Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15001) máyköl válasza Jojo5 (#15000) üzenetére


máyköl
veterán

Enyémen is 4.3.5 van.
Nyilván mindenki másmilyen mennyiségben használja a telefonját, de én napi pár hívás, 5-10sms, 1-2 fénykép, játék, zene, és nap végére 40% körül lesz. Inkább ráteszem este a töltőre, mert nem szeretnék kísérletezgetni, hogy vajon elég lesz -e 40% egy napra.

(#15002) opeter87


opeter87
senior tag

1. Facebook
2. Portfolio.hu
3. Hvg
4. Foursquare
5. Műsorújság (T-Home)

[ Szerkesztve ]

(#15003) Jojo5 válasza máyköl (#15001) üzenetére


Jojo5
őstag

nagyjából ugyanannyira használom a telómat mint csere előtt, napi pár óra net+játék 1-2 sms illetve 10-30 perc duma, valamint 2-4 óra zene és ezek mellett érezhető, hogy többet bír a régihez képest

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#15004) máyköl válasza Jojo5 (#15003) üzenetére


máyköl
veterán

Fura. Nyilván a tied új, és jobb az akksija.
Bár nekem még mobilnetem sincs.

(#15005) bepe79


bepe79
addikt

Láthatatlan védelem az iPhone 4S-hez:[link]

( http://www.mobilport.hu/lathatatlan-vedelem-az-iphone-4s-hez.html )

Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

(#15006) Jojo5 válasza máyköl (#15004) üzenetére


Jojo5
őstag

pont, hogy még az akksinak elvileg kéne pár ciklus, hogy maxot nyújtson ezért nem is értem... a régimet mindig furcsállottam, hogy mindenkiéhez képest "kevesebbet" nyújt, de beletörődtem... de ez most nagyon jó, hogy most úgy érzem és tapasztalom, hogy sokkal jobb mint az előző :K

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#15007) icecave válasza bepe79 (#15005) üzenetére


icecave
nagyúr

Sajnos, ismerősöm ki van akadva, i4 hátulján az IS "vándorol" vagyis minden nap csúszik el valamennyit. Valószínűleg a hátlap anyagára nem tud annyira tapadni, mint bármi másra. Nagy IS hívő voltam, de mikor tavaly szeptemberben megvettem az i4-emet, én is így jártam az IS-el, és teljesen ki is ábrándultam belőle.

(#15008) máyköl válasza Jojo5 (#15006) üzenetére


máyköl
veterán

A biztosító nem refurbished példányt ad, mint amit a szolgáltató? Mert ha igen, akkor az akksit már használta valaki ha minden igaz...

(#15009) vadászcsiga


vadászcsiga
félisten

Tudja valaki hogyan lehet megváltoztatni az AppStore-os nicknevemet ha egyáltalán lehet?

(#15010) vadászcsiga válasza vadászcsiga (#15009) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Storno, meg van: iTunes/Account information/Edit nickname

(#15011) máyköl válasza vadászcsiga (#15010) üzenetére


máyköl
veterán

Huh, nem is tudtam, hogy lehet ilyet. Köszi! :R

(#15012) Csabee.


Csabee.
nagyúr

Nos itt van nálam egy Samsung Galaxy S2... szép, vékony, gyors, de átláthatatlan számomra, és én is csak megerősíteni tudom azt, hogy nem jobb az IOS-nél.. sőt... nekem nagyon nem is tetszik.. Tény hogy Apple fan vagyok, de ettől függetlenül bonyolultnak tűnik a menürendszere, és fapadosnak pláne a beállítások :)

Üdv: Csabee.

(#15013) Jojo5 válasza máyköl (#15008) üzenetére


Jojo5
őstag

csont újjat kaptam tudtommal :U (még kérdeztem is a hapit, hogy nem-e refurbished-et kapok amire a válasz egyértelmű nem volt...) Ha refurbished lenne akkor már kéne benne "üzemidőnek" lennie nem ?De ha jól rémlik akkor a Backupommal a régi időket látom és ez igaz is, de amikor a gépre rádugtam nekem "szűznek" tűnt :U

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#15014) bepe79 válasza Csabee. (#15012) üzenetére


bepe79
addikt

Fapadosnak a beállítások? :Y Androidon? Az iOS-hez képest? :Y
LOL. A legapróbb részletekig beállítható Androidon minden, nem kell mahinálni mint IOS alatt a custom csengőhangokhoz és saját ébresztődallamhoz (http://www.simonblog.com/2010/09/06/how-to-create-ringtone-for-iphone-on-itunes-10/) , átlátható, és egyszerűen kezelhető (pláne az SGS2-nek a Touchwiz 4 felülete), progival beállítható, hogy új SMS / hívás esetén újra jelezzen-e, ha igen, akkor hányszor jelezzen, beállítható, hogy villantsa-e fel a képernyőt, beállítható, hogy milyen erősen rezegjen a rezgőmotor benne, beállítható, hogy milyen ütemben rezgesse (!), beállítható, hogy ismételgesse, hogy milyen időközönként ismételgesse, hogy milyen hangerővel tegye mindezt, stb. stb. És kb. a többi beállítás is ilyen szinten szabható benne személyre. Az iOS sehol nincs az Androidhoz képest (szerintem), de mivel nekem egy egyszerű, letisztult, gyors felület kellett, meg kíváncsi voltam, ezért SGSII után most i4-et használok.

Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

(#15015) vadászcsiga válasza Csabee. (#15012) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Cseppet elfogult kritika ez, pár napot vagy hetet nyomkodd mielőtt lehúzod.
Ha már több napos a tapasztalat akkor bocs.

Bepe79
Az iOS sehol nincs az Androidhoz képest (szerintem)
Beállítások szempontjából. Ezt elfelejtetted odaírni.

[ Szerkesztve ]

(#15016) Csabee. válasza bepe79 (#15014) üzenetére


Csabee.
nagyúr

Igen , rosszul fogalmaztam, az iOS sokkal letisztultabb, és tényleg testreszabható a droid, de számomra tényleg átláhatatlan.. kusza rendszer :) A kijelző tetszik meg az erőforrás hw... de semmi több. 4S-t veszek én is, ez fix.

Üdv: Csabee.

(#15017) ittakary válasza bepe79 (#15014) üzenetére


ittakary
nagyúr

Jó, de ki az aki ennyire pontosan akarja beállítani? :F
Én örülök is, hogy nincs ennyi beállítási lehetőség ios-en, mert már a 3.nál sikítva rohannék a falnak... A kevesebb néha több.

(#15018) vadászcsiga válasza ittakary (#15017) üzenetére


vadászcsiga
félisten

+1

(#15019) máyköl válasza Jojo5 (#15013) üzenetére


máyköl
veterán

Bár mondjuk a hapsinak nem tudom, hogy van -e halvány fogalma is róla, hogy újat kaptál -e, vagy-hogy mi az a refurbished, de legyen igazad! :)

(#15020) fullextra válasza plus44 (#14992) üzenetére


fullextra
tag

Nezd. Reggelente 6 körül veszem le a töltőről, és 4.3.3mal este 7-8 körül már fel kellet tennem mert mindig 10% alatt volt, gyakran teljesen lemerult.
5.0val, ugyanígy még bőven 30% körül van

Pl. Most is van még 15%, pedig ma is 6kor vettem le... Igaz szombat nyugisabb nap... De szamottevo differencia nincs, ilyenkor meg tobbet netezek rola..

(#15021) Jojo5 válasza máyköl (#15019) üzenetére


Jojo5
őstag

T-s hapi nem tűnt elveszettnek a témában, igazi geek feelingje volt :D

Közben megnéztem a serial numberem és ha jól olvastam le akkor, elvileg 2011 36. hetében készült a teló amit kaptam :U

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#15022) ittakary válasza Jojo5 (#15021) üzenetére


ittakary
nagyúr

Magyarul alig 4 hete...

(#15023) dabgergo válasza Jojo5 (#15013) üzenetére


dabgergo
őstag

Sztem amúgy most én is vadi újat kaptam, az előző viszont amit egy éve kaptam az refubrished volt, mert pl láttam rajta ilyen hajszálkarcokat, de nem biztos amúgy, de ez a mostani nagyon újnak néz ki.

@fullextra: Most 4.3.3-al 3GS-en én is úgy érzem h jobban merül mint 4.1-en. Remélem 5.0-ra lesz JB és ott jobb lesz.

@bepe79: ehhez az androidos dologhoz annyit szólnék hozzá, hogy nagyon (meg)szokás kérdése sztem az egész. Most próbáltam én is egy SGS II-t és nagyon szép nagyon gyors, mindent be lehet állítani, de vicc nélkül mondom h nem cserélném el a 3GS-emt rá, mert egyszerűen annyira más érzés használni. Számomra kaotikus az egész és idegesítő h tördelési meg minden féle "apró" hibával fut össze az ember elég hamar. Egyszerűen nincs jó "hangulata" az egész rendszernek. Mindezt mondom iPhone használat után. Szinte biztos vagyok benne h ha mondjuk a régi Nokiám után váltanék SGS II-re el lennék ámulva mindenen és nem is zavarna kb semmi.

kérdés: hogy lehet Safariban egy adott weblapon belül keresni? (Mintha 4.1 után vmelyik szofttal kijött volna ez a lehetőség, de nem találom, meg persze az is lehet h rosszul emlékszem.)

(#15024) mondomén válasza dabgergo (#15023) üzenetére


mondomén
őstag

EasyFindOnPage - cydia

(#15025) dabgergo válasza mondomén (#15024) üzenetére


dabgergo
őstag

Köszi!

(#15026) rolcsibácsi válasza Csabee. (#15012) üzenetére


rolcsibácsi
őstag

szerintem iost es androidot is elkezelne meg a nagymuterom is, nemtudom mi neked ebben a bonyolult.. mellesleg meglehet csinalni tok olyanra mint egy iphone persze nem lesz belole ios... attol hogy mas es nem ezt szoktad meg, meg nem bonyolult.. na mindegy en attol meg h sgs2m van jelenleg, akkor is apple fannak tartom magam, de nem azt mondom hogy az a legjobb, csak szeretem ezt is azt is.. azt sem mondom h az sgs2 a jobb. van amiben ez van amiben az.. na mindegy

(#15027) rolcsibácsi válasza Csabee. (#15012) üzenetére


rolcsibácsi
őstag

szerintem iost es androidot is elkezelne meg a nagymuterom is, nemtudom mi neked ebben a bonyolult.. mellesleg meglehet csinalni tok olyanra mint egy iphone persze nem lesz belole ios... attol hogy mas es nem ezt szoktad meg, meg nem bonyolult.. na mindegy en attol meg h sgs2m van jelenleg, akkor is apple fannak tartom magam, de nem azt mondom hogy az a legjobb, csak szeretem ezt is azt is.. azt sem mondom h az sgs2 a jobb. van amiben ez van amiben az..

attol hogy szemelyre lehet szabni az nem azt jelenti hogy kell is.. en i4, meg jopar ev iphonozas utan mar kezdtem unni az ios-t. persze nem az a lenyeg hanem az appstore hisz azokat hasznalja az ember, maga az ios egy nulla.. ahogy a droid is egy jobban szemelyreszabhato nulla lenne market nelkul..
en nem bantam meg mert legalabb nem kell hozza laptopot hasznalnom. nekem ios egy mobiloprendszer, androiddal meg elvagyok gep nelkul is. azert ha jo hanem legalabb a lehetosegem megvan arra h flash videokat nezzek, desktop nezetben netezzek kurvagyorsan, torrentezzek vele, meg minden egyeb amit a pc-n is csinaltam, siman viszi az filmeket konvertalas nelkul is, van eq a zenelejatszokban, stb, ettol fuggetlenul nem allitgatom a beallitasokat naponta, amit kell azt beletettek a lehuzhato csuszkaba..
egyedul a nagyobb felbontasnak orulnek, de ez sem epp csunya, meg a marketbe hasonlo szinvonalu es mennyisegu jatekot tudnek elviselni mint az appstoreban vannak. egyeb appokban gazdagabb a kinalat a marketben a nyiltsag miatt.

(#15028) gomsadi# válasza rolcsibácsi (#15027) üzenetére


gomsadi#
tag

Ugye tudod, hogy frankon megfogalmaztak egy hsz-ben a lenyeget a ket vilag kozott?? En +1 ezem, ezzel ertek egyet rolcsibacsi.

Have a Lot of Fun!!

(#15029) vadászcsiga válasza dabgergo (#15023) üzenetére


vadászcsiga
félisten

dabgergo
hogy lehet Safariban egy adott weblapon belül keresni?
Nem kell ahhoz cydia, felül a Google kereső ablakba beírod a szót amit keresel, találatok alatt legörgetve ott lesz amit a weblapon talált. Ráböksz és sárgával jelölve mutatja azokat.

(#15030) vadászcsiga válasza rolcsibácsi (#15027) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Te tudod rólam hogy elismerem az androidot annál is inkább mivel kb. 1 évet használtam ez előtt még a hőskorban ( android 1.5, majd óriási váltás a 2.0-ra 2.1-re :) stb.) és életem második legnagyobb élményét adta, az első az első szex volt :) akkor úgy gondoltam hogy mindig is erre vágytam kamaszként is a '80-as '90-es években, csak nem tudtam megfogalmazni aztán megvettem a GS-t és úgy éreztem ez az, ebben benne van mindaz ami kell és még stílusos is. Ma már ha fizetnének sem mennék vissza droidra annyira magával ragadott ez a könnyed elegancia ami az iPhone-t körülveszi, tegnap is bent voltam Bécsben egy telefonos boltban minden márkánál szedett vedett kiegészítők csak a szifon részlegen volt rend és stílus majdnem vettem még egy tokot de ismerjük az euró árfolyamot, majd legközelebb.

Engem már fárasztana a robot a koromból kifolyólag is.

[ Szerkesztve ]

(#15031) kenny123


kenny123
addikt

Valaki használ itt rajtam kívül igotya-t, vagy csak én vagyok ilyen parás? Találtam hozzá egy másik tweaket, cleverpin névre hallgat. Beállítható, hogy ha otthonvagy, ne kérjen passcode-ot, persze ezt wifi hálózat alapján. Egyszerre több wifit is hozzáadhatsz, mint otthon. Szerintem okos dolog. :)

yo

(#15032) papp_no1 válasza vadászcsiga (#15030) üzenetére


papp_no1
senior tag

Nem rossz a droid, de én is vissza megyek iOS-ra! :)

(#15033) Csabee.


Csabee.
nagyúr

Sokan fikázzák az i4S-t... de azért : Az AT&T közlése szerin az első 12 órában több mint 200 ezer iPhone 4S-t adtak el, ez minden idők legjobban induló értékesítése. Azonban ez csak az egyik szolgáltató, ebben a számban nincs benne a Apple Store-okban regisztrált előrendelés, valamint a Sprint és Verizon Wireless szolgáltatóknál leadottak sem.

pn199: nálam is itt van most a SGS2 -, de megyek iPhonera vissza :D

[ Szerkesztve ]

Üdv: Csabee.

(#15034) DonThomasino válasza Csabee. (#15033) üzenetére


DonThomasino
veterán

Mert mindenki egy picit többet várt.... és mérgesek :DDD

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#15035) plus44 válasza fullextra (#15020) üzenetére


plus44
veterán

Na ez egész releváns adat. :K Várós még jobban az ios5. Azt még szabad megkérdeznem, hogy milyen használat lett jöttek ki ezek az adatok? (net, játék, készenlét, stb.)

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#15036) kenny123 válasza kenny123 (#15031) üzenetére


kenny123
addikt

Valaki, akinek iOS van fenn a telóján, és még JB is van, meglesné hogy van-e rá igotya? Köszi

yo

(#15037) DonThomasino


DonThomasino
veterán

Valaki mondaj már meg melyik most legjobb OS 3G re amihez JB is van.

Köszönöm

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#15038) snooze válasza DonThomasino (#15037) üzenetére


snooze
veterán

4.2.1

GO Gunners!!!

(#15039) DonThomasino válasza snooze (#15038) üzenetére


DonThomasino
veterán

Köszönöm, és telepítéshez egy jó leírást tud e valaki?
Ez egyből felmegy 3.1.3 ra?

DT

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#15040) kenny123 válasza DonThomasino (#15039) üzenetére


kenny123
addikt

Igen, az rá a legutolsó hivatalos fw.

yo

(#15041) HUTCHDB


HUTCHDB
nagyúr

egy kérdésem lenne:
jól olvasom, hogy a 4s-ben nagyobb kamera, és dupla mag lett?

szerk:
a térerő/hálózattal kapcsolatban lett valami változtatás?

[ Szerkesztve ]

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#15042) DonThomasino válasza kenny123 (#15040) üzenetére


DonThomasino
veterán

Akkor ITUNES ból nyomhatom?

Függetlenítés is van hozzá?

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#15043) papp_no1 válasza DonThomasino (#15037) üzenetére


papp_no1
senior tag

nekem a 4.2.1 bejött. jb is van rá :)

(#15044) DonThomasino válasza HUTCHDB (#15041) üzenetére


DonThomasino
veterán

Szerintem szinte biztos hogy kijavították.

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#15045) DonThomasino válasza papp_no1 (#15043) üzenetére


DonThomasino
veterán

Ebbe már van multi task?
Nem merül hamar?

DT

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#15046) keIdor válasza HUTCHDB (#15041) üzenetére


keIdor
titán

Jól olvasod.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#15047) kenny123 válasza DonThomasino (#15045) üzenetére


kenny123
addikt

Nincs multi task.
Tesómé viszonylag gyorsan merül, de régi telefon már amúgyis..

yo

(#15048) DonThomasino válasza kenny123 (#15047) üzenetére


DonThomasino
veterán

Vissza fele nem tudok frissiíteni igaz?
Ha esetleg nem válna be........
DT

[ Szerkesztve ]

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#15049) HUTCHDB válasza keIdor (#15046) üzenetére


HUTCHDB
nagyúr

köszi!
erről a térerő gondról van valami hír?

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#15050) kenny123 válasza DonThomasino (#15048) üzenetére


kenny123
addikt

Nos, erről nem tudok semmit, tesómnak nem kellett, így nem is próbálkoztam vele.

yo

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.