Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6301) zack válasza manchester85 (#6294) üzenetére


zack
nagyúr

Maradtam abban, amiben előtte voltam. Media Mania "L".
Természetes, ha kissebbre akarsz váltani 18 hónap után, akkor a 18 és a 24 hónap közötti időszakra kötbért kell fizetned időarányosan. De ez teljesen logikus is.
Ha marad a jelenlegi, ill. nagyobbra cserélnél, akkor simán válthatsz/hosszabbíthatsz.
Ezek tények. Veheted akár "készpénznek" is. ;)

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#6302) D@niel válasza tevfik (#6300) üzenetére


D@niel
addikt

Szeptemberben egyetem, nincs kedvem megint a laptopot cipelni könyvtárba, én azt látom, hogy az iPad nekem való, mert szeretem az élményt amit nyújt, jegyzetek, skype, sokkal-sokkal könnyebb mint egy laptop, sokáig bírja az aksi, ami megint csak szimpatikus, hogy reggelente nem kell várnom amíg betölt a gép hanem ott van egyből, vagy itthon kiülök a teraszra és netezek, mondjuk a messengeren kívül azt mondom 90%-ban kiváltja a laptopot számomra.

Szeptemberig vennem kell akkor még valami kis vacak mobilt, aztán majd az új iPhone.

Ja, és még az érdekelne hogy van ez a töltő dolog, iPad-et iPhone töltővel lehet tölteni, ill. fordítva? Nem tölt lassan, nem tud túlmelegedni, az usb csatlakozó ugyan akkora?

𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

(#6303) tevfik válasza D@niel (#6302) üzenetére


tevfik
tag

Messenger? Az is van nem is egy akár többet is tudsz futtatni.

(#6304) kaszassz válasza D@niel (#6287) üzenetére


kaszassz
csendes tag

Igen, ikon200-al volt a 3G, és 18 hó után aláírtam megint 2 évet az i4-el. Nem értem, hogy jött ki Neked 122. Az árlista szerint 12 x 7.170 + 28.950 kezdőrészlet az 114.990.
És igen, a kedvezmény igénybevételéhez kell min. az aranykártya. Ha nincs, akkor szoktak előleget kérni, ami általában 10.000 körüli összeg, de akkor nem fizetsz két hónapig előfiz. díjat.

(#6305) Karma válasza D@niel (#6302) üzenetére


Karma
félisten

Igen, igen es igen, bar ertelemszeruen a ket amperes tolto mindket eszkozt gyorsabban tolti.

“All nothings are not equal.”

(#6306) Kashim válasza D@niel (#6297) üzenetére


Kashim
őstag

Csak nem a navigation-infós? :P

(#6307) D@niel


D@niel
addikt

tevfik: igen, de azért laptoppal még mindig jobb.

kaszassz: valamit elszámolhattam, köszi.

Kashim: 56 ötletet küldtem be, + az ismerősömével még 8at.

[ Szerkesztve ]

𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

(#6308) Misi1979 válasza D@niel (#6302) üzenetére


Misi1979
őstag

Ha rám hallgatsz, valami olcsó symbianos nokiát veszel, költséghatékonyság mindenek előtt - így tudod a nokiádat wifi hotspotként üzemeltetni.

Kicsi off, a tmobile move (androidos! kapacitív, gps-es, wifis) Domino csomagban 12.990Ft még két napig itt. Akár ez a mobil is alkalmas a fenti célra.. Nincs közöm az oldalhoz, csupán ez most best buy ezen az áron.

A kismókusok kenyérre is kenhetik.

(#6309) Kashim válasza D@niel (#6307) üzenetére


Kashim
őstag

Az szép... és egyben durva is, hogy ennek ellenére akkor vajon ki nyerte. Megmondom őszintén nem nagyon követtem a dolgot.

(#6310) D@niel válasza Misi1979 (#6308) üzenetére


D@niel
addikt

Nem, nem kell hotpsot, itthon, a lakásomban, meg a suliban is van wifi, csak valami 2ezer ft-os kell az i5-ig ami csörög, meg tudok textelni.

Más: most beta4 van rajta, és a tulajnak ki kell függetlenítenem. Meg tudom oldani? 4.3.3-at lehet függetleníteni, és vissza tudom azt rakni rá?

𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

(#6311) manchester85 válasza máyköl (#6299) üzenetére


manchester85
addikt

Annyira van értelme iPad-be másodlagos kamera, mint iPhone-ba. Ezzel az erővel a videóhívásnak sincs értelme, meg a facetime-nak se? Főleg egy gsm nélküli eszközbe. Mondjuk ha Daniel nem facetime-ozik, akkor mind1. :)

"A gyorsaság alig vehető észre"

Egyrészt nagyon is észrevehető, másrészt a RAM miatt nagyon nem mind1, hogy pl. állandóan betölti újból az oldalakat az iPad1-es. Ha 3G-s, és mobilnettel használod, akkor különösen nem mind1, hisz értelmetlenül fogyasztja az adatforgalmadat.

"A vékonyságért meg én nem adnék majdnem 2x annyit"

Azért én se, de szerencsére többről van szó. Persze, ha a használt árhoz mérjük, akkor lehet ekkora különbséget találni, amúgy meg ugyanannyiba kerül mindkettő új árát és a maga idejét tekintve.

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#6312) D@niel válasza manchester85 (#6311) üzenetére


D@niel
addikt

Na igen, de nézd azt is, hogy nem mobilnetes, meg kipróbáltam i2-n a skype video hívást, és elég gyenge volt a képminőség, árát tekintve meg azt kell nézni, hogy használtan kapom meg.

Mondjuk azt nem tudtam, hogy az 1 az oldalakat mindig újra tölti. 3GS is elmenti őket.

Netnél tényleg nem annyira gyorsabb a 2 mint az 1, mi van még? Grafika? Nem fogok vele túl sokat játszani, 3GS-en sem játszok sokat, mondhatni keveset.

Tényleg azért kell az iPad mert felkelek könnyebb magamhoz venni mint a notit, nem kell megvárni amíg betölt a rendszer hanem 5mp alatt fent vagyok az indexen, az élmény ezerszer jobb mint laptopon, jegyzetek olvasása, végig nyomok 1 napot és nem kell töltőhöz nyúlnom, fórumozni is egész jó, e-mailezni is klassz, kimegyek az erkélyre sokkal sokkal kényelmesebb mint laptopot cipelni, nem kell áramhoz dugni.
Szerintem bátyám simán meg fogja kérdezni, hogy neki adom-e a laptopom, mert látni fogja, hogy iPad melett alig használom.

[ Szerkesztve ]

𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

(#6313) manchester85 válasza D@niel (#6312) üzenetére


manchester85
addikt

Azért tölti újra, mert pár oldal illetve x számú futó alkalmazás után fogy a memória. Ez 3GS-nél is így van, csak ugye minél több a ram, annál nagyobb eséllyel nem tölti újra az oldalt. Egyébként meg mobilnetes hotspotnál is ugyanígy számít, azt meg wifis modellhez is vehetsz, vagy ha az iPhone-ból csinálsz hotspotot.

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#6314) máyköl válasza manchester85 (#6311) üzenetére


máyköl
veterán

Miért? Azért az I4 meg az iPad 2 kameráját ne hasonlítsák már össze, nem egy kategória. Másrészt kicsit hülyén néz ki szerintem egy iPaddel kamerázni/fotózni.

Facetime -nak jó az első kamera, de mivel elég ratyi, szerintem évezhetetlen. Szerintem mondjuk baromi kevesen használják a facetime -ot.

A gyorsaságot beállításoknál, játékbetöltéseknél, kameránál, és ilyen alapdolgoknál nem fogja észre venni. Én nem dobtam hátast az iPad 2 A5 -ös chip -jétől, laggolt egy párat mikor nyomogattam. Internetnél nyilván meglátszik a különbség, de nincs számottevő.

Nekem bőven kielégíti az igényeimet az 1 -es iPad is, használtam is kb. 2 hónapig egyet. Ha az új iPad -be (amit iPad HD néven emlegetnek a pletykák) belerakják a retina kijelzőt, az nagy dobás lenne, és akkor tényleg elgondolkoznék, hogy melyiket vegyem.

D@niel: Mikor iPadem volt, tényleg nem nyúltam laptophoz 2 hónapig. Simán elvoltam vele. Tényleg jó, hogy 2mp. alatt ott vagy a Safariban, villámgyors. Ráadásul ha 3G -sed van, az még szuperebb. Nem is hiányzott a laptop, de miután eladtam, és visszatértem a laptophoz, hát...
Valamiben ez a jobb, valamiben az. Ha van egy erős laptopot, erős akksival, amit nem kell kikapcsolgatni, könnyű, vékony (Macbook Air) az lehet, hogy jobb választás. Gépelés szempontjából iszonyú gyenge az iPad, félszer olyan gyorsan írsz vele, mint egy laptoppal. Flash nagyon hiányzik az iPad -ből, és mondjuk munkára nem jó az iPad (Word, Excel, Photoshop, stb.).
Ha most felkínálnál nekem, hogy melyiket választom (dejóislenne ;] ), egy használt Macbook Air -t, vagy egy használt iPad 2 64GB + 3G -t, biztosan a Macbookot kérném.

(#6315) (jan)


(jan)
őstag

Sziasztok!

Idő szűkében sajnos nincs időm átnézni a topikot ezért két kérdést szeretnék nektek feltenni.

Iphone 4-es telefonon hogyan lehet egyedi csengőhangot beállítani? valamint ugyanezen a készüléken melyik a legjobb módja az adatforgalom mérésnek ?

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#6316) vadászcsiga válasza (jan) (#6315) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Konvertáld át az mp3-mat .m4r formátummá ami max.30 mp lehet, majd duplázz rá a fájlra hogy megnyissa az iTunes végül ragadd meg és húzd át a telefonodra.

Adatforgalomra meg ott van a beállításokban a használat alatt hogy mennyit forgalmaztál.

[ Szerkesztve ]

(#6317) vadászcsiga válasza (jan) (#6315) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Itt egy online converter: Online m4r converter

(#6318) (jan)


(jan)
őstag

Köszönöm szépen a választ!

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#6319) plus44


plus44
veterán

Megjelent a 4.3.5 újabb biztonsági hibát javít.

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#6320) vadászcsiga válasza plus44 (#6319) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Most viccelsz ugye?

(#6321) Zsom! válasza vadászcsiga (#6320) üzenetére


Zsom!
tag

(#6322) plus44 válasza vadászcsiga (#6320) üzenetére


plus44
veterán

Nem csak lusta voltam linkelni, de a kolléga pótolta ezen hiányosságomat. Amúgy kicsit bekaphatja az Apple, mert gyártja itt a hülye hibajavításos szarjait, de mi lenne ha az IOS5-öt pörgetnék és hamarabb jönne, abba meg azt javítanak, amit akarnak...

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#6323) zack válasza plus44 (#6322) üzenetére


zack
nagyúr

Én is így gondolom. Hülyék ezek. :U Ez a második javítás 1 héten belül, és mindegyikben 1-1 apró biztonsági rést javítottak. Kissé vicces...
Vagy ha annyira a 4.3 rendszert akarják jobbá tenni, akkor optimalizálják még jobban. :U

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#6324) vadászcsiga válasza zack (#6323) üzenetére


vadászcsiga
félisten

+1

A 4.3.4-et egy hétig használtam és kijelenthetem hogy sokkal jobban optimalizált mint bármelyik 4.3-mas. Valamit csináltak vele, mintha észrevették volna hogy belassult. Ezek után városi legendának tartom a szándékos belassítást. Ha aktuális az aláírásodban szereplő verzió akkor neked is ajánlom a frissítést.

[ Szerkesztve ]

(#6325) keIdor válasza zack (#6323) üzenetére


keIdor
titán

+2

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#6326) máyköl válasza zack (#6323) üzenetére


máyköl
veterán

+3

Vagy legalább adná ki a 4.4 -t amiben pár extrát kapunk a 4.3 után...

[ Szerkesztve ]

(#6327) plus44 válasza zack (#6323) üzenetére


plus44
veterán

Igen, egyszerűen nem értem, hogy miért kell ez. Csak húzzák ezt a update dolgot. Am. meg ezt kilehetett volna adni egy frissítésen belül is, ha nagyon erőltetni akarják ezt a dolgot...

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#6328) vadászcsiga


vadászcsiga
félisten

Ha most ios 5 alatt megnyitom a tinyumbrellát és megnyomom a save shsh-t lementi azt vajon? Mármint a 4.3.4 shsh-ját.

[ Szerkesztve ]

(#6329) zack válasza vadászcsiga (#6324) üzenetére


zack
nagyúr

De most álljak neki megint a frissítésnek? 1 hónap múlva itt az iOS 5. :U
1 hónap miatt kár lenne megint szétkúrnom a "belakott" 4.3.3-mat.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#6330) vadászcsiga válasza zack (#6329) üzenetére


vadászcsiga
félisten

:) Van benne valami. Elfelejtettem mennyi cucc van a telódon.

Köszi Kommy.
szerk.: megtörtént, még a 5-ös bétákét is letöltötte. Ha egyszer majd úgy gondolom hogy a béta 4 jobb volt mint mondjuk a 5.2.1 akkor vissza tudom rakni.

[ Szerkesztve ]

(#6331) Kommy válasza vadászcsiga (#6328) üzenetére


Kommy
veterán

Le.

(#6332) Kommy válasza vadászcsiga (#6330) üzenetére


Kommy
veterán

beta szerintem nem tudsz visszarakni mivel lejár (persze ha lejárat után akarod visszarakni)

(#6333) vadászcsiga válasza Kommy (#6332) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Persze csak vicc volt csak lejárt az idő, de a lejárat tényleg igaz olvastam én is valahol hogy van szavatossági ideje a bétáknak :)

[ Szerkesztve ]

(#6334) vadászcsiga


vadászcsiga
félisten

De jó, most olvasom a Nagy t-mobile topikban Manchaster kérdésére a választ hogy tényleg lehet 18 hónap hűség után újabb telefonnal hosszabítani az előfizetést. Akkor pont 1 év múlva vehetem a legújabb szifont. :C

Kaszassz igaza volt.

[ Szerkesztve ]

(#6335) (jan) válasza vadászcsiga (#6316) üzenetére


(jan)
őstag

a konvertálás sikerült de sajna nem tudtam rárakni a telefonra :(

valamiért nem akarja rámásolni :(

mit rontok el ?

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#6336) vadászcsiga válasza (jan) (#6335) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Megvágtad? Harminc mp-nél rövidebb?

(#6337) plus44 válasza (jan) (#6335) üzenetére


plus44
veterán

link

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#6338) vadászcsiga válasza (jan) (#6335) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Vagy szedj le egy csengőhang készítő programot az appstoreból és vágd meg ott. Van egy csomó ingyenes csak írd be hogy ringtone.

[ Szerkesztve ]

(#6339) Joe bácsi


Joe bácsi
őstag

Mi ez az új szoft megint? :F 4.3.5.

Sorry, már megelőztek.

[ Szerkesztve ]

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#6341) kisjimy


kisjimy
aktív tag

Sziasztok!

A héten kapom meg az uj iphone4-et.Ha bármi kérdésem lenne,pl beállitás,vagy jailbreak stb jöhetek ide?

(#6342) máyköl válasza kisjimy (#6341) üzenetére


máyköl
veterán

Hali!
Persze, nyugodtan, sokan segítenek majd...

(#6344) icecave válasza kisjimy (#6341) üzenetére


icecave
nagyúr

Gyere persze, de azért ha nem olvasod el az első hozzászólást sem, valamint nem keresel rá a topikban alap dolgokra, akkor szólni fogunk. Segitünk, de nem szeretjük egy nap 80szor leirni ugyanazt, csak mert valaki lusta visszaolvasni, vagy megkeresni a keresőben, és bizony, akinek ezt szóvá tesszük, nem hogy változtatna, inkább ellenségeseknek kiált ki minket.

(#6345) kisjimy válasza icecave (#6344) üzenetére


kisjimy
aktív tag

Szia!

Okay! Olvasoni fogok ezerrel,csak már jöjjön meg,mert már nagyon várom.Csalodtam az androidos bugos telómban,remélem az almás gépben nem fogok.

(#6346) vadászcsiga válasza kisjimy (#6345) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Jó döntést hoztál!

(#6348) icecave válasza kisjimy (#6345) üzenetére


icecave
nagyúr

Itt majdnem mindenki belenyalt már az androidba is, de kérdezz meg bárkit, mióta iPhone-ja van, akar-e még az életben androidos telefont hosszútávra :D

Közben mivel nemigen válaszoltatok, csak megvettem a legszimpatikusabb sorozat figyelő programot, a TV forcast-ot (pont ehhez nem volt lite). Még nem tudok véleményt mondani, szép, a célnak megfelel, és remélem, szépen pusholja majd, mikor jön új rész 1-1 sorozatból.

(#6349) Játékos válasza vadászcsiga (#6324) üzenetére


Játékos
addikt

A picsába! Én is 4.3.4-re frissítettem, és csak most veszem észre, hogy "tethered only"! :W :W
Meg szoktam vásárolni az appokat, de muszáj JB-elnem 1-2 dolog miatt! :W

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#6350) vadászcsiga válasza Játékos (#6349) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Jobban kellett volna tájékozódnod. Tedd vissza az előzőt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.