amit láttam tévénél, de csak laikusként mondom. A hangja viszont nem nagy szám, halkabb, mint az előzőé volt, de tisztább talán. Ezek nagyon szubjektív dolgok persze. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.