Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28544) RR-13 válasza axioma (#28542) üzenetére


RR-13
őstag

Mikor mondták fel neki ezen az indokkal? (mondjuk indokolni sem szoktak)
Mert kb. 1 éve hiába csinálja már ezt valaki, mert visszavonják a + vásárlás visszatérítés azon részét, ami az alapkereten felül történt vásárlások után kapnánk/kaptunk.

Amit én leírtam az szabályos folyamat a bank szerint is, mi is 2 éve így használjuk (de nem úgy, hogy havonta 3x költjük el a közben visszatöltött keretet, csak 1x), és ebből soha nem volt baj, hiszen visszatöltjük 1x, és közben felhasználjuk kb. 1x, ahogy kijön, de ez nem visszaélésszerű semmiképp.

Példa: volt olyan, hogy túlment a hónapon belüli visszatöltés, és a költés 50 ezerrel, mert kénytelen voltam egy kártyával kifizetni pl. a 300 ezres akármit, és 250 ezres a GO keretem. Mondjuk itt nem újra töltöttem, hanem többet töltöttem, mint az elköltött keretigény.

Ekkor azt csinálták, hogy jóváírt 3 ezres összegből a +500 Ft (1%-os) jóváírást pár nap múlva visszavonták, tehát a kereten felüli jóváírást levonták a 3 ezerből.

Pár éve volt ebből sok felmondás emlékszem, hogy valaki több százezres jóváírást ért el, mert visszatöltögette hónapon belül akár 3x is, és elköltötte stb.., ezt már rövidre zárta a bank a felső küszöbbel. :K

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.