Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6651) Nocsesz1


Nocsesz1
senior tag

A cydia-ban mentettem 4.3.3 shsh-t meg is van most meg mikor belemegyek ott van még mellette a 4.3.4 meg a 4.3.5 is ez hogy lehet?

HAJRÁ VIDI !!

(#6652) Karma válasza Nocsesz1 (#6651) üzenetére


Karma
félisten

A Cydia magatol elmentette az uj SHSH-kat. Miutan engedelyt adtal ra, ez gyujtogetni fog vegig.

“All nothings are not equal.”

(#6653) Nocsesz1 válasza Karma (#6652) üzenetére


Nocsesz1
senior tag

Akkor jó már azt hittem míg aludtam valaki feltette az összes frissítést kipróbálásra.

HAJRÁ VIDI !!

(#6654) plus44


plus44
veterán

Tudtok ajánlani valami minőségi bőr(!!) pénztárca/tok kombót i4-hez?

szerk: támpontnak

[ Szerkesztve ]

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#6655) D@niel


D@niel
addikt

próbáltam felrakni az iPad baseband-et iPhone-ra a redsnow-al, de nem futott le a folyamat, a végén beugrik dfu-módba. Ugye az van, hogy ha iPad baseband-et rakok fel, akkor onnantól kezdve csak custom firmware-eket lehet felrakni, viszont én iTunes-ban dfu-ból egy restore+update-el simán fel tudom rakni az iOS 4.3.5-öt. Ezek szerint nem frissült a baseband?

𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

(#6656) Csabee. válasza D@niel (#6655) üzenetére


Csabee.
nagyúr

Győződj meg róla te magad hogy milyen a basebandod. De továbbá ne feszegesd itt ezt a témát szerintem :))

Üdv: Csabee.

(#6657) Játékos válasza CragON (#6648) üzenetére


Játékos
addikt

Én még 16 €-ért vettem, most egy kicsit már drágább. (Magyar-Román)

GALARDO: a Vodáé régi IGO, de lehet, hogy egyszer frissítik...

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#6658) plus44 válasza Játékos (#6657) üzenetére


plus44
veterán

Most készülök én is megvenni. Mennyire vagy elégedett összességében vele?

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#6659) Játékos válasza plus44 (#6658) üzenetére


Játékos
addikt

Maximálisan! Én mostanság úgy is csak itthon, és Romániában jártam, és nem is készülök máshova, így elég volt a térkép is. (Ha meg nem, akkor van alternatív megoldás...)
De maga a program mindent tud, amit elvárok tőle. :K

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#6660) CragON válasza Játékos (#6657) üzenetére


CragON
aktív tag

Ingyenesen megy, vagy felemészt némi adatforgalmat?

(#6661) P3TR!CK


P3TR!CK
senior tag

Pénteken én is i4 tulajdonos leszek, előtte Optimus 2X volt. Kíváncsi vagyok, régebben volt iPhone 3G-m, azt szerettem nagyon. Ha ennél meg tudom oldani, hogy vissza álljak 4.3.3-ra akkor isten lesz ez a telefon. Előző gazda buta módon befrissítette 4.3.4-re. :(

(#6662) hemaka válasza P3TR!CK (#6661) üzenetére


hemaka
nagyúr

És mi a probléma vele?
A 4.3.4 jobb, mint az előző. Ezt az 1-2 hónapot kibírod vele az ios5-ig

[ Szerkesztve ]

(#6663) Karma válasza hemaka (#6662) üzenetére


Karma
félisten

Hogy lenne jobb, mikor csak a PDF bugot javították?

“All nothings are not equal.”

(#6664) Kommy válasza P3TR!CK (#6661) üzenetére


Kommy
veterán

Tinyumbrella-t elindítod és megnyomomd a save SHSH gombot és mit alul ki fog írni azokra a firmware verziókra tudsz visszamenni, ha semmit akkor semmire nem tudsz visszamenni

(#6665) P3TR!CK


P3TR!CK
senior tag

Reméljük vissza bírok menni, a jailbreak régen is alap dolog volt nálam, anélkül olyan "üres" a készülék. És nem a Warez miatt érdekel, hanem sok olyan dolgot lehet rárakni a készülékre, ami gyárilag nincs meg benne. :)

[ Szerkesztve ]

(#6666) hemaka válasza Karma (#6663) üzenetére


hemaka
nagyúr

Egy buggal kevesebb, akkor csak jobb nem?
Amúgy sincs semmi nagy különbség a két verzió között.

Ja, hogy JB... nem élek vele.

[ Szerkesztve ]

(#6667) vadászcsiga válasza hemaka (#6666) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Amúgy sincs semmi nagy különbség a két verzió között.

Ezzel azért vitatkoznék.

(#6668) Csabee. válasza vadászcsiga (#6667) üzenetére


Csabee.
nagyúr

3GS-en 4.2.1-hez képest mennyivel másabb-jobb gyorsabb esetleg?

Üdv: Csabee.

(#6669) vadászcsiga válasza Csabee. (#6668) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Olyan. Ennyi...gondolom a 4.3.5 ugyanaz azt még nem próbáltam de gyanítom hogy ott is detto.

A szótár továbbra is sötét mint az éjszaka ahogy azt 4.3 óta megszokhattuk. Amúgy semmi új.

[ Szerkesztve ]

(#6670) zack válasza manchester85 (#6628) üzenetére


zack
nagyúr

Szerinted aki most akar telót venni várni fog még lehet hogy több mint fél évet az i5-re? :F Mert ezt akarod sugallni, hogy mindenki "rohadjon meg" teló nélkül, és az i5-ig használjon ideiglenesen "3210-es Nokia-t", de i4-et ne vegyen. :( Óriási. Miért nem ajánlgatod az i6-ot, amire már csak bő 1,5 évet kell várni?
Persze az megint más kérdés, akinek 2011 Q4-ben válik fontossá a teló csere. De ettől még messze vagyunk így júli végén... :U
A másik ami kezd az agyamra menni, ez a folyamatos dollárban való számolgatásod, meg hogy nem a magyar piac a fontos, és kint ilyen meg olyan előfizuval ennyi, és köcsög szolgáltatók.
Ismételten felhívnám a figyelmedet, amíg Magyarországon élünk addig forint a hivatalos fizetőeszköz, van 3 szolgáltatónk, és ezeknek az egyéni díjszabásaihoz alkalmazkodni kell. Drága? Az. Tudsz tenni ellene? Persze. Megveszed kintről macerásabb garival, vagy megveszed magyar előfizuval magyar garival. A harmadik hogy elmész a pics@ba az országból és megveszed az általad emlegetett valamelyik díjcsomaggal "szaré-hugyéé".
Mert lényegében senkit sem érdekel kint mennyi előfizuval külföldi kártyával.
Folyamatosan ezen lovagolsz, hónapok óta, ami kissé kezd unalmassá válni. Van igazad a dologokban, de felesleges ide a topikba sujkolnod, mert aki előfizusat akar, az nem Verizon-nal fog szerződést kötni, hanem a 3 magyar szolgáltató egyikével, és qurvára nem érdekli hogy tőlunk 2000km-re mennyibe kerül előfizuval.

Az előzőhöz meg csak annyit...Gondolod 2-3 col miatt bárki is cserélni fog, akinek elég volt a 3,5 col? Még ha a felbontást növelnék, akkor talán.
Meg mi az hogy nem ez a meghatározó piac? Magyar embernek Magyarországon ez a piac a meghatározó. Hülyeséget ne beszélj már. :( Senkit sem fog érdekleni mennyivel jobbak lesznek az eladási statisztikák globálisan i4-hez képest, ha a magyarok nem fogják tudni megvenni maguknak, mert mindenkit az érdekel amig itt él, ami itt van, nem az, ami máshol. Eljutott? :U Ennél jobban nem tudom kiemelni a mondandómat.

Mi lesz 2 év múlva az i4-el? Qurva egyszerű, amire te is tudod a választ. 2-2,5 éves ciklusban érdemes iPhone-t cserélni, amit az Apple is pontosan tud, mivel az előfizuk 2 éves hűséggel a legkedvezőbbek. Tehát akik a mostani 2 éves 3GS-t nyúzzák, azoknak pont most fog lejárni a hűség az i5 érkezése környékén. Nekem meg majd az i6 érkezése körül. Jéé. Mintha ezt már leírtam volna, csak nem ennyire szájbarágósan. :U
Az pedig hogy mi lehet, és mi nem lehet drágább, nem te fogod eldönteni hanem majd a szolgáltatók. Maximum ha nem értesz vele egyet mehetsz tüntetni transzparensekkel a központi irodájuk elé. Persze te az i4 áresését is megjósoltad szolgáltató szinten. Gratulálok. Telitalálat volt, és még az sem segített ezen, hogy hetente elmondtad, mennyire túl van árazva, és mennyire köcsögök a szolgáltatók, mert már rég olcsóbbnak kellene lennie.

Szóval felhívnám a figyelmedet, hogy a "manchester85 világa" és a reális piaci folyamatok, és az árképzés merőben eltérőek Magyarországon. A kinti folyamatokat mindenki látja, senki sem hülye, csak teljesen felesleges párhuzamot vonni.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#6671) vadászcsiga válasza zack (#6670) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Szerinted aki most akar telót venni várni fog még lehet hogy több mint fél évet az i5-re? Mert ezt akarod sugallni, hogy mindenki "rohadjon meg" teló nélkül, és az i5-ig használjon ideiglenesen "3210-es Nokia-t", de i4-et ne vegyen.

Megmondom én. Mert ő még mindig 3G-vel szív és lehet hogy a régi telefonjaiba jól szállt be meg ki de az utóbbi 2 akciója amivel i4-hez juthatott volna azokat mondjuk meg őszintén elb@szta hiába vágja anyira jól a paragrafusokat. Apja i4-ének vodafonos olcsó függetlenítését meg ezt az utóbbi 18 hónap után újabb iphone-ba átlépést is. Ezért másnak se legyen.

(#6672) manchester85 válasza zack (#6670) üzenetére


manchester85
addikt

Atyaisten, azért megpróbálok reagálni. :U

Azért a dollárban való számolgatásnak nagyon is van jelentősége. Egyrészt a dollár-forint árfolyam nagyban meghatározza az iPhone hazai árát, másrészt az Apple is dollárban határozza meg a készülék kártyafüggetlen árát, melyből azért lehet következtetni valamilyen szinten a hazai árakra.

Mikor írtad, hogy szerinted nem lesz akkora hiszti a váltás körül, mint a 3GS-i4-nél volt, akkor azt hittem, globálisan értetted. Ez nem derült ki a hozzászólásodból, igaz, ha visszaolvastam volna, amire reagáltál, akkor egyértelmű lett volna. Ezt benéztem aláírom, nyilván a hazai piacot nem határozza meg, hogy külföldön mik a feltételek a szolgáltatóknál.

"Mi lesz 2 év múlva az i4-el? Qurva egyszerű, amire te is tudod a választ. 2-2,5 éves ciklusban érdemes iPhone-t cserélni, amit az Apple is pontosan tud, mivel az előfizuk 2 éves hűséggel a legkedvezőbbek."

Na, pont ezért nem éri meg egy 1 éves iPhone 4-et megvenni, remekül beletrafáltál. :U (Nyilván használtan, olcsóbban már más kérdés, de hivatalosan, ugyanazon az áron, mint tavaly szeptemberben 2 év hűséggel nem nagyon) Persze, hogy kinek mi éri meg, az egy szubjektív dolog, de köztudott, hogy az Apple termékek az új generációig ugyanazon az áron kaphatók, és ugyanazt az árat kapja meg az új generáció. Generációváltás előtt 2 év hűséggel venni valamit nem túl jó biznisz szerintem. De egy szóval nem írtam, hogy senki ne vegyen, csak hogy szerintem rossz döntés

"Persze te az i4 áresését is megjósoltad szolgáltató szinten. Gratulálok."

És? Tehetek én róla, hogy itt elborultabb iPhone fanatizmus van, mint az USA-ban? Jó példa az első iPhone, ami 400$ volt, és bukás is lett összességében. A 3G óta tért észhez az Apple meg az AT&T, nem is mernek 200 dollár fölé menni, és azóta kezdett befutni az iPhone is... Na, te meg azt jósoltad meg, hogy az i5 jelentősen drágább lesz, mint az i4 most, és egy darabig az i4 ára se fog esni. Neked talán biztos forrásod van, vagy mi? :U Tartom veled szemben, hogy nem megy 120 fölé ikon 200-ban az ára, az i4 pedig a bevezetőt követően a mostani 3GS árára esik.

Látom, fárasztó éjszakád lehetett, pihenj egyet, ide nem kell ennyi indulat, anélkül is meg lehet oldani a problémákat. ;)

Szerk: Vadászcsiga, neked elment az eszed. :DDD Komolyan azt hiszed, hogy azért nem ajánlom másnak, hogy i4-et vegyen, mert nekem még 3G-m van? :DDD :DDD Atyaisten, hol nőttél te fel, Tijuanaban? :U Messze áll tőlem az irigység, főleg, hogy látatlanban irigykedjek akárkire is. Elmondtam a véleményemet, tanácsomat, ennyi.

A másik kérdést is nagyon rosszul látod. Nem vettem volna 18 hónapra se iPhone-t, ha nincs kötbér, akkor se. Mindenképp fateron keresztül akartam új telót, épp azon voltam, hogy átviszem a T-hez, aláír, én meg veszek egy telót. Pont ekkor jött be a vodás akció, azt elszúrtam, ez tény. De annyira nem izgat, hogy emiatt hirdessem az igét, és másnak se legyen. Atyaég, miféle eszement marhaság ez? Irigységből, persze. :U

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#6673) Misi1979 válasza manchester85 (#6672) üzenetére


Misi1979
őstag

Szerintem mindenki azt vegyen, amit akar és amire fussa, gyerekek, ez csak egy telefon, indulatokat talán máshol kellene levezetni:(

A kismókusok kenyérre is kenhetik.

(#6674) icecave válasza Misi1979 (#6673) üzenetére


icecave
nagyúr

Inkább az a baj, hogy ez egy szakmai topik, mégis több napja erről megy az OFF, meg hogy melyik vaterástól, ki-hogy vesz/vehet-e i4-et... Nem is értem, miért itt, van iPhone-t használók OFF topikja is, direkt ezeknek a témáknak.

Félreértés ne essék, szivesen olvasom a vitát, véleményem is van, csak nem mindig mondom meg, vagy nem látom értelmét beszállni.

Mindjárt be is illesztek 1-2 vaterás hirdetést, hogy akkor most melyik eladótól vegyek mégegyet, biztos hatalmas szakmai mondanivalója lesz a hozzászólásnak, és a rá érkező hsz-oknak ;]

[ Szerkesztve ]

(#6675) Játékos válasza Misi1979 (#6673) üzenetére


Játékos
addikt

Inkább itt vezessék le (mindkettejüknek van felesleges bőven), mint ámokfussanak, és megöljenek 30-40 embert! :DDD

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#6676) vadászcsiga válasza manchester85 (#6672) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Nekem mint fórum olvasónak és kívülállónak ez jön le a hozzászólásaidból.

Játékos
mint ámokfussanak, és megöljenek 30-40 embert!
Van humorom, de ez most szerintem nem annyira vicces.

[ Szerkesztve ]

(#6677) hemaka válasza vadászcsiga (#6667) üzenetére


hemaka
nagyúr

Nálam i4-en nem volt semmi különbség, legalábbis én nem érzékeltem.

(#6678) zack válasza vadászcsiga (#6676) üzenetére


zack
nagyúr

Én se tartom viccesnek, bár szeretem a morbid humort, de ez most annyira nem volt frappáns. :U

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#6679) Játékos válasza zack (#6678) üzenetére


Játékos
addikt

De savanyúak vagytok! :F Azt mondtam, inkább itt dühöngjetek, mint az utcán... :K

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#6680) vadászcsiga válasza Játékos (#6679) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Híreket hallgatsz?

(#6681) Játékos válasza vadászcsiga (#6680) üzenetére


Játékos
addikt

Nem. :N Mi a francnak?! :F

[ Szerkesztve ]

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#6682) manchester85 válasza vadászcsiga (#6676) üzenetére


manchester85
addikt

Tehát egy utolsó, pitiáner, kisstílű, ismeretlen (leendőbeli) i4 tulajokra irigy embernek tartasz. Engedd meg, hogy gratuláljak. Leírtam korábban azt is, hogy bármikor megvehetném függetlenül is, van rá pénzem, de nem teszem, mert sajnálom rá. (Főleg egy 1 éves modellre) Azt is leírtam, hogy ha valaki nem hivatalos forgalmazásból, vagy használtan veszi, az teljesen más, hisz ott már jócskán estek az árak, de hivatalos forrásból gyakorlatilag ugyanannyiba kerül, mint a premierkor, ezért se ajánlom, illetve a többi szubjektív érvemet is leírtam. Ha neked ebből valami beteges jellembeli irigység jön le, (ki a fene irigy idegenekre egy szakmai topikban, ahol többé-kevésbé hasonló cuccai vannak a felhasználóknak) akkor nálad nagyon komoly bajok lehetnek. Ezzel én be is fejeztem a témát, és mindenkitől elnézést, hogy leírtam a véleményem. Azt viszont kikérem magamnak, hogy bárki "irigynek" tituláljon főleg ilyen kontextusban, ahogy vadászcsiga tette. Ezzel az erővel azt is írhattad volna, hogy egy 4 éves kissrác vagyok, aki most vett egy GI Joe készletet, ezért nincs pénze i4-re, és most mindenkire haragszik, akinek van, vagy azt akar venni. OMFG, még mindig nem tudok ezen napirendre térni, de befejeztem...

i6 Silver

(#6683) vadászcsiga válasza manchester85 (#6682) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Ennyire ne túlozz tudom hogy bölcsész vagy és a beszéd a kenyered de ilyeneket azért nem mondanék rád egyszerűen csak fiatal korod ellenére nagyon negatív vagy.
Soha nem szóltam bele azokba a vitákba amiért Zacknál kiakadt mutató de néha le kell hűteni téged mert komplett fél oldalas cikkeket vagy képes beírni pár perc alatt ide és ezt naponta többször is tudod produkálni :D

De hogy jót is mondjak, néha egy mondatoddal tök jól helyre rakod azokat akik nem tisztelik a ph szabályait.
Részemről ennyi, ha akarod privátban folytassuk.

Peace

[ Szerkesztve ]

(#6684) cserry193


cserry193
tag

Elvileg a napokban lesz meg az i4-em,és voltam bent a T-nél,hogy microSIM-et szeretnék,aztán mondták hogy lehetséges a csere 4k-ért.Mondom köszönöm,akkor maradok az ollós megoldásnál :) Nincs valamilyen megoldás hogy ingyenesen kicseréljék a SIM,et? Azért 4k-t sokallom érte..

(#6685) JamesHun válasza cserry193 (#6684) üzenetére


JamesHun
addikt

xms-be ha szépen nézel az eladókra akkor kivágják a sim kártyát

SeriesX: JamesSHun

(#6686) Misi1979 válasza cserry193 (#6684) üzenetére


Misi1979
őstag

Mobilboltban nyisszantanak olcsóbban. Az olló mégolcsóbb, gugliban vannak vágási sablonok, "microsim template" címszóval keress rájuk. Nem bonyolultabb, mint egy lábkörömvágás.

A kismókusok kenyérre is kenhetik.

(#6687) cserry193 válasza Misi1979 (#6686) üzenetére


cserry193
tag

Szerintem az az ollós marad,köszi a válaszokat.Azt a 4k-t inkább egy IS-re költeném :)

(#6688) szilrobi válasza cserry193 (#6687) üzenetére


szilrobi
aktív tag

Nézd meg jól, mielőtt kivágod, én elcsesztem egy sim-et, mert nem mertem belevágni a fém részbe :DDD pedig akkor lett volna jó. Alig bírtam összerakni pillanatragasztóval, hogy a régi telefonban működjön :DD

[link]

[ Szerkesztve ]

(#6689) Misi1979 válasza szilrobi (#6688) üzenetére


Misi1979
őstag

egyik microsimemnél nem kellett fémig vágni.. ez érdekes. Van, ahol egy hajszálnyi műanyag maradt csak.. de fémet sosem ért olló.

A kismókusok kenyérre is kenhetik.

(#6690) DanielK


DanielK
addikt

Megvan a telefon!!! :C :K :P ;] :N :DDD :DD :D :)) :)
Töltőn van, a sim kártyám még a régi telefonomban van, hogy nehogy elcsábuljak! :)

Ha holnap reggel aktiválom, akkor utána első körben tegyem fel a legfrissebb szoftvert? Azt hiszem 4.3.5 az. JB (ugye ez a jailbreak rövidítése itt) nekem nem kell. (Ez olyan, mint az androidnál a root?) Hogy kell feltenni az ios 4.3.5-t? Egy gombnyomás és fel is teszi? Egyszerű ugye? Elsőre ennyi... Köszönöm! :R

Ja és kell egyáltalán rá fólia? (Tudom volt róla már szó, de akkor csak az InvisibleShield-ről.) Jelenleg nincs rajta. Bírja nem? Edzett üvege van? Zsebben szoktam használni a telefonjaimat.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat! :R (Írtatok egy páran! :)) )

[ Szerkesztve ]

(#6691) plus44 válasza DanielK (#6690) üzenetére


plus44
veterán

Itunes letölt, rádugod a telefont a gépre, csinál magától egy backup-ot (mentést) majd ráböksz a kezdőoldalon (summary fül) hogy Update és vársz. ha kész lehúzod a telefont és örülsz.

szerk: nem kell rá fólia, előre semmi képp, max ha nagyon dobálod akkor hátra, de az sem kell. Simán tokban hordva semmi baja sem lesz.

[ Szerkesztve ]

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#6692) Kommy válasza DanielK (#6690) üzenetére


Kommy
veterán

teljesen feleslegesen töltöd, használd már most. Nem kell ezeket e telefonokat első használat elött töltögetni.

Igen megnyomomd az update gombot és már fel is rakja (persze miután letölötte).

[ Szerkesztve ]

(#6693) Zsom! válasza DanielK (#6690) üzenetére


Zsom!
tag

iTunes-ban rányomsz az updatere és megcsinálja. Szerintem nyugodtan felteheted a 4.3.5-öt.
Na, megint megelőztek. :N

[ Szerkesztve ]

(#6694) JamesHun válasza DanielK (#6690) üzenetére


JamesHun
addikt

itunes és szerintem egyből jelzi is, hogy van frissítés
1 klikk és tölti és telepíti is magától
automata a drágám szerencsére

SeriesX: JamesSHun

(#6695) vadászcsiga válasza DanielK (#6690) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Gratulálok, jól döntötél.

(#6696) szilrobi válasza Misi1979 (#6689) üzenetére


szilrobi
aktív tag

nem nyert:

A méret pontos, de el van csúszva, az aljából egy millimétert kellene vágni még, az pedig már az érintkező :F .

[ Szerkesztve ]

(#6697) Misi1979 válasza szilrobi (#6696) üzenetére


Misi1979
őstag

Szóval kb ilyet kell kapni.

[ Szerkesztve ]

A kismókusok kenyérre is kenhetik.

(#6698) szilrobi


szilrobi
aktív tag

mellé rakva egy másik simet látszik, hogy miért nem jó a vágás

(#6699) zack válasza DanielK (#6690) üzenetére


zack
nagyúr

Gratula! :C
Látom, csak egy kis bíztatás kellett. ;)
Remélem tetszeni fog.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#6700) DanielK válasza zack (#6699) üzenetére


DanielK
addikt

Köszönöm! :R Igen, már nagyon gondolkodtam rajta...
Most feltettem az itunest és hát eszméletlen programok vannk rá!!! :Y :C :DD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.