- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
Translator
tag
válasz
dragon1993 #33999 üzenetére
Úgy értettem én is, ha túl kicsi a titkosítandó adat, akkor abból azért vissza lehet nyerni elég jól a kulcsot. Legalább akkora kódolt adatot csinálj, amekkora a kulcsod.
Bár ha kicsi esze van a GPG-seknek, hozzáfűznek jópár bájt szemetet, hogy ne lehessen így kitalálni.
Azért ne offoljuk széjjel a topikot...
(#33988) energy_:
:: juhuu találtam egy wepet tudok rajta gyakorolni
http://www.tomsguide.com/us/how-to-crack-wep,review-451.html
-
dragon1993
őstag
válasz
Translator #33995 üzenetére
Nem a jelszó 5 karakter amit titkosítottam az 5 karakter.
8192 bites kulcs kell a visszajejtêshez.
Bocs fent rosszat másoltam
-----BEGIN PGP MESSAGE-----
Version: APG v1.0.8hQQMA53N8UKz+2vzAR/9GrBxNmB+E6N/HPBiOHWgrtslUyF29Y4MXkJEw0oDQYj3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=0gYh
-----END PGP MESSAGE----- -
válasz
kelzsoca #33990 üzenetére
Akkor felteszem újra a kernelt, hátha menni fog.
Más kérdésem lenne:
-az asztalon és az alkalmazás menüben hogy lehet az ikonokat lecserélni? LauncherPro-ban nem találtam ilyet.
-a telefon alkalmazást nem lehetne lecserélni valami szebbre? Szvsz rém gagyin néz ki így. Valamelyik változatnál még ilyen volt, csak nem átlátszóban. Olyan kellene nekem -
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993 #33994 üzenetére
Azt amelyik a logout blogomban van, mindig csak azokat használjátok!
-
Translator
tag
válasz
dragon1993 #33987 üzenetére
8192 bites a kulcsal titkosított szöveg 5 karakter hajrá.
-----BEGIN PGP MESSAGE-----jA0ECQMC9+b1o9edlupg0j8BJQD7irNiHxH0dAKMRh2R1lFWhNO+xynpsb7UvUkq
VQxk1SjV5zyLOPssHWvrrKIcbpHosIfCtP8FTjOkDQM=
=vvNn
-----END PGP MESSAGE-----Ezt még emberi idő alatt lehet törni, 5 karaktert végigpörgetni nem a világ
-
tops
csendes tag
Feltettem a Kelzsoca általkészített All in FLB-R8_HUN zipet, amiben még a 3-as recovery volt. Ha a rom-ból kimaradt alkalmazásokat az updade.zip-el szeretném feltenni, akkor hogyan tudom a recoveryt a 2.5.1.8-ra visszaállítani, mert azt látom, hogy a legutóbbi frissítésben már ez szerepel.
Előre is köszönöm a segítő válaszokat.
-
-
energy_
senior tag
válasz
mira72 #33985 üzenetére
juhuu találtam egy wepet tudok rajta gyakorolni
valaki irta elöbb hogy wpa-t még lehet törni tőle kérdezném hogy ha az van kiirva hogy wpa/wpa2 psk akkor most mivel van titkositva?
szerk:nah vki avasson be
most megy a progi és van itt egy wepes wifi,capture is megy vagy mi,hol kéne látnom azt amit látnom kell és abból hogy jövök rá hogy mi kell ?
-
dragon1993
őstag
válasz
mira72 #33985 üzenetére
Saját oldal sibdomain saját 8192 bites hitelesìtö kulcsal.
Az 512 bitest 100 év feltörni a világ legerösebb szuperszámítógépével és hatványozódvamegy.
Kis bonyodalom ...8192 bites a kulcsal titkosított szöveg 5 karakter hajrá.
-----BEGIN PGP MESSAGE-----jA0ECQMC9+b1o9edlupg0j8BJQD7irNiHxH0dAKMRh2R1lFWhNO+xynpsb7UvUkq
VQxk1SjV5zyLOPssHWvrrKIcbpHosIfCtP8FTjOkDQM=
=vvNn
-----END PGP MESSAGE----- -
Translator
tag
válasz
Translator #33960 üzenetére
:: Esetleg kizippelem az apk-kat és apk installerrel?
Szóval megy ez így is, akkor minek az update.zip?
-
mira72
őstag
válasz
dragon1993 #33981 üzenetére
én tudom mit tudok, másnak nem kell.
de mint írtam is egyik előző hsz.be a https bonyibb kicsit, ahhoz kell kódtörés.
de pl a freemail, msn, sok-sok jelszavas weboldal nem https, és simán lehet snffelni, de pl a gmailt nem .. legalábbis nem egyszerűen.
meg ugye ha nem egy hálón vagy, akkor be kell állni a megfigyelt gép és a szolgáltató közé, de ez már más téma -
Simba86
senior tag
oké megvan, mi volt a baj: nem azt az ALL-in-t tettem fel, hanem azt, amiben a 3.x-es recovery volt, biztos az a ROM még bugos volt
feltettem a másikat és az már jó -
dragon1993
őstag
válasz
mira72 #33979 üzenetére
A mezei gpu besegít, de vannak faxa gpu-k pl:audi gyár ménœkök azok spéci gpu-k agpu-kban hatalmas számítási teljesítmény van a besegít elêg durván olvasd végig. Amikor te több 10-100 miliárd lebegöpontos számítást csinálsz egyszerre akkor gratulálok.
Figy akkor is titkosít https:// nem erösen de azmár maga titkosít .
-
mira72
őstag
válasz
dragon1993 #33977 üzenetére
Aha , akinek a szarja támogatja, de én ésszel hamarabb megoldom.
Jó, ez igaz, ami itt írva van, besegít a CPU-nak, az általa kiosztott feladat végrehajtására.
De nem kimondottan a GPU számol akkor se...nem titkosít a wep semmit.. akár freemail, msn jelszavak, msn logok mennek ide-oda nyiltan benne...
de nem baj, akkor titkosít, legyen úgy
-
Az új romban (R8 update) megy az OC és RDS? Mert feltettem a módosított kernelt, de se a set cpu, se az rds nem megy.
-
Edez
tag
válasz
dragon1993 #33966 üzenetére
Ha elég sok időtök van talán feltöri WPA2 a AES titkosítást használ úgy kb 10-20 év alatt talán sikerül bruteforce-al.
mira72: Igen GPU-t használ az a program, mivel a GPU-nak kellően nagy számítási kapacitása van így növelni lehet a másodpercenként próbált jelszavakat.
-
mira72
őstag
válasz
dragon1993 #33971 üzenetére
wep-röl beszéltem csak... az nem titkos, azt küldi a router csomagba
a többi titkosításnál más a dolog, de nem ebbe a topicba való, és nem is nyíltanugye GPU?
GPU
Graphics Processing Unit (GPU)
Grafikus Feldolgozó EgységA grafikus vezérlő központi egysége, amely az összetett grafikus műveletek elvégzéséért felelős. A GPU feladata a grafikák létrehozásával és megjelenítésével közvetlenül kapcsolatban hozható magasszintű feladatok átvétele a CPU-tól, hogy annak számítási kapacitása más műveletek végzésére legyen felhasználható.
A modern GPU-k 2D és 3D műveletek elvégzésére egyaránt alkalmasak.
-
dragon1993
őstag
válasz
mira72 #33962 üzenetére
Nézz már utána.
Az open hálózatnál simán nézheted, hogy a többi gyerek mit böngész.
Amit én mondok az a wlan jelszavát fejti vissza.Menj már valahova CUDA az mi a gpu nem tudja ugyan azt mint a cpu de fel lehet használni számíásra de tök sötêt vagy szóval e oszd a hülyeséget.
söt az audiban vannak c ben programozható videókártyák is. -
mira72
őstag
válasz
dragon1993 #33966 üzenetére
lehet logolni vele hálózatot... minden kimenő-bejövő forgalmat figyel, ment logba.
ami nem titkosított, azt lehet lesniazt nem kell visszafejteni
biztos sokat csináltál már....most lehasalok enni
majd re
ja, és a gpu az a video számításokhoz kell, semmi köze a cpu igényes műveletekhez....
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Beavatna valaki pár szóban, hogy mi történt tegnap (13.-a) délután óta, ami több mint 700 hsz-t(15 oldal-t) generált? (El fog tartani vagy két óráig míg elolvasom.)
Talán kijött a hivatalos froyo, vagy mi? -
Thrawn
félisten
válasz
Translator #33953 üzenetére
Recovery 3.0.0.5
2.5.1.8-as kell neked ha "update.zip"-ezni akarsz. -
pista59
őstag
Ez valami karakter probléma lesz.
-
kelzsoca
félisten
Sokáig gondolkoztam azon amit az aláírásomban olvashattok, de végül mégis létrehoztam egy Paypal Donate linket, a lényeg benne van az aláírásban:
ui: Köszönöm a Házigazdák engedélyét
-
válasz
pista59 #33939 üzenetére
Enyém 1 hetes, és króm színű a bekapcsoló gombja. Nem hiszem hogy a polc alján porosodott 3 hónapja
api29: Jogos. Írj neki egy privátot hogy tüntesse fel a készítő nevét.
(#33952) Simba86: ez durva, nálam azért ennyi téglalap nincs.
(#33950) EarL 007: csak szerettem volna, de nem ment fel
-
Translator
tag
update.zip kérdésem lenne:
Vasárnap FLB_R8 feltéve, letöltve update.zip kelzsocától ma.
update.zip-ből törölni akartam, win7 x64 hibát ír ki: "An unexpected error is keeping you from deleting from this file. ... Error 0x80004005" [Try again] [Cancel]
Akkor legyen 7zip, pikpakk kiszedi a feles (izé, fölös) fájlokat.Recovery 3.0.0.5, apply update from sdcard:
...
Installing update...
Amend scripting (update-script) is no longer supported.
...
Please switch to Edify scripting...
Installation aborted.Tudom, hogy júzer error,
, de pontosan melyik a sok közül?
-
kentucky
őstag
láttátok a zte skatet? nagyon jó
-
PpenoO
őstag
válasz
philoxenia #33830 üzenetére
Ha olvassák is, a hibás kijelzőnek nincs köze a ROM bütyköléshez, alapból tapló gyökerek...
-
mira72
őstag
válasz
dragon1993 #33934 üzenetére
itt nem kódtörésről beszélünk, hanem log mazsolázásról
-
válasz
dragon1993 #33934 üzenetére
hmm mondjuk az is segitseg ha mar a telora osszegyujti pc re rarakva meg feltori ... mert pl nekem nincsem wifim a gepen telon meg neha jol jonne szomszed wifije
-
Simba86
senior tag
akkor az elixir használhatatlan az FLB R8_HUN_All in ROM-ban? Kelzsoca megnéznéd légyszi? ha azt mondod, h rossz, akkor nem kísérletezek vele tovább...
ne haragudj, h a betűtípus mellett ezt is kérem, gondolom elfoglalt vagy... -
lac14548
aktív tag
mellékesen megjegyzem, hogy a kicserélt új Blade-em kicsit más mint az előző volt.
más is említette már itt a fórumban...az első bekapcsológombja (az alaplapon a burkolat alatt) fekete volt
az új az fehér színűA régin nekem is előjött a fedél hiba (a hangszórónál kicsit erősebben kellett nyomni, hogy bepattanjon), az új jobbnak tűnik, nem áll el...
-
csaresz002
senior tag
válasz
dragon1993 #33912 üzenetére
Nekem is..... nekem is....
Amugy nem tom hogy van ez az üveg-digitalizalo tema, de ahogy nekem repedve van, bele akad a körmöm viszont ugyanugy erzkel .....
-
djozsi
senior tag
Egy kérdésem lenne.
Az újabb ROMok hangosabbak fülhallgatóval, mint a gyári vagy a "korai" romok?
Nekem Paul féle alpha5 van fent még mindig, amire nekem nem sikerült ráhegeszteni az audio boostot. Persze zenelejátszó appok vannak equalizerrel, de sajnos videók, játékok nem és maga az EQ is kicsit torzít, szűval jól jönne egy olyan ROM, amin javítva van a helyzet. Létezik ilyen, vagy ugyan az a hangerő, mint eleinte? -
dipeti
senior tag
Quarant: 534 pont, 729 mhz-n. Ez reális? Másnak is ennyi?
-
dragon1993
őstag
Valaki tud adni nekem egy Zte Hungary e-mail címet (ha van ilyen) előlapra ha megrepedt az üveg az gáz mert azon van a digitalizer is csak üveg csere nincs nekem sufniszerviz 17000 akarta az ipod touchon kicserélni.
-
Hosiminh
tag
Helló,
megtudnátok mondani hogy Screenoff nevü app használata után is lemegy a telefon alvó állapotba, vagy csak a képernyőt kapcsolja ki? Remélem nem volt túl idióta kérdés. A választ előre is köszönöm. -
dragon1993
őstag
válasz
vampire17 #33704 üzenetére
Én már lekísérletezem az ingyen facebookot.
Ingyen Facebook Tutorial -
Acsifun
aktív tag
válasz
asanotadanob #33898 üzenetére
Így legyen! !!!
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN