Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
mpire
tag
válasz
Gaboo007
üzenetére
Mindenesetre amint megveszed, tedd repülő üzemmódba (bekapcs gomb hosszan nyom, ott kiválaszt), utána lesz idő pepecselni az apndroiddal vagy hasonló mobilnet-letiltó programokkal.
Amúgy ha nem is akarsz mobilnetet, jelentkezz be a my tmobile-ba a honlapon, és tiltsd le a netstartot. -
tudna valaki segiteni miert nem mukodik az applanet? elindul de semmi appot nem tartalmaz il keresek se jon elo semmi
-
tpeti78
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
Köszönöm,megkeresem akkor!
(#32593) vampire17:
Rendben,meggyőztél,akkor ezek közül keresgélek!
(#32595) Gaboo007:
Marketen találsz jó pár alkalmazást,widgetet,ami tiltja az adatforgalmat,egy "gombnyomásra".(Én a ToggleData Widget-et használom)
De a menüben is van rá lehetőség,hogy tiltsd,a wifi ezektől független. -
Sziasztok!
Most készülök venni egy Blade-et és még sosem volt androidos telefonom rengeteg rémhírt hallottam az internetről való frissítésekről és az ebből kifolyólag több tízezer forintra duzzadt telefonszámlákról. Hol és hogyan tudom kikapcsolni ezen a telefonon az internetes frissítéseket illetve mehetnek a frissítések csak az itthoni Wifi hálózaton keresztül, mivel nincs külön internet előfizetés a telefonomon és így már pár mega letöltés is komoly összegbe kerülne. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
d@minator
addikt
Már sokadik ROM-ot rakom fel, előtte wipe-ok, format-ok, sd format mégis ha feltelepítek egy új naptár programot látom a korábbi bejegyzéseimet. Ez hogyan lehetséges?
-
tpeti78
senior tag
válasz
vampire17
üzenetére
Ennyit még maximum szánok rá.
Tapasztalatod akkor jó vele,gondolom.Ez a gyári "füles" kukába való...Kelzsoca:Alig bírtam magam rávenni a rom cserélgetésre,de hálisten kisebb nehézségek árán sikerült.Köszönet ezúton is a fórumtársaknak,és Neked is a segítségért!
De azért arra kíváncsi lennék,hogy ezen a nekem tökéletesnek tűnő verzión még mit tudsz javítani?

-
vampire17
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Gondolom a megjelent update-ek lesznek benne "gyailag" a ROM-ba, meg esetleg par forditasi javitas. (szal az azota erkezett visszajelzesekre reagalas
) -
gordonfreemN
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Az mi az: FLBr8 update1?

közben erre elíródott a válasz...Egy pár észrevétel, hátha nem írtatok még róla.
Ha lefagy a készülék, nem kell kivenni az akkut, ha jól emlékszem*, 17*x röviden nyomogatni kell a power gombot. (nekem eddig bevállt.
Ha C recowery-be akartok lépni, nem kell a power gombot is nyúzni, elég a hangerő le gombot amíg el nem tűnik a zöld droid figura.más:
a launcher pro másnak is lassú? FLB r8-ra tettem fel, és a menübe belépéskor elég lassúcska. -
nemkovacs
tag
Hopp! Felfedeztem egy gyári ROm hibát, ha a "képernyő és hangok" beállításnál a "mozgó ikonok" menüpontot akarom módosítani akkor a "részben animált" és a "nincs animáció" szöveg fel van cserélve ha ugyanis kiválasztjuk a - helytelenül kiírt - "nincs animáció"t akkor a menüjébe visszalépve már - helyesen - "egyes ablakok animáltak"at ír ki, és fordítva.
Szóval ne várjatok itt fölöslegesen gyári 2.2-őt, kelzsoca flb8-a már így is tökéletes és gyakorlatilag azzonnal kapjuk a support-ot hozzá..
-
tpeti78
senior tag
Agybadugós fülest keresnék,ami használható lenne zenehallgatásra!Nem kell,hogy mikrofonos legyen,és ne kerüljön tizenezer forintba sem,mert ritkán használnám.Keresőben próbálkoztam,így találtam például ezt,aminek szimpatikus az ára is.
Valaki találkozott már ilyennel?Vélemény?
-
dipeti
senior tag
A családban két Blade is van és észrevettem hogy 2.1-en sokkal szebben fut a LauncherPro, mint 2.2-n.
Sokkal gyorsabb, szmúszabb. Ugyanazok a beállítások, ugyanaz a verzió.
Miért lehet ez?Más: Most próbáltam ki flb-r8-on a divx lejátszást VPlayerrel. SZVSZ jobb, mint r11-n.
-
lac14548
aktív tag
válasz
mira72
üzenetére
valószínüleg ez lesz majd akkor, ha nem sikerül másképp
mi van akkor, ha nincsen Blade a T-nél?
adnak mást helyette?
Gondolom kapok egy cserekészüléket, aztán várjak, hogy mikor lesz ismét Blade...vagy kapok egy olyat amit valaki visszavitt, de még müködik "kis hibával"...
-
válasz
mira72
üzenetére
aktív hangfal kell
Nem mondod?
Arra akartam rákötni amit a PC-hez is használok, a hangerő normál zenehallgatáshoz van belőve. Rákötöttem a telefont, feltoltam a hangerőt maxra a telefonon, de még úgy is éppen csak hallani lehetett a zenét.Eddig úgy tűnik hogy zenére az SE V640-m jobb volt.
Egyébként próbáltam a PowerAMP-t, hiába lehet neki megadni elő-erősítést (mint a winampban), ugyanolyan mint pc-n: ha felhúzod, hangos lesz, de torzít. -
mira72
őstag
válasz
tpeti78
üzenetére
ésszel kell, szaga nem baj ha marad, csak ne ugorjon ki belőle semmi alkatrész, főleg a kijelzőn át ne..

de szerintem okosan hamar gajra lehet vágni, úgy hogy cserélik.....
elég ha csak pedzegeted neki a sok ampert
ha mér volt 1-2 szikra akkor nyert az ügy
ja, és utána akkut kivéve vidd vissza
biztos ami biztos 
-
tpeti78
senior tag
válasz
lac14548
üzenetére
mira72:
"Autó akkutöltő.
Oszt nézd meg mit csinál a teló ha az akku helyett onnan szedi az áramot."Még jó hogy lenyeltem a kávét,mielőtt elolvastam ezt!

Én a helyedben nem hagytam volna ennyiben a dolgot.Panaszkönyv elkér,felettes előkeres,magyarul cirkusz!De ha elmész másik szervízbe,és ott sem akarják a jót,ott már mindenképpen meglépném ezt!Olyan nincs,hogy "Ez egy olcsó készülék,belefér!"

De ha minden kötél szakad,akkor adj neki egy kis áramot,ahogy mira írta....

-
lac14548
aktív tag
nics valakinek valahol budapesten egy T-s kirendeltségben ismerőse??
kellene a cseréhez egy kis protekció...

-
nemkovacs
tag
válasz
lac14548
üzenetére
Helytelen volt az eljárásuk ugyanis átvenni mindenképpen át kellett volna hogy vegyék.
Ők csak ügyintézők, nem mondhatják azt hogy "ez ilyen"Helyes eljárás: ügyintéző panaszt rögzíti (pl: kijelző szellemképes),telefon fődarabját átveszi, hátlapot SIM és SD kártyát visszaad, cserekészüléket felajánl. T-Mobil központi szervízbe készüléket postai úton elküld, 8 munkanap után sms értesítést küld elkészült telefonról => vásárló kicsit nélkülözik de végül örül.
-
Saccco
nagyúr
Frissült az első hsz! Mostantól a tetején is ki van írva a módosítás dátuma. Ha változik akkor érdemes lesz átnézni.
-
lac14548
aktív tag
válasz
dragon1993
üzenetére
az a baj, hogy nem lehet írni nekik...
csak valami ügyfélkapus belépéssel
vagy személyesen bevinni, de az szerintem túl sok idő mire kivizsgálják...
nekem leginkább az ügyintézés módja nem tetszett
-
nemkovacs
tag
válasz
lac14548
üzenetére
Ügyintézők helytelen hozzáállása, egyik helyen rögtön kapásból cserélnek másik helyen meg úgy látszik semmiért sem...
Először mindig ott próbálkozz ahol vásároltad a telefont, ha nem jó a hozzáállásuk akkor próbáld meg másik szervizben, hiszen ha csodazippel visszaállítottad a gyári állapotra és úgy is produkálja a hibát illetve külsérelmi nyomok nincsenek a telefonon akkor mindenképp garanciális. -
hjanos1
senior tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
HTC billentyűzet Blade-hez (2.2 rom kell hozzá)
-
lac14548
aktív tag
Voltam ma a Sugár T-mobilban a szellemképes Blade-emmel...
Nem tudom szó szerint idézni, de kb. ez hangzott el:
Azt mondta a fickó (ketten is próbáltak meggyőzni), hogy
- ez a kijelző ez ilyen, ez nem számít hibának, mert a müködést nem befolyásolja.
Kérdeztem, hogy:
- mindegyik Blade ilyen amit eladtak?
- Nem, lehet, hogy másnak jó.
- Tehát ez hibás...
- Nem, nem hibás, mert a telefon és a kijező is megfelel a megadott paramétereknek.
Értsd felbontás, pixelméret, színmélység, stb. A fogyasztóvédelem is elfogadta.
- De akkor mit lehet tenni? Mi számít hibának?
- Például a deadpixel, de abból is legalább 3 ami jól látható helyen van. De mivel ez egy olcsó készülék, ezért ez a hiba nem garanciális.
- Ha ugyanezzel a hibával egy iphone-t hoznék, akkor az garanciális lenne?
- Lehet, de az iphone az egy más kategória.
- Nem feltétlenül következik az, hogy, ha valami olcsó akkor szar is...
- Nem, de ez a hiba nem garanciális.
- Akkor erre miért nem hívják fel a figyelmet, hogy ennek a készüléknek lehet olyan hibája ami nem garanciális...
- Azt nem tudom a hírdetést nem én írom.
- Mert, ugye akkor, ha ez ki van emelve, akkor meggondolja a vásárló, hogy kockáztat-e... Ennek nem kell feltétlenül következni az árból.
- Javítani akkor se lehet, estleg cserélni, de ezzel a hibával nem.
- Ha veszek egy autót és annak nem lehet letekerni az ablakát, ami ugye az autó müködését nem befolyásolja, akkor azt visszavihetem a szervízbe, mert valami nem müködik benne jól...
- Ez azért nem teljesen így van, ez a hasonlat nem jó.
- Akkor mit tehetünk?
- Semmit, el kell fogadni, hogy ez ilyen. Ha hibás pixelek lennének rajta, vagy a színek össze lennének keveredve pl. a kék zöld lenne a piros meg fekete, akkor az már garanciális hiba lenne, de ez nem az.
- Kösz...Nem sikerült meggyőzni Őket.

Mi tudok most tenni?
1. Próbálkozok másik szervízben (de szerintem "megtiltotta" a T-mobil a garanciális cserét)2. Megpróbálok deadpixelt "előidézni" és úgy cseréltetni (ki tudja milyet kapok helyette, lehet az rosszabb lesz...)
3. Elmehetek a fogyasztóvédelemhez és ott megreklamálom (hosszú, hosszú procedúra lenne, és addig ott kellene hagyni a készüléket)
4. Megszokom és elfogadom, hogy ez ilyen (de akkor másnak miért nem?)
5. Ezzel a hibával megpróbálom eladni (hátha másnak nem szúrja a szemét egy ilyen -a müködést nem befolyásoló- apróság)
6. Írok a magyarországi ZTE kéviseletnek, hátha ők hajlandóak javítani/cserélni

-
Saccco
nagyúr
válasz
Lacka89
üzenetére
Nekem egyiket sem sikerült működésre bírnom.
(#32497) Geree:
Nem hinném, hogy nagy különbségek lehetnek. Inkább az a gond, hogy törlődött a batterystats és összevissza irkál egy darabig.
Pl r8al tegnap erős izzasztás mellett is csak 50% ment le. Ma 1 órát játszottam a Mega Jumppal+Hyper Jumppal+Ninjumppal+Passziánsz és csak 10% ment le.

(Kicsit sok itt a jump...
) -
pista59
őstag
Két kérdésem lenne:
A kelzsoca r11-hun romhoz készült kimaradt programokat tartalmazó update telepíthető az r8-hun-hoz?
Az oc, rds kernel telepíthető-e az r11-hun-hoz? -
Geree
senior tag
-
válasz
Mephistoone
üzenetére
Ja rádioprogit andorko honlapjáról tölthetem?
Igen, RDS test version of v0.5 (v0.5.3)-t szedd le. -
Mephistoone
senior tag
Tudnatok nekem dobni egy htc billenytyűzet linket Kelzsoca romja alá?
Amugy szuper gyors a romod Kelzsoca! Minden elismerésem!! Én jappanyse 9et használtam eddig, ahhoz képest is jobb.
Ja rádioprogit andorko honlapjáról tölthetem? Minden fent van nekem ami kell hozza. csak az app hiányzik.
Köszönöm. -
nemkovacs
tag
válasz
vampire17
üzenetére
Inkább fogalmazzunk úgy hogy ennek a 2 nagy gyártónak illene egy normális telefont összedobni (ár-érték arányban is). Tőlük jobban zokon vesz az átlag felhasználó egy félresikerült modellt, ami esetleg még drága is, mint egy zte-től, hisz a nokia a jó ugye ezvan még mindig a köztudatban, aztán mégse..
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy romcsere miatt ugye minden beállítás, wifi jelszó elveszik.... lehet-e valahogy lementeni és az új romba beilleszteni ezt? -
fanthomee
tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Mindig a nagyival sem beszélhetek...

-
vampire17
addikt
válasz
nemkovacs
üzenetére
Hogy mi az igazsag, az mindenki tudja, de ha egy "atlagembert" nem pedig egy ilyen forumos szakit megkerdezel, akkor azt mondja h a jo mobil a nokia, szamitogepre meg windows a jo. Ha a kettot meg osszehozod, akkor teljesult az alma
es valjuk be, atlagemberbol tobb van, mint forumos szakibol 
-
fanthomee
tag
Sokáig használtam a sima 2.1-es droidot, de tegnap nagy elhatározásra feltettem a kelzsoca féle FLB-R8_HUN romot. Kicsit még szoknom kell, amúgy eddig pozitív a működése, így utólag is minden köszönet érte!
Azzal tudok szerintetek valamit kezdeni, hogy ha hívok valakit és felveszik a telefont, akkor egy pillanatra elindul a vibramotor. Egy kicsit kellemetlen, attól félek így előbb-utóbb meglazulnak a töméseim. 
A másik meg az élő háttér ami hiányzik, nemtom ezzel lesz valami megoldás vagy így kell megszokni? -
Nohab61
aktív tag
válasz
vampire17
üzenetére
Persze hogy azért választotta a nokia a win-t mert nem akarja hogy a google fejlődjön miatta
, de az a baj ezzel hogy ők majd csak most kezdenek fejleszteni és eléggé le lesznek maradva a többiekhez képest, és valljuk be a win 7 alá olyan hw-t is kell rakni, vagyis hogy olcsó legyen azt el lehet felejteni
Szerintem ebből a HTC fog profitálni a legtöbbet mert jó minőséget gyártanak, van mindkét op rendszer és kicsit előrébb járnak fejlesztésbe (a htc-s androidhoz se kell hozzányúlni, ha nem akarsz és mégis működik
). -
AixDes
csendes tag

Találtam egy kis programot (PC-re), ami szinkronizálja az Outlook-ot az android telefonnal. Nekem a Dell-féle nem ment.
Itt is volt valami ütközés a ZTE Blade-del, de miután felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel egy napon belül megoldotta. (Meglepődtem, hogy azonnal válaszolt) Egy kis gond van még: a fényképeket, nem illeszti be az outlook névjegyekbe, akit ez zavar ne használja.
Mindkét irányba szinkronizál (vagy csak az egyikbe), beállítás kérdése az egész.Továbbá alkalmas még a naptár (Andoroid - Outlook) bármelyik irányába szinkronizálni.
Szerintem hasznos és jól működik.
Íme a link:
[link]Ha megoldódik a fenti probléma, akkor jelzem itt is.
-
-
domesz
aktív tag
Haliho !
Szerintetek mis a reális ára egy AMOLED-es ZTE Blade-nek?
köszi
üdv.: Domesz -
Wolfeee
tag
sziasztok. van arra mód, hogy apk kiterjesztéseket szerkeszteni lehessen? konkrétan magyarítani szeretnék, egy programot. a text battery widgetet. köszi
-
vampire17
addikt
válasz
bunnyhu
üzenetére
Egyaltalan nem hulyek, sot!
Ha az androidot valasztjak, azzal csak a google malmara hajtjak a vizet, illeve beallnak az egymillio+1 gyarto soraba akik androidos telot csinalnak.
Azzal hogy a win-t valasztottak, osszekotik a nokia profizmusat a win felhasznalobarat "minden mukodik azonnal, nem kell berhelni" hozzaallasaval. Igy tudnok olyan kozep, felsokategorias telokat csinalni, amik jo minoseguek es megvasarlas utan rajuk sem kell nezni.
-
Forceman
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Én rontottam valamit.
Újrahúztam és ment minden jól.
Bár elég lassú de azért mégis 2.3.Na akkor leírom így elsőre mit tapasztaltam.
Hát a drawer iszonyt hogy milyen lassú, flbr8 sokkal jobb volt ebben.
Az angry birds el se indul
-
nemkovacs
tag
válasz
nemkovacs
üzenetére
Még egy gondolat: azért gondolhatják sokan h rom csere garivesztéssel jár mert más telefonok esetén sim unlock-ot kell csinálni főzött rom felrakásához (nem tudom pontosan mi ennek a menete sose csináltam ilyet és nem is csinálnék) és ha vissza kell rakni a gyári romot hiába lockolják vissza, a lock-unlock-ot számolja valami a telefonba ezért ugrik a gari..
Pont haverom vett Orange SF-et és kérdezte hol van erre ilyen unlock progi, mondtam neki hogy azmeg mi???
Nos ez nem samsung meg htc meg egyéb gagyik amiken így bohóckodni kell, ez ZTE!Fel kéne hívni erre a többiek figyelmét is nehogy unlockolja valaki valami hülye programmal, ha meg valaki olyan madár hogy megtette anélkül hogy bárki is említette volna akkor magára vessen!
(#32507) tpeti78
miért miben más a kínai név?

-
Forceman
tag
Felraktam a cyanogenmod 7-et.
Annyi baj lenne vele hogy nem találja az 2 méterre lévő routert.
Ez bug vagy én csesztem el?
-
Tonchi
aktív tag
Program update zip nincs flb r8 hun hoz??
-
nemkovacs
tag
válasz
andorko
üzenetére
Minden 5. ember kínai! Ne hunyorogjál, valld csak be An-Dor Co San!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más: megjött viszont a telefonom kijelző működik tökéletesen, szerviz adatlap szerint fődarab csere történt ami ugye a hátlap+SD kártyán kívül mindent jelent, fólia rajta a kijelzőn, de lehet csak kijelzőt cseréltek rajta mert a bekapcs gomb még mindig a fehér régi fajta és megint 256-os lett, nembaj ugyis csodazippel kezdtem volna most már úgy is hivatalos..
Tehát akik romcserét azért nem merik meglépni mert garanciavesztéssel jár azokat ki kell ábrándítsam, tévesen gondolják ezt, viszont gariba csak tényleges meghibásodás esetén vigyétek a készüléket ha már a csodazip sem segít, 256 ram meg ilyen csipcsup madárságokon túlkéne már lépni.Van egyébként a T-Mobilnak hivatalos központi szervize, elmondta az ügyintéző srác ahol mindenféle telefonokkal foglalkoznak, tehát az ügyintéző által szemrevételezett és cserélt telefon rossz eljárás ami az ügyintéző hibája minden esetben, így semmiképp nem lehet megállapítani hogy normális használat mellett vagy esetleg külső behatás miatt hibásodott meg.
-
válasz
MarkRenton
üzenetére
Láttuk, én személy szerint nem próbáltam, de ugyanazt csinálja mint a csodazip.
Aktív témák
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tapasztalatod akkor jó vele,gondolom.Ez a gyári "füles" kukába való...

)

Sokkal jobb mint a ZTE-e
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)