Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48351) cigam válasza gduck (#48349) üzenetére


cigam
félisten

Ez a nem 100% mit jelent bithibákat?
A visszanézősről lehet felvételt készíteni?
(Tudom már ezt is megírtad 3x :P )

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#48352) Intruder2k5


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szerintem lassan itt az ideje befejezni ezt az értelmetlen, és véget nem érő vitát, mert nagyjából egy lépés van még hátra a személyeskedésig, amit mindenképp kerülni kellene! Nyilván mindenki észrevette, hogy jelen változások az előfizetők egy meghatározott körét bizony hátrányosan érinti, azonban ezt úgy oldották meg, hogy ÁSZF-et nem sért az újítás. Aki mégis kifogásolja, az írja le a UPC-nek valamely hivatalos kommunikációs csatornán, mert az itteni dühöngés nem fogja semerre elmozdítani az ügyet, viszont hangulatkeltésre kiválóan alkalmas.

(#48353) cigam válasza #54715584 (#48350) üzenetére


cigam
félisten

a HD szolgáltatás és a felvétel funkció kényelmi szolgáltatás?

Hanem mi? Felesleges belemenni szemantikai vitákba. Attól hogy valami minimumnak, vagy alapnak gondolsz, attól még nem az. Ez is olyan mint a turista osztály, és a bizniszklász. Van ami egyiknél alap, benne van az árban, és a másiknál nincs vagy fizetni kell érte.

Tehát ha más a véleményem, és azt kifejtem, akkor már trollkodok és flémelek?

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#48354) gduck válasza cigam (#48351) üzenetére


gduck
addikt

Nem, a visszanézésről nem lehet felvételt készíteni :) A "háttérben" működik a tuner. Ha pl. felvétel van és visszanézel valamit, de közben megnyomod a csatorna váltó gombot, akkor rákérdez, hogy biztos csatornát szeretnél-e váltani, mert akkor abbahagyja a felvételt :) Szóval a tunert használná felvételhez és nem a neten bejövő streamet venné fel.

Nem 100%: Pl. a képen lévő felirat mellett kockás, kép közelről nézve szintén. Látszik rajta hogy igencsak tömörítve van.

Meg sajna néha újra kell indítani hogy lássa a hálózatot. Ez így elég gáz :( Lehet ki kellene kapcsolni az ECO módot, de akkor meg túl lassan indul el.

[ Szerkesztve ]

(#48355) szabogabor10 válasza Intruder2k5 (#48352) üzenetére


szabogabor10
veterán

Persze, igazad van, de én már írtam nekik, elintéztek egy sablonválasszal. És szerintem mindenkinek ugyanzt a sablont írják. Egyszerűen úgy érzem, abszolút nem érdekli őket a véleményünk. Mindenképp ezt a vackot nyomják le a torkunkon. Szomorú és dühös vagyok emiatt. Ezért is írom le itt a véleményem. Bár tudom, ezzel se leszünk előrébb...

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#48356) #54715584 válasza Intruder2k5 (#48352) üzenetére


#54715584
törölt tag

Igen, valószínűleg én lettem volna a következő, aki szankciót kap.

(#48353) cigam "Tehát ha más a véleményem, és azt kifejtem, akkor már trollkodok és flémelek?"
Nem, viszont a szándékos meg nem értés és kiforgatás már az.

(#48357) Intruder2k5 válasza szabogabor10 (#48355) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Így van. Leírtátok már egyszer, kétszer, háromszor, és mi lett belőle? Itt mindig csak a vita, egyébként meg semmi sem változott, és attól, hogy itt hetente kétszer elkezdi mondani ugyanazt öt ember, nem is fog.

monstre, de megértjük a problémád, de akkor mi van? Másképp lesz? Nem lesz. Ez ellen valószínűleg sehol nem tudsz tenni, de itt legalábbis biztosan nem. Szankciót pedig senki sem kapott, csak megkértelek benneteket, hogy fejezzétek be az értelmetlen vitát.

[ Szerkesztve ]

(#48358) kezo0 válasza cigam (#48344) üzenetére


kezo0
addikt

"Értem én, hogy van, akinek fáj a 2 tuner hiánya" – nem, a hozzászólásaidból egyértelműen az derül ki, hogy nem érted. Nyilván a saját igényeidből indulsz ki, és én el is fogadom, ha nem vagy egy nagy tévénéző, és neked egy ilyen box is megfelel. Viszont te láthatóan képtelen vagy elfogadni, hogy vannak olyanok, akiknek e téren nagyobbak az igényeik – és eme igényeket eleddig többé-kevésbé teljesítette is számukra a UPC. Én is közéjük tartozom.

Egyikünk sem az ÁSZF apró betűi alapján választ szolgáltatást, hanem jó esetben a döntése előtt körbejárja kicsit a témát, érdeklődik hivatalos csatornákon magától a reménybeli szolgáltatótól, netán itt, ezen a fórumon, olyanoktól, akik már használják a szolgáltatást. Én is az így beszerzett infók alapján döntöttem el annak idején, hogy elsők között igénylem a UPC digitális televíziós szolgáltatását. Előre tudtam, hogy a box, amit adnak, alkalmas lesz rá, hogy miközben nézek egy műsort, mellette rögzíteni tudjak magamnak két (!) másikat. Ez nagyon jó volt, az én igényeimnek pont megfelelt. Ez volt a megboldogult Philips box. Kettőt fogyasztottam el belőle, mindkettő kb. másfél-két évig bírta (egyszer sem maga a box halt meg, csak a beépített HDD, emiatt viszont cserélték a komplett boxot).
Harmadjára már Cisco boxot kaptam, hiába kértem Philipset. A díj, amit fizetek a boxért, nem csökkent, pedig a Cisco már csak egy műsort tud rögzíteni, miközben egy másikat nézek. Viszont bármelyik csatornáról (!) tudok vele rögzíteni, amire előfizetek, és nem csak egy hétig (!) nézhetem vissza a felvételt.
Ehhez képest az új Kaon már ennyit sem tud (igen, ezredszer leírom én is, mert én még NEKED nem írtam le): csak azt tudja felvenni, amit éppen nézek (kétségtelenül lehet igény erre is, bár én még sosem tettem: én azt veszem fel, amit a sugárzás időpontjában nem tudok megnézni, és szerintem ez jóval életszerűbb indoka a műsorrögzítésnek), és a műsorvisszanéző funkció messze nem pótolja a hiányzó második tunert: csak egy hétig él, és sokkal kevesebb csatornával használható, mint amire előfizetek. Nem azért van lapostévém (és hál'istennek van Magyarországon egyre többeknek), hogy azon rissz-rossz minőségű SD-ben tudjam csak később visszanézni, amit adásidőben nem állt módomban megtekinteni, "tűéles" HD-ban, ahogy a UPC hirdeti. Annak meg nem ülök fel, hogy ez a szolgáltatás később majd jelentősen bővül, ugyanis számos tévécsatorna ezzel ellenérdekelt. Az összes országban, ahol ezt az egyhetes visszanézést már korábban bevezették, erősen korlátozott a csatornák száma, amelyekre érvényes, olyan szerzői jogi okokból, amelyek nálunk is fennállnak. Tehát újból csökkent a szolgáltatás értéke, amit a pénzemért kapnék – és még mindig ugyanazért a pénzért, mint amennyit a Philips boxért fizettem!
És ezek után te azzal érvelsz, hogy mindezzel nem szegik meg a szerződést, mert az abban leírtaknak a Kaon box is megfelel? Tényleg úgy gondolod, hogy mindez pusztán jogi kérdés, és nincs üzleti etikát sértő vonzata...?

(Remélem, semmilyen személyeskedőt nem írtam, én nem rád haragszom, talán ez kiderült a mondataimból.)

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#48361) ΞΔGLΞ


ΞΔGLΞ
nagyúr

Szerdán felhívtak, mert gondolom látják, hogy hamarosan lejár a hűségidőm és én, mint jól fizető (havi 16000), valamit ajánlani szerettek volna.
Ami rögtön lejött, illetve pár perc után, hogy mindig úgy kaptam a pluszokat, vagy valami mást, ha a felajánlott dolog qrvára nem érdekelt.

Először, hogy mennyire vagyok megelégedve...
Mondom egyvalami nagyon zavar, hogy nincs HD fejlesztés, évek óta a 26 csatorna van.
A válasz:
Sajnos nem lesz további HD csatorna/nák tudomása szerint. Hurrá.
Akkor mit szólnék, ha ezentúl a vezetéskéről is hívhatnék ingyen mobilt?

Mondom, nem érdekel, mert a flottában van az egész család, barátok szinte mindenki és ingyenesen hívjuk egymást bármikor. A vezetékes is csak azért van, mert bent van a gold csomagban. Ezért az esetleges mobil felajánlási lehetőségük sem érdekel.
De náluk az internetre nincs limit.

Tudom, de az először is döglassú, másodszor pedig még drága is, ha így nézzük és a havi 1GB mobilnetet sem tudom kihasználni, mert ahol vagyok/vagyunk szinte mindenhol van wifi, és ami ráadásul a telenornál 80MB-vel szakít le az önök szinte meg sem említem nevetséges sebességével. Nekem fontos, ha netezek a mobillal, akkor gyorsan betöltődjenek az oldalak, vagy bármi más.

Csönd...

Megszakítom, mind mondtam engem egyvalami zavar, hogy semmilyen HD fejlesztés nincs és ahogy hallom Öntől nem is lesz.

Akkor esetleg az HBO-t belerakjuk a mostani csomagba, ami szintén HD és 16.600.- ft lenne kétéves húségidővel.

Ok, mondom ez már érdekel, de hívjon vissza Pénteken, mert addig átgondolom és most nem is nagyon alkalmas, hogy hirtelen eldöntsem, kell-e nekem az a két év rablánc csak emiatt...

Azóta nem hívtak...

[ Szerkesztve ]

(#48362) kabelmania27 válasza #54715584 (#48350) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Akkor vedd úgy hogy kaptál tőlem egy virtuális pirospontot :)
mflex: Írj a upconline@upc.hu címre.

[ Szerkesztve ]

(#48363) -=RelakS=- válasza ΞΔGLΞ (#48361) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

pár hónapja engem is hívtak, hogy milyen fasza a mobil szolgáltatásuk.
Ja, csak én most feltöltő kártyás csomagban vagyok, amiről havi 890-et vonnak talán a lópikula internetért, meg az alacsonyabb percdíjért.
Nem fogok 3000akárhányszáz forintos csomagra váltani úgy, hogy ráadásul mindenki, akit hívnék, mobilszolgáltatónál van, és lesz is :D

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#48364) vadászcsiga


vadászcsiga
félisten

Miert van az hogy androidos telefonon, wifin, nem töltődik be nehány dolog? Play saját alkalmazások, app letöltés is megszakad, telekom app (az csak forog forog mindig elölről kezdve, illetve most újabban mindig a belépő oldalra lep). Ipaden minden jó, illetve ha telefonon a wi-free-re kapcsolódok rögtön minden megy.
UPC routert már alapállapotba helyeztem, telefont ujraindítottam. Több ötletem nincs.
:F

(#48365) cigam válasza gduck (#48354) üzenetére


cigam
félisten

A HDMI és scart tud egyszerre menni, vagy itt is vagy kapcsolat van köztük?

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#48366) Darth_Revan


Darth_Revan
veterán

Sziasztok!
A Freedom Gold csomagban kínált korlátlan adatmennyiségű mobilinternet használható számítógéphez? Gondolok itt ilyenre, hogy van letiltva akármi ? (p2p, bizonyos oldalak, stb.)

[ Szerkesztve ]

(#48367) tomp válasza ΞΔGLΞ (#48361) üzenetére


tomp
félisten

Akkor ne lepődjünk meg ha egyszer csak elkezd csökkeni a HD kínálat? Érdekes, hogy mindegyik kábeles bővítette, a upc nem. Itt csak akkor bővül a HD ha állami csatorna indul amit törvényileg kötelező továbbítani.

(#48368) cigam válasza Darth_Revan (#48366) üzenetére


cigam
félisten

Nem, az ÁSZF tiltja megosztást (tethering). Vagyis azt csak a telefonon leforgalmazva használhatod fel.
Elméletileg.
Gyakorlatilag megoldható, és eddig még nem olvastam olyanról, hogy emiatt szóltak volna, vagy szerződést bontottak volna. Persze ha folyamatosan megosztod és egész hónapban arról internetezel PC-n, az hamar fel fog tűnni.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#48369) net91


net91
senior tag

Az új Horizon box előnye és hátránya

szerk.:
Megnéztem a visszanézhető adókat, én például egyiket sem nézem amelyeknél fennáll ez a lehetőség .
Én a history-t és a travelt-t szeretem, ezeket pedig nem lehet visszanézni.
Tehát engem is negatívan érint a változás.

[ Szerkesztve ]

Az ember feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és a

(#48370) tomp válasza net91 (#48369) üzenetére


tomp
félisten

Visszanézés alatt reklám? Mármint saját? Na az egy nagyon súlyos hiba lenne. A műsor előtti még nagy nehezen okés a részemről. Reméljük csak a cikk írója fejében merült ez fel.

(#48371) hallerlaller válasza ΞΔGLΞ (#48361) üzenetére


hallerlaller
addikt

Nemrég váltottunk freedom L-re, egyáltalán nem lassabb mint a telenoros net, de legalább nem forgalmazom le 15 perc alatt a havi 500mb-ot, kocsiba youtubeozok, nettévé, twitch stb megy állandóan hazafelé, bratyom balcsi közepén hajókázás közben állandóan neten lóg, szóval jó ez, hwsw-n van egy cikk mire elég, kb mindenre, tényleg megváltozik ahogy használod a telefonod. Ja és nincs hűség, ami nekem nagyon fontos, nem írok alá semmilyen rablóbandának évekre.

Szoktam én is szidni upc-t, de ez a free mobilnet elég jó dolog, pláne így hűség nélkül.

[ Szerkesztve ]

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#48372) -=RelakS=- válasza tomp (#48370) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

A cikket nem olvastam, de ha tényleg az történik, amit itt egy post emlegetett, akkor csak simán EPG alapján rögzítik a tartalmat, és abból válogathatsz, így minden benne van. Talán még az is benne lenne, ha ma még közvetítenének "Adáshiba" jelet :D

Marha érdekes lesz dolgokat visszanézni, ha akármi miatt műsorváltozás lesz ;]

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#48373) gduck válasza cigam (#48365) üzenetére


gduck
addikt

Megy egyszerre, ugyanúgy mint a PHILIPS-nél.

(#48374) gduck válasza net91 (#48369) üzenetére


gduck
addikt

"hiszen semmibe nem kerül minden visszajátszás elé (vagy extrém esetben lejátszás közben is) rövid szpotokat beiktatni."

Na még ezt találják ki! A kisbaltával megismerkedne a box, az tuti :D

(#48375) tomp


tomp
félisten

Megrendeltem a horájzont személyesen. Már most azonnal a kezembe nyomták volna, hogy tessék viheted de kértem bekötést mert a tv ágat el kell osztani.
Csütörtök délután hozzám is megérkezik a Jövő! :DDD :DD

(#48376) net91 válasza tomp (#48375) üzenetére


net91
senior tag

Tehát péntektől lelkes támogatója, védője leszel.

Az ember feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és a

(#48377) pjen válasza gduck (#48373) üzenetére


pjen
félisten

Szia.Lehet ugyanúgy távirányítani a gó felületről? :R

(#48378) tomp válasza net91 (#48376) üzenetére


tomp
félisten

A horizontnak? Ne fárassz. :DDD
Kipróbálom ezt a siralmas jövőt aztán az élményekkel együtt kapnak egy levelet. A box pedig megy vissza.

(#48379) ger15xxhcker


ger15xxhcker
tag

Sziaszok!

Most akarok váltani a Telenortól a UPC -re mert megszüntette a forgalomkorlátozást a mobilnetnél így megállítja amint lejár a előfizetésben fogalt mennyiség. A kérdésem az lenne, hogy lehet hordozni a mostani telenoros számom a UPC -hez? Illetve amit adnak sim -kártyát azt minden függő telefonba használhatom vagy függetlenítenem kell? Illetve a freedom basic csomaggal mennyire vagytok ti megelégedve?:)

Köszömöm :R

(#48380) Gubek-Einste válasza vadászcsiga (#48364) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Valószínűleg IPv6-on vagy, nézde meg a HGW-ben, hogy tudsz-e bridged módot beállítani. Ha nem akkor IPv6-on vagy, hívd a 1221-t és kérd vissza az IPv4-et.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#48381) cigam válasza ger15xxhcker (#48379) üzenetére


cigam
félisten

Számhordozás menni fog, de Telenor függő telóban nem tudod használni. Vagy a Telenornál függetleníted (10-15k), vagy veszel egy független készüléket.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#48382) hallerlaller válasza ger15xxhcker (#48379) üzenetére


hallerlaller
addikt

Milyen telefon? Lehet független attól még hogy szolgáltatónál vetted, próbálj bele egy vodás kártyát.

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#48383) gduck


gduck
addikt

Na ma már 3x is elkezdett "dadogni" a jövő boxa :D Lehet túlmelegszik, mert fűt mint egy olajkályha :D A kép akadt, a menü irtózatosan belassult. Csak újraindítás segített rajta. (Frissítések keresése menüpontal indítom újra,mert eddig ennél gyorsabb restartot még nem találtam :D )

[ Szerkesztve ]

(#48384) vadászcsiga válasza Gubek-Einste (#48380) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Hűha. Ezt picit szájbarágósabban el tudnád magyarázni? Az admin felületen kell mindezeket elvégezni ugye?

(#48385) szabogabor10 válasza gduck (#48383) üzenetére


szabogabor10
veterán

Ismét gratulálok, hogy érdemi tesztelés nélkül dobálják az ügyfelekhez alfa állapotban...

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#48386) ztsoft válasza gduck (#48383) üzenetére


ztsoft
őstag

Ez nálam napi rendszerességgel előfordul, nincs újraindulás, túl sokáig tart (pár percen belül helyre jön, lehet valami fontos dologgal foglalkozik a háttérben :) ). Túlmelegszik? Majd ha 28, 29 fok lesz a szobába, majd akkor dadoghat (most 23 fok van). :DDD

(#48385) szabogabor10 Ez már nem újdonság, csak emlékezz vissza a Hitron HGW-re az 500-as nethez, az egyik fórumtárs volt a béta tesztelő.

Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

(#48387) tomp válasza gduck (#48383) üzenetére


tomp
félisten

Nálam tavaly nyáron a Cisco-t szobai ventilátorral kellett hűtenem mert a tuner nem bírta és szétesett az élő adás.
A jövő boxban külső vagy belső táp van?
A nem megfelelően szellőző belső táp erősen kihat a hardverre. Modemnél is külső van habár a Tc ugyan úgy forr nálam. Tv-nél is külső van.

(#48388) ztsoft válasza tomp (#48387) üzenetére


ztsoft
őstag

Külső táp van hozzá, de a tetején nincs szellőző nyílás (alja, két oldala, talp 3 mm)!

Most is dadog a Natgeo-n, pedig még nem is meleg.

[ Szerkesztve ]

Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

(#48389) ger15xxhcker válasza hallerlaller (#48382) üzenetére


ger15xxhcker
tag

Szia! Iphone 6 sajna nincs másik nano sim -es kártyám. De megpróálok keríteni...

(#48390) huntiger


huntiger
tag

lenne egy nagyon amatőr kérdésem.
az ilyen dobozokhoz kell tápkábel?

(#48391) kabelmania27 válasza huntiger (#48390) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Igen, kell, ez egy webstar modem.

(#48392) tomp válasza ztsoft (#48388) üzenetére


tomp
félisten

Talp 3mm? Akkor nincs talp. A gyártó sem használatra tervezte a boxot? :DDD
Az irodában mondták, hogy több box esetén ha szeretné az ember se kapna már Cisco-t.

(#48393) -=RelakS=- válasza tomp (#48387) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Szétesett az élő adás?
Blah
Az még ment volna, de nem tudtam megnézni a Farkas nem tudom már melyik részét a videótárból, mert egész egyszerűen lejátszás közben némi akadozás után eltűnt a kép :D
fél óra áramtalanítás után kiválóan végig tudtam nézni...

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#48394) ztsoft válasza tomp (#48392) üzenetére


ztsoft
őstag

Nos, az, hogy a gyártó milyen hőmérsékletre szánta, azt nem tudom, a magyar fordítás (kézikönyv) szerint 0 - +40 fok között használható. Biztonsági előírásnak csak annyi szerepel, hogy körülötte 7 cm hézagot kell biztosítani (de a nap nem süthet rá! :P ). Ennyi, nálam nem fog többet kapni (TC, Ubee, Pace simán bírta a 29 fokot külső hűtés nélkül).

Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

(#48395) hallerlaller válasza ger15xxhcker (#48389) üzenetére


hallerlaller
addikt

Az viszont függő lesz, így beleolvasva a i6 topikba.

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#48396) gduck válasza tomp (#48387) üzenetére


gduck
addikt

3cm magas az egész, az alján 10cm x 18cm-es felületen vannak hosszúkás szellőzőcsíkok. Ráadásul erre ragasztották a 4cm x 8cm UPC levonót (szerintem lehetne kisebb is!) De ez nem sokat ér, mert közvetlenül felette van az alaplap. Két oldalon van még szellőzőrács, de a proci középen van sima hűtőbordával. A tuner is pici (pici házban pici tuner) az is rendesen melegszik, szerintem a legtöbb hőtől a koax kábel végén lévő fém csatlakozó szabadítja meg :D Nem igazán tudom hogy képzelték ebben a házban a levegő áramlását, a proci ott sül középen... Ha már ilyen kicsire tervezték, legalább egy ventillátort rakhattak volna bele. Szerencsére külső tápja van.

Én 4db üdítős kupakkal emeltem meg, hogy legalább alulról kapjon valami szellőzést.

[ Szerkesztve ]

(#48397) kezo0 válasza gduck (#48396) üzenetére


kezo0
addikt

Szép kis sufnituning. :)

(De rég találkoztam a "levonó" szóval a matrica helyett. ;) )

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#48398) azigazimoris válasza kezo0 (#48397) üzenetére


azigazimoris
aktív tag

Régen jártál Borsodban :-)
Minél többet olvasom a fórumot erről az új cuccról, annál jobban aggaszt a jövő upc fronton ...😭

Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra

(#48399) maki1976 válasza gduck (#48383) üzenetére


maki1976
tag

Inkább ilyet kellett volna adniuk új horizon box gyanánt:

Horizon box

(#48400) Gubek-Einste válasza vadászcsiga (#48384) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

A HGW admin felületén a Rendszer/Switch mód alatt van lehetőség váltani?

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.