Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30001) jozsi252 válasza Ragnar95 (#29999) üzenetére


jozsi252
veterán

Csak azért bennevan az emberbe hogy nah új telefon mégis új telefon, a gyártósor után te vagy az első aki megérinti, és valahogy úgyvan vele mindenki hogy így biztosabb hogy a telefonnak nincsen semmi gondja.

Dehát nemhinném hogy a refurbished-nek lenne valami problemája, de azért új teló új teló mégis :)

iPhone 13 Pro Max

(#30002) Ragnar95 válasza jozsi252 (#30001) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Igazából túl van hype-olva a refurbished kérdés is, szerintem amúgy ezen a topikon kívül az iPhone tulajok 95% azt se tudja, hogy mi az a refurbished :DDD

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#30003) makaveli666 válasza Ragnar95 (#30002) üzenetére


makaveli666
senior tag

Igazad van, de csak egy pillanatra gondolj bele.... Veszel 12milláért egy kocsit ( kb ennyivel drágább pl egy i4s mint egy valami fos másik teló:) ) kijösz a gyárból, mész fele 1 kilómétert éppen hazafelé, lerobban megáll nem indul... visszatolod a gyárba aszondod nemjó. Ők azt mondják, jó akkor most elvisszük a kocsid 10 napra kivizsgálásra, és ha tényleg valami hibás akkor kapsz egy ugyanilyen kocsit új kasznival ami már futott motorikusan 200ezer km-t... De hát új a borítás, meg meg lett javítva... Elfogadnád? szerintem nem. Lehet egy kicsit hülyén fogalmaztam de megérted... Egy építész barátom szlovák rendszámos és ott is vásárolt mercedesz terepjáróján lejárt a garancia, majd az egész motorikus része tönkrement. Elvitte szerelőhöz, azt mondták, hogy kb 1,5-2m ből gyári alkatrészekből megcsinálják... Mondta nem köszi. Elment szlovákba a szalonba ahonnan vette, elkezdte verni az asztalt, hogy 3 hónapja járt le a garancia 20milliós autó, mercedes egy név stb stb... ingyen megcsinálták. ( ha elhiszed elhiszed, ha nem akkor meg nem, de ez így volt. )

(#30004) TonTomika válasza Ragnar95 (#29997) üzenetére


TonTomika
aktív tag

Hmm mondasz valamit, nem rossz taktika! :)

Akkor szerintem kiderítem, hogy jogos-e a garanciakérelmem és ha igen, majd a gari lejárta előtt cseréltetem.

(#30005) vadászcsiga válasza Ragnar95 (#29997) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Ez jellemző a topikban nehányaktól, itt súlyos egyéniségnek tartja magát de ha az életben kell valamit elintézni az első elutasitasnál visszahátrál vagy el sem megy.

(#30006) manchester85 válasza makaveli666 (#30003) üzenetére


manchester85
addikt

"ugyanilyen kocsit új kasznival ami már futott motorikusan 200ezer km-t"

Azért nem jó a példa, mert amíg egy kocsinál tudod, hogy mennyit futott, és számít is az értéke tekintetében, egy telónál nem tudod. Ráadásul a kocsi tele van mozgó alkatrésszel, a teló meg nem igazán.

Egy refurb telefon ugyanannyit ér, mint egy új. Ráadásul amíg ezek elvileg elhasználódnak, már teljesen korszerűtlenné válnak, egy 4-5 éves autó a 10 millió fölötti kategóriában viszont még bőven értékes marad.

Inkább gondolkozz úgy, hogy leadsz egy ütött-kopottat, és kapsz egy karcmentes újat helyette. Oké, te most nem így jártál, de más meg lehet, hogy így jár. :)

i6 Silver

(#30007) makaveli666 válasza manchester85 (#30006) üzenetére


makaveli666
senior tag

Igazad is van meg nem is... Mert pl ami 200 ezret ment azt úgy adják oda, hogy lenullázzák a gyárban a kilómétert, és kicserélnek minden elkopott alkatrészt. Az én esetemben ez k..va nagy sukkk, de ha a másik oldalát nézzük, hogy beviszel egy 7 hónap telefont amit már teljesen lelaktál és kapsz egy ilyet persze az iszonyat jó dolog. Csak most én vagyok a szopó oldalon.
Vadászcsiga: Ha te nem tudod felfogni, hogy nem az én nevemen van a telefon én hiába csinálok bármit is ha a barátnőm anyja meg barátnőm azt mondja, hogy ők nem akarnak pereskedni, még akkor sem ha 100% hogy megnyernék, akkor nem tudok hozzád mit szólni.
Max annyit, hogy igazad van :R

(#30008) vadászcsiga válasza makaveli666 (#30007) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Ezt tegnap is tudtad amikor magabiztosan kijelentetted Ittakarynak ha elhozol valamit az csakis origi iphone lehet vagy semmi. Ezt be is tartottad csak azt furcsállom hogy ilyen hamar feladtad.
Én is azt mondom neked, illetve a bnődnek hogy ne féljen a refurbtól, az ugyanolyan gyári mint amit kibontanak előtted, nem valami leányvállalatban ragasztják össze tehnokollal albániában hanem ugyanonnan jön ahonnan a többi.

(#30009) makaveli666 válasza vadászcsiga (#30008) üzenetére


makaveli666
senior tag

Igen amit mondtam, ahhoz tartottam is magam, csak odáig el sem jutottunk, hogy refurb példányt adtak volna, Westend be azt mondták, hogy ez a készülék működését nem befolyásoló hiba ezért mennyek a picsába(elvileg felhívták az apple szervízt és ezt mondta), a mammutba meg azt mondta, hogy ő most hiába mondja azt, hogy ez jó vagy nem jó, nem ő fogja eldönteni, ő elküldi, a serviz meg mondd valamit. Erre mondta barátnőm, hogy most nem jó, mert neki kell az ünnepek alatt a telefon. Nem adtam/adtuk fel, csak egy kis időre szüneteltetjük, januárban folytatódik. A pereskedésbe nem egyezett sem az anyja sem ő bele, erről Én megint csak nem tehetek.
Amúgy a 3 napos garanciára meg nem tudtam verni magam, mármint hogy adjanak újat, mivel a t-mobile nál ottvan, csak el van dugva, hogy amennyiben a készülék kitűnő működését nem gátolja a hiba abban az esetben nem köteles ott azonnal kicserélni, hanem elküldheti szervízbe megnézik és utána kell újat adnia. Ha mondjuk a fél kijelző nem működik a 3 napon belül, akkor viszont lehetett volna pattogni. De nekik ez ott van feketén fehéren. Januárban folytatódik a dolog, csak egyelőre azt kéne elérni, hogy belássa az apple vagy nem tudom ki fogja bevizsgálni, hogy ez tényleg hibás. Westendbe nem látták be, Mammutba belátta a csávó... ez van.

[ Szerkesztve ]

(#30010) Tallin


Tallin
csendes tag

Sziasztok!

Ha már szerviz:

Járt már valaki úgy, hogy nem készültek el (esetemben a T-sek) a vállalt határidőre? Telefonon intézkedni nem nagyon lehet, mert sms-ben értesítenek ha elkészültek... Érdemes bemenni úgy, hogy nem kaptam még sms-t, és eleve húzták a szájukat a problémámra?

Előre is köszönöm :R

(#30011) Danny750


Danny750
őstag

sziasztok találtam a neten egy iphone 2g-t ami ritka szép állapotú hibátlan működésű egy problémán kívül!
Amikor hívnak és elhúzzuk a csúszkát ,hogy felvegyük lefagy ......??
persze ha nincs lezárva a képernyőzár akkor lehet hívást indítani és fogadni is! Ezen kívül minden hibátlanúl működik rajta! Ez softveres vagy hardveres probléma lehet?
Sztem szoftveres mivel máshol hibátlanúl működik!
Köszi előre is a segítséget! :R

>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<

(#30012) Hooper


Hooper
őstag

csengőhangos kérdésem lenne:
ha jól olvastam meg kell vágni a zenét max 30sec-re és m4r-be konvertálni majd sync itunesal, és akkor választható lesz a csengőhangok között.
Ez így működik? ha igen milyen vagdosó/konvertáló progit ajánlanátok ami free, vagy letölthető PCre és működik is? Köszi! :R
(i4s 5.01)

(#30013) Atikusz válasza Hooper (#30012) üzenetére


Atikusz
senior tag

én ezt használom.

(#30014) kenny123 válasza Hooper (#30012) üzenetére


kenny123
addikt

iringer

yo

(#30015) vadászcsiga válasza makaveli666 (#30009) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Világos. Ha nem tud vele együtt élni akkor januárban tényleg küldjétek vissza.

(#30016) LogitechG15 válasza makaveli666 (#30003) üzenetére


LogitechG15
tag

Nemtudom mennyire vagy otthon az autók és a telefonok között, de egy kicsit azért más tészta egy kocsi... az autó az x ezer kilóméter után motorikusan TÖNKREMEGY (nem fog megfelelően működni fütstölni fog, erőtlen lesz, esetleg be sem indul, eszi az olajat stb) a kopó alkatrészek miatt, de azért megnézném hogy egy telefon alaplapján mi lehet rossz egy-kettő akár 100 év használat után. Az egyetlen ami belül kopik, a akkumulátor.. ha bevizsgálja az apple akkor nem fog szar akksival odaadni neked egy telefont... a gombok a ház részei, így valószínüleg azt is cserélik...Nem kötekedni akarok, de ez egy igencsak szar példa volt.
Bevallom én nem vagyok olyan tehetős, hogy ezt az életszemléletet megértsem, de a használt telefonoknak sincsen semmi gondja a kopáson kívül... Vajon egy használt számítógép alaplap különbözik egy újtól? Régen ottvolt a hibalehetőség a nagy elektrolites kondikkal, de egy telefonban mikor voltak ilyenek ?:D Kicsit a barátnőm sznobizmusára emlékeztet ez az egész refurbished faszság...(megjegyzem talán őt sem fogom megérteni soha, hogy mivel jobb a t-mobilenál vásárolt i4 mint a neten "garanciacsalásból" szerzett jóval olcsóbb szintén hibátlan fóliázott, új telefon... és nem a gari miatt ugyanis szerintem azt sem tudja mi az...)

(#30017) Ragnar95 válasza Tallin (#30010) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Ha benne van a garanciális feltételekben egy teljesítési idő, amit túlléptek, akkor menj vissza és borítsd rájuk az asztalt, mert megszegték a szerződést és ezt ők is jól tudják, ha nincs benne, akkor is reklamálhatsz, max nem lesz olyan hatásos ;)

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#30018) Xero válasza LogitechG15 (#30016) üzenetére


Xero
nagyúr

Csak hogy mindenki tisztába tegye magában a dolgokat ismételten leírom az Apple ide vágó policy-jét (sokadjára..):
A refurbished termék teljes egészében megegyezik az új termékkel. Ha már egyszer használatba vették, úgy a teljes készülék ház és az akkumulátor is cserére kerül, ahogy a teljes csomagolás (régebben ez nem így volt, sima karton dobozban adták ki a gépet) is.

Ezek után nem tudom, hogy mi a bánatos francért fáj bárkinek is, hogy egy ilyen készüléket kap. Gyakorlatilag csak az alaplap és a csatolt elemek amik megmaradnak a régi készülékből. Annak meg nem mindegy? Inkább örülne mindenki, hogy duplán ellenőrzött cuccot kap.

(#30019) makaveli666


makaveli666
senior tag

Úgy gondolom, hogy amit írtok abban is van igazság, meg abban is amit én mondok... Nem fogom most mindenkinek leírogatni a véleményem. Januárba folytatódik a harc. Záró sorként leírnám, hogy bekaphatják. Más országban szerintem ezzel nem szopnál, hogy megveszel bármit, 2 óra múlva visszaviszed, hogy rossz, belátják a hibát, és nem kapnál másikat. De ez csak az én véleményem.

(#30020) jozsi252 válasza makaveli666 (#30019) üzenetére


jozsi252
veterán

Ha gyárilag függetlent vettél volna, mittudomén starking xms akárhol akkor cserélnék a készüléket, vagy azért beküldenék egy vizsgálatra az apple-höz?

Jólenne hogyha az összes cég átvenné a logitech üzletpolitikáját ahogyan áll a vásárlókhoz

iPhone 13 Pro Max

(#30021) Ragnar95 válasza jozsi252 (#30020) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Itthon nincs hivatalos Apple márkaképviselet, az APR-eknek van javítási joguk, ők a saját szervízeikbe küldik,de pl. az iStylenak az Andrássy úti üzletében tudtommal van szervíze is, így ott helyben vizsgálják meg a hibát :K

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#30022) Danny750 válasza Danny750 (#30011) üzenetére


Danny750
őstag

Eseteleg valakinek valami ötlete? :F

>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<

(#30023) Tallin válasza Ragnar95 (#30017) üzenetére


Tallin
csendes tag

Nem igazán tudok asztalt borítani :)
Amikor leadtam is teljesen nyugodtan elmondtam neki, hogy ne mondja hogy nem garanciális a problémám, nem esett le a telefon és az előzőt is repedés miatt cserélték.
A nem várt válaszra meglepődött és nagy duzzogva mondta hogy akkor bevizsgáltatom.
Lehet már rég kész csak direkt szívatnak :DD

(#30024) manchester85 válasza Xero (#30018) üzenetére


manchester85
addikt

Bár szerintem is lényegtelen, de azért remélem tisztában vagy vele, hogy az Apple fenntartja a jogot, hogy a refurbished készülékeket használt alkatrészekből rakja össze. Úgyhogy az, hogy megegyezik az újjal, az ebben a formában nem igaz. A belső alkatrészek több okból adódóan is lehetnek használtak. Maga az eredeti készülék is, és természetesen a javított alkatrész is. Működésileg, esztétikailag elvileg megegyezik, de nem tudhatod, hogy az a hibátlannak vélt alaplap, wifi chip, stb mióta teszi a dolgát. :)

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#30025) Xero válasza manchester85 (#30024) üzenetére


Xero
nagyúr

Ami ezeken az ellenőrzéseken átmegy használt létére is az konkrétan ugyan az mint az új.
Az aksinak hoznia kell a gyári értéket, a burkolaton nem lehet sérülés. etc.
Itt is írtam már szerintem, de még anno volt refurbished PowerBookom is külhonból. A dobozán kívül teljes mértékig megegyezett az új termékkel. Akkoriban néztem utána a dolgoknak és azért merem kijelenteni, hogy kár aggódni.
Ugyan azt kapja a vásárló mint egy null km-es terméktől, adott esetben még jobban is járhat, mert a friss ropogós készülék ugyan úgy lehet gyári hibás, míg egy refurbished készülék biztos, hogy nem lesz az. :N

(#30026) manchester85 válasza Xero (#30025) üzenetére


manchester85
addikt

"Ami ezeken az ellenőrzéseken átmegy használt létére is az konkrétan ugyan az mint az új."

Nem, nem ugyanaz. Ha egy alkatrész már futott 2000 órát, az ugyanaz, mint ami még nem? :U

Én egy szóval nem mondtam, hogy rosszabb, de akkor sem ugyanaz. Nem is írtam, hogy aggódni kellene miatta. Ennek ellenére elvben azt hiszem különbséget lehet tenni egy, még használatban nem levő alkatrész, és egy olyan között, ami más lehet, hogy x időn át tette a dolgát. Ezeknek az alkatrészeknek is megvan az élettartamuk, amik optimális esetben előbb válnak elavulttá, mint hogy tönkremennének, de ettől még a használt alkatrész már dolgozott, az új nem, ezt ha a fejed tetejére állsz, akkor se tudod megcáfolni. Az meg nyilván egy másik kérdés, hogy ennek a gyakorlatban valószínűleg semmi jelentősége nincs. :U

"míg egy refurbished készülék biztos, hogy nem lesz az."

Na, ez egy jó nagy marhaság volt. Miért ne lehetne? Attól, hogy bevizsgálják, még később elromolhat, nem? :U Honnan tudhatná ezt bárki is? Gyári hibás alatt azt értem, hogy x idő után tönkremegy valami benne rendeltetésszerű használat ellenére.

i6 Silver

(#30027) Hooper válasza Atikusz (#30013) üzenetére


Hooper
őstag

Jónak tűnt, de a telefonra lementve elég doboz hangja lett a számnak.. megnézem az iRingert, hátha nem butítja így le a minőséget..
ha más nem marad appstore..bár egy 30mp-s csengőhangért 1,29euro kicsit erős szvsz.

(#30028) harry3 válasza Hooper (#30027) üzenetére


harry3
őstag

Én is Atikusz által linkelt oldalt használom, semmi baj vele.

(#30029) Keksz


Keksz
senior tag

Már kérdeztem, de szerintem nem kaptam választ ;)
Ilyen refurbished készüléket hol lehet venni 20-40 %-kal olcsóbban?

Apple store-ban külföldön?

Más:
Ezt néztétek már?

Kár hogy olyan "ikont" nem lehet vele kirakni, ami egyből ki/be kapcsolja mondjuk a wifi-t, bt-t. Csak elvisz abba a menübe..

(#30030) persil válasza Hooper (#30027) üzenetére


persil
nagyúr

iRinger remek, egyáltalán nem hallani minőségbeli romlást.

Kezelése meg egyszerűbb már nem lehetne.

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#30031) manchester85 válasza Keksz (#30029) üzenetére


manchester85
addikt

Sehol. Nem gondolod komolyan, hogy az Apple a saját piacát teszi vele tönkre. :U Amerikában egyes szolgáltatóknál a korábbi modelleknél nagy ritkán webshopon keresztül meg tudod venni 100$ helyett 80$-ért mondjuk, hűséggel persze. :U Más eszközöknél (iPad, iTouch, mac) szokott lenni, de általában a kifutott generációkból, úgyhogy nem jó biznisz.

i6 Silver

(#30032) Hooper


Hooper
őstag

Akkor én csinálok valamit nagyon rosszul -bár kétlem hogy itt valamit el lehetne rontani- de ha ugyanannak a számnak elindítom a full verzióját a telefonon, majd a csengőhangokban lévő megvágottat ég és föld a különbség.. mintha sokol rádio szólna az eredetihez képest :( tompa, és fülsértően magas...az eredeti szépen szól

(#30033) vadászcsiga válasza Hooper (#30032) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Alacsony a bitrátája. Nem lehet állítani hány kbps-os legyen?

(#30034) Hooper válasza vadászcsiga (#30033) üzenetére


Hooper
őstag

igen, szerintem lebutítja durván, de nem találtam olyan opciót ahol a minőséget tudom állítani :/

(#30035) Razor1 válasza Hooper (#30032) üzenetére


Razor1
aktív tag

effektek nincsenek véletlenül bekapcsolva az iringerben? esetleg a még hangerőt kicsit lejjebb veheted a szerkesztéskor.

az exportálás minőségét nem lehet állítani. amúgy milyen verzió az iringer?

[ Szerkesztve ]

(#30036) Keksz


Keksz
senior tag

Free on App Store on Facebook:
Bejeweled

(#30037) Mela Kehes


Mela Kehes
addikt

Hogyan tudom a filmtekercsen lévő képeket leszedni Mac-en?

"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."

(#30038) Mexildos


Mexildos
aktív tag

Sziasztok!

Iphone 4S-ből a 64GB-os az megéri, érdemes beruházni rá? Még soha nem volt Iphone-om és nem tudom van-e létjogosultsága? Zenéket nem töltök rá. A szoftverek milyen nagyok? Nem akarok warezelni hanem rendesen venni csak. A 16Gb-os kevés? Érték állósága a 64GB-nek jobb lesz ha 2 év múlva szeretném majd eladni?

Mi a tapasztalat?

(#30039) Mela Kehes válasza Keksz (#30029) üzenetére


Mela Kehes
addikt

Ha ez a Quickpick tényleg ilyen egyszerűvé teszi a wifi ki-be kapcsolást és hasonlók, akkor már veszem is meg. Végre használom valamire a Notification Center-t.

"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."

(#30040) kenny123 válasza Mexildos (#30038) üzenetére


kenny123
addikt

Ha ennyire előre tervezel, hogy 2év múlva eladod, biztos számít majd valamit, amúgy szerintem nagyon sok a 64gb. 16-os i4-em van, 3-4hónapja intenzív használatban, de még így is van vafy 4gb szabad helyem.

yo

(#30041) persil válasza Mexildos (#30038) üzenetére


persil
nagyúr

Ha zenét nem teszel rá, akkor a 64gb szerintem teljesen felesleges. Eleve egy mobilról beszélünk, már a legkisebb 16 gigás változat is bőven elég, ha 1-2 naponta hazajutsz és szinkronizálsz.

Az appok pedig néhány megától egészen akár 1-2 gigáig terjedhetnek, persze nem mindegy, hogy egy 5 perces játékról, vagy komplett navigációról van szó.
Szóval azt így nehéz megmondani.
Szerintem értékállóságra nincs különbség tárhely szempontjából, az iPhone mindenképp jól tartja az értékét.

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#30042) fazr válasza Mexildos (#30038) üzenetére


fazr
senior tag

Zene mellett talán még akkor kellhet nagy tárhely, ha nagyon sokat fogsz vele videózni. Egyéb esetben szerintem fölösleges.

[ Szerkesztve ]

(#30043) greggggg válasza Mexildos (#30038) üzenetére


greggggg
aktív tag

Szia
Sztem 32 es boven eleg.

greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.

(#30044) talamasca válasza Mela Kehes (#30037) üzenetére


talamasca
senior tag

Egyszerű: iPhoto. ;)

“Black as midnight on a moonless night.”

(#30045) norbi2010


norbi2010
őstag

30.000-ért megéri 4S-re váltani?Akinek ez van annak nem hiányzik a jb?

(#30046) norbi2010


norbi2010
őstag

30.000-ért megéri 4S-re váltani?Akinek ez van annak nem hiányzik a jb?

(#30047) norbi2010


norbi2010
őstag

30.000-ért megéri 4S-re váltani?Akinek ez van annak nem hiányzik a jb?

(#30048) norbi2010


norbi2010
őstag

Bocs a sok hozzaszolasert,safari nem szuperal tul jol:D

[ Szerkesztve ]

(#30049) LogitechG15 válasza Xero (#30018) üzenetére


LogitechG15
tag

Teljesen igazad van, valami ilyen üzenete volt a hozzászólásomnak, csak nem voltam tisztában azzal, hogy akksit is cserélnek-e... A spanom apjának a felfogását teljesen megértem "nem ülök olyan kocsiba amibe már más belefingott", de ez nekem teljesen felfoghatatlan... Gondolj csak bele... most leadsz garanciába egy telefont amin (nem olvastam vissza nem tudom mi a pontos hiba csak feltételezem) van egy pixelhiba.. most amiatt az egy kis szar pixelhiba miatt lépjen a telefonra? Vagy kicseréli a kijelzőt, meg a házat, hogy ne nyígjanak az emberek hogy ez használt és az akksit is és újra eladja... Te melyiket tennéd? Honnan tudod, hogy az amit most használ nem refurbished? Sehonnan, és mégis használná ha nem lenne a kijelző hibás. Persze ott a logitech, ahol garanciánál félbe kell törnöd a billentyűzetet és a fényképet elküldeni a logitechnek, de az kicsit más tészta, tudván, hogy nem kerül 200 ezerbe egy billentyűzet.

(#30050) JLK_


JLK_
csendes tag

Üdv.

Frissítettem a 3G-m 4.2.1-re, sajna 05.15.04-es baseband van rajta most (ami nem függetleníthető) az lenne a kérdésem hogy nem lehet másik baseband-et feltenni rá?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.