Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#122029) FunPro válasza cyberkind (#122023) üzenetére


FunPro
senior tag

Hát ez a nem kell mindenkinek rész kb. olyan, hogy pc-n sem kell mindenkinek a 4K 60 fps, így a legújabb hardvert sem kell megvenni.

Én teljes mértékben magamból indultam ki.

- Baráti körömben senkinek nincs konzolja, de ha vennénk, a multi tuti kéne, mert nem ülünk olyan sűrűn össze.
- Kontrollerből kapásból kéne kettő, mert ha véletlenül úgy adódik a dolog, letudjunk ülni játszani egyet bárkivel. Meg nálam a kontrollerek valamiért ilyen 2 éveket bírnak, szóval a konzol életciklusa alatt vagy 4-et tuti elmorzsolok! :D
- Játékom jelenleg nincs, úgyhogy vásárlásnál lehet be kéne tárazni, igaz, a fizetős multi mellé járnak játékok is ugye.
- TV nincs, a monitort meg lefogja a gép. Igaz, ha vennék egy konzolt, akkor semmi értelme nem lenne itt tartani a batár házat, innentől tuti vennék egy laptopot, ezzel felszabadítva a monitort.

Jó, drágábban jön ki a pc nyilván, de nem annyival, hogy csak úgy sutba dobjam az egészet. Aki ezt egy csettintéssel megteszi, annak már lehet eleve konzolt kellett volna vennie.

Elismerem, ha csak játékról lenne szó, én is konzolt vennék/vettem volna, mert ott tényleg stabilabban működnek a dolgok.
Ha pedig a laptopok sem lennének olyan eszeveszettül túlárazva, akkor biztos egy laptop+konzol kombinációm lenne évek óta.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.