Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#134038) reelc válasza FunPro (#134034) üzenetére


reelc
veterán

"Csak lehetne egy kicsit ügyfél barátabb a politika."

Nagyon baráti a politikájuk, szép hosszú bocsánatkérő bejegyzéseket tudnak írni, meg ígéreteket tenni a minél előbbi javításra. ;] Aztán az egész annyi ideig tarthat rosszabb esetben, hogy felmerülhet az emberben, hogy jobb lett volna, ha azt a 6+ hónapot inkább tesztelésre és főleg a játék befejezésére fordítják.
Persze így meg lekésik a karácsonyi szezont.
De ezt is nem konkrét játékra írtam.

Főleg az ARPG-ket követem nyomon, 3 konkrét példa.
- Vikings - Wolves of Midgard - másfél évig javítgatták, még verziót is ugrott(!) 2.1-en engedték el.

- Wolcen: Lords of Mayhem - most lesz egy éves és igen nagyot bukott, bughalmaz volt. Még mindig vannak benne, és újak is jöttek. Mondjuk egy szezonális tartalmat összehegesztettek közben decemberre.
Ez indie játék, volt kalapozás, stb. iszonyat sok bénázás a kommunikációban, a játékot alfa állapot után erősen áttervezték - ettől még késett is a megjelenés.

- Warhammer: Chaosbane - Rengeteg patchet kapott. A megjelenés után 1 évvel raktak plussz ellenfeleket az Actokba (így ilyet se láttam még). Unalmas pályadesign, tipikus olcsó húzásként már sztori módban sokszor vissza kellett menni ugyanoda. A megjelenéskor játékmódok hiányoztak.

Mindhárom játéknak megvannak az erényei is, de a fentiek és egyebek miatt (= elszúrt launch) a Steamcharts szerint a kutya se játszotta őket akár fél évvel a megjelenés után.
A Steam értékelésük is elég vacak a fentiek miatt.

De ahogy írtam mindegyik sok patchet kapott, kikalapálták ami tudtak, több még új tartalmat is kapott (van amit ingyen, van amelyiket fizetősen).

Nagyon olcsón vagy bundliban sztori végigvitelt talán megérnek, de tisztességes ( ;] ) 2-300+ óra nincs bennük szerintem.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.