- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
(#33198) dragon1993
Igen
(#33199) energy_
Gyári launcher, és a 2.3-as fájlkezelő a különbség, illetve 1-2 nyelvi javítás.
-
sch_a
addikt
Felraktam én is az allint (köszönet érte). Lehet hülye kérdés, de a háttérképet, ami alapból volt (green feliratos), hogy tudom visszaállítani? Kipróbáltam az élő háttérképeket, azóta nem találom.
-
hjanos1
senior tag
-
kelzsoca
félisten
FLB-R8_HUN_update
A rom magyar nyelvre lett fordítva.
A fordításban segítségemre voltak, és a segítségük nélkül nem készülhetett volna el a honosítás: Keeperv85, hjanos1, Empire fórumtársak!
Módosítások/javítások:
- alkalmazások nagyrésze eltávolítva
- fényképező hang törölve
- csengőhangok, üzenetjelző hangok megritkítva
- kamera hang finomítva (halk csippanás)
- bootanimáció eltávolítva
- gyári betűtípus (comfortaa font használata csak az órára)
- gyári launcher (háttérkép lecserélve)
- gyári téma eltávolítva
- generationX_green téma beépítve és magyarítva
- alap android billentyűzet
- másik Contacts.apk hozzáadva (vannak csoportok)
- apk fájlok optimalizáva (Zipalign)
- nyelv és területi beállítások, időzóna átállítva: magyar
- heap size: 42M (ennél magasabb érték beállítása hibákhoz vezethet)
- hwui bekapcsolva
- A2SD
- flb-froyo-blade-r8fix beépítve
- élő háttérképek hozzáadva
- email-gmail hozzáadva/lefordítva
- szervizkód működik=> *983*0#
- ébresztőóra lecserélve gyárira (kép is)
- a kijelző időkorlát 30 percre állításakor jelentkező FC javítva
- tárcsázó hozzáadva (alapból a névjegyzékben nem szerepelt)
- Android 2.3-as fájlkezelő hozzáadva
- pár apróbb módosítás/csinosításA rom alap kernelt tartalmaz, OC és az RDS rádió használatához másik kernelt kell felrakni!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
MD5: 93dfe71ef3cd14b2ba1707735efbde21
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
A romban és a fordításban hibák előfordulhatnak!
A romban lévő alkalmazások:
Ébresztőóra, böngésző, számológép, naptár, email, gmail, kamera, fényképező, névjegyzék, fájlkezelő, galéria, market, üzenetek, zene, tárcsázó, reboot, superuser, task manager.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>A romot lehetőleg így tegyétek fel (minden adat törlődni fog!)
Recoveryből menjetek végig ezeken:
- wipe data/factory reset
- wipe cache partitionadvenced menüpont alatt:
-wipe dalvik cachemounts and storage menüpont alatt:
- format boot
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext particiód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcardKiválasztod a romot, majd felteszi, aztán újraindítod a telefont, és szép lassan indul a rom (az első bekapcsolás rom felrakása után hosszabb időt vesz igénybe)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>A romból kimaradt alkalmazások:
Update.zip-ként telepíthető, az alkalmazás ami nem kell nyugodtan törölhető a zip-ből.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Lehetőség van a processzor túlhajtására is!
Csak haladó felhasználóknak csak saját felelősségre!Recoveryből telepíthető változat!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
-
kentucky
őstag
kelzsoca , nano text editinget r8ban be lehet kapcs.?
-
Joshi
titán
-
pojakcs
senior tag
válasz
kelzsoca #33176 üzenetére
Felraktam a legújabb all-in verziót. Szuperül működik, köszönet a fejlesztőknek.
Egy problémám akadt csak. Nem küldi a telefonom a számot. Az eredeti t-s rommal küldte.
Ha lekérdezem a státuszt ( *#76# ), akkor azt mondja, hogy nincs engedélyezve. Nosza akkor engedélyezzük ( *76# ), de erre meg nem történik semmi.
Feltételezem én vagyok az "error" oka, de mit követtem el? Avagy mit kell beállítani? -
powers
tag
33160
ezt nem próbálta még senki vagy ne legyek ilyen lusta? -
nagyon bejon ez a zold tema mar miota vagytam erre hogy ilyen betus kirasos ikon legyen ott lent
ahh zsolca most mindenki igenyet kielegitette
-
ux1
addikt
Akit zavar még az alap boot anim is dobja hozzá ezt a sort a build.prop-hoz.
debug.sf.nobootanimation=1
-
Joshi
titán
kelzsoca: feltettem az All in One legújabb romodat ami eddig hibátlanul működik, a kérdésem az lenne hogy most már az SD-re telepíti a progikat vagy fel kell telepítenem a GScriptLite.apk-t és a app2sdgt540_2_1.zip-et?
-
mira72
őstag
hmm..
0x90-flb-r8-final.zip ezt feltettem.
restart után a widgeteim nincsenek kint, újra ki kell tenni őket..
valaki erre valamit? -
ibookg4
tag
Kelzsoca: mostanában lesz olyan Contacts.apk, ami tudásában megegyezik a mostanival (fészbúúúk szinkron, csoportok stb) illetve még tárcsázót is tartalmaz? (akkor nem kellene a SmartDialer.apk)
-
panizzi
aktív tag
SIM kártyát hogy lehet alapértelmezett telefonkönyvnek beállítani?
Üres a phonebook, kivéve a szinkronizált emailcímek(2.2 rom)
-
sgergi
veterán
válasz
kelzsoca #33109 üzenetére
Köszi a r8 all in romot, jó lett, viszont észrevettem egy hibát. (lehet csak nálam van) Anysoft keyboard-ot használok, és előjött az, hogy bizonyos karakterek (nyilak) nem látszódnak, helyettük négyzetek vannak. Előtte R11 volt fent, ott nem volt ilyen gond. Mi lehet a megoldás? Emlékeim szerint valakinek már r11-en is ilyen volt.
-
powers
tag
Ha csinálok egy teljes backup-ot a recoveryben,azt a mentés fel tudom tenni egy másik blade-re?haverére tenném rá mindenféle apk val együtt,és könyebb így,mintha telepítgetni kéne az övére is.
-
istnag
addikt
Köszi kelzsoca az új romot.
Egyébként tényleg nehéz téglát csinálni a telefonból, de nokiaprogramokon olvastam, hogy valakinek sikerült. Sajnálom szegényt, de ehhez nagy pech kell. Azt írta, hogy flash közben kikapcsolt neki a telefon és azóta semmi, be sem kapcsol. Nem megy a csodazip sem rajt. A fura az volt, hogy azt írta 80% -on volt az aksi mikor kezdte. szóval tényleg óvatosan.
Természetesen gondolom egyből cserélik neki, mert a t-nél sem tudnak semmit csinálni vele. -
hjanos1
senior tag
válasz
apeelme #33154 üzenetére
TrueGingerbread-FLB_hun
Ebben már van szám az akksikijelzésnél. -
Geree
senior tag
az mitől lehet, hogy az flb8-hun sw-el gyengébb/többször szakad a wifi, mint a gyárival? vannak hasonló tapasztalatok?
nekem 2 szobányival a routertől az alappal nem volt gond, az újjal legkisebb jelet mutat és meg-megszakad... -
apeelme
addikt
válasz
kelzsoca #33151 üzenetére
szia zsoca tudom hogy vannak még fordítási hibák (flb8) de hátha átsiklottál felette, home screenen menü gomb--> "Ertesítések"
hjanos-tól kaptam gingerb. témát de azon nincs akksikijelzésen szám csak az ikon, pedig a te régi linkelésednél is volt a képen, meg ezen is látszik([link], nagyon kéne!
-
oldgeorge
tag
Felraktam a csudazip előtti verziót, wiep-oltam mindent rendesen, formáztam a kártyát aztán felraktam az új kernelt az rds-hez és az újj fm rádiót, de a régi programjaim alapból fennmaradtak ( a felük nem indul ugyan ), és az fm rádió sincs sehol.
Mit és hol rontottam el? -
-
kelzsoca
félisten
válasz
nyirzoz #33142 üzenetére
Hát azért formázni kellene azt az SD kártyát nem?
Az hogy teljesen Fat32 vagy Fat32 és ext2 az már részletkérdés.
Mehet rá.
(#33144) balalev
Majd akkor lesz rom ha a szolgáltatónak érdekében áll hogy legyen.
Az hogy külföldön jelennek meg 2.2-es romok nem jelenti azt hogy automatikusan lesz magyar T-s 2.2 is!
-
balalev
tag
Üdv!
Én most gondolkozok rajta, hogy vegyek e ilyet. Megéri? Gyors? és ha felrakom vmeik ROM-ot, akkor elveszti a garanciát? vagy csak rendes T-mobil-os RAM-ot tegyek fel? és mikor várható hivatalos új ROM? -
nafta32
csendes tag
válasz
Oppenheimer #50 üzenetére
sziasztok
tegnap eljott az ideje es kezembe foghattam a zte-met
orulok neki
tovabbi szep napot -
nyirzoz
aktív tag
Csak a tisztán látás véget.
Akkor az Allinone-t fel lehet tenni a 2.1-re is és nem kell a az SD kártyát formázni,particionálni? -
juliska1
csendes tag
Nekem tudna valaki válaszolni?
Akkor elég az annyit csinálni amit Kelzsoca leírt,
mármint az FLB R8_HUN_All in felrakásához,
vagy kell recovery?
(1. bontsd ki és másold be az SD kártya gyökerébe az image mappát
2. kapcsold be a telefont a hangerő fel + bekapcs. gombbal (vagy hangerő fel+MENU+bekapcs. gomb)
3. várd meg amíg végez a flash-el, és újraindul a készülék a friss rommal!)Üdv
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
tariattila #33132 üzenetére
Köszönöm, ez a signed verzió simán felment.
-
juliska1
csendes tag
Hali
Bocs ha hülyeséget kérdezek,
de gyári T-s romot szeretném lecserélni Kelzsoca legújabb romjára.
Akkor elég letöltenem,és csak annyit kell csinálnom amit Kelzsoca a 33109-es
hozzászólásban leírt?
Vagy melyik a legegyszerűbb módszer?Üdv
-
dome.no1
tag
Kelzsoca
. Szupi lett az új rom. Köszönet a munkádért, és mindenki másnak is akik építőjellegű hozzászólásaikkal segítenek minél jobbá formálni a PENGÉT.
-
kentucky
őstag
The official 2.2 Froyo update has been confirmed to come to the Base Lutea (gay name of the German cousin of the ZTE Blade) at the end of February. Look. You can translate with babelfish or google. No Wednesday at the end of February though
Február végén végre rendes froyo, már ha az lesz
kelzsoca
nagyon jó a legújabb rom, nem dobálja a wifit
-
kentucky
őstag
bocs dupeért
-
pitterr
tag
válasz
Empire #33103 üzenetére
Akkor csak neked, csak most idézet, egy 2011.02.01-es cikkből:
Android 3.0 for more than just tablets, says Google
,,Google's lead designer on the Android 3.0 UI, Matias Duarte, has revealed that the operating system although designed for tablets is also intended for other devices."
Tényleg rengeteg kavarás volt már a nevek és számok körül, én se tudom már mi hogy lesz, mi nem lesz. De sztem felesleges a 2.4-ről vagy 3.0-ról beszélni (főleg, hogy ez tuti nem lesz, az tuti nem lesz), mert kb már semmi sem biztos ezekkel kapcsolatban. Itt amiről érdemes beszélni a Blade kapcsán az max a 2.3, ugyanis a fölött tényleg képlékeny még a dolog. -
anglergab
addikt
válasz
vampire17 #33119 üzenetére
+1
meg korábban ux1 írta, hogy a gyakori TPT-zés állítólag mtd block error-okat okozott.
meg a 2.5.1.8-as CW-t sem szeretném egyelőre a 3.0.0.5-re cserélni.Kelzsoca: ok; csak lehet, hogy az mtd bad block-ok nem vehetők észre könnyen, random hibák jönnek, amelyek okát szinte lehetetlen feltárni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Reverting #33117 üzenetére
Pont azért jó ez a változat mert nem tudtok belepiszkálni
Az ilyen testreszabások után meg jönnek a fuckingolások meg így FC-zik úgy FC-zik, ez nem indul az nem indul, jaj telepítés közben vagy végén újraindul a telefon most mi lesz, megáll a zöld robotnál, és még sorolhatnám
Félreértés ne legyen, nem az a gond hogy még módosítjátok, hanem az ha a módosítás után olyan problémák jönnek elő, amik nem jelentkeztek volna alapból a romban
(#33121) anglergab
Ha mutattok 1 olyan felhasználót itthon vagy külföldi fórumban aki téglát csinált a telefonból azt mondom vigyázzatok, de egyébként is, ha véletlenül bármi flash gond lenne, éppen a gyári T-s "csodazip" telepítése közben jött elő, tehát garanciális a történet.
-
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
kelzsoca #33097 üzenetére
Felraktam. Mukodik. Az ora-atszinezes is.
Ugy tunik, a honositasotokat sem cseszte szet, javaslom, nezz ra, hatha erdemesnek tartod ezt is magyaritani es a kovetkezo release-edbe mar alapbol betenni.
Nalam feltette az i-re a pontot, a napi hasznalatba veheto cyanogenig en mar kibekkelem csere nelkul. (A tegnapi verziod van fent az updatekkel).
X. -
kelzsoca
félisten
FLB R8_HUN_All in
MD5: 8ee55d7f328be7313debe315f2d5be49
Egyszerre rakja fel a 3.0.0.5-ös recoveryt+átméretezi a partíciós táblát+feltelepíti az FLB R8_hun_update romot is!
A partíció átméretezése után a telefonmemória az alap 170mb-ről ~258mb-ra növekszik.
Telepítés:
1. bontsd ki és másold be az SD kártya gyökerébe az image mappát
2. kapcsold be a telefont a hangerő fel + bekapcs. gombbal (vagy hangerő fel+MENU+bekapcs. gomb)
3. várd meg amíg végez a flash-el, és újraindul a készülék a friss rommal!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A TELEFONBAN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
Poonkie
tag
Az miért leehet, hogyha megpróbálok telepíteni, pl adfree-t, akkor olyan mintha újraindulna a telefon? flb8 és update is csinálja.
-
Empire
tag
válasz
pitterr #33090 üzenetére
No mégegyszer: a 3.0 az tabletre készült verzió, így biztosan nem lesz főzött rom sem! Mint az idézett cikkedben is olvasható a zárójelben: Gingerbread. Ez pedig a 2.3 kódneve. Sokáig úgy volt, hogy a 3.0 jön Gingerbread néven. Egy nagyon régi cikkből vehetted ezt az idézetet. A 3.0 végül Honeycomb kódnéven látott napvilágot nemrégiben. 2.3 főzött rom pedig már van Bladere is.
-
vampire17
addikt
sztm en folrakom inkabb az alap launcher-es ROM-ot, ez a launcher pro nemgyerebe nekem...
Meg nem csinaltam a teloval semmit, miota felraktam az uj R8-at, szal nem kinylodok az update.zip-el hanem ujrahuzom az egesz romot, ha megcsinalod alap launcher-el is.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged