Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
válasz
gordonfreemN
üzenetére
a felbontas eleg indok?

-
segitseget kernek.. honlapot akarok lementni ugy hoyg attudjam szerkeszteni 1-1 reszet es aztan kinyomtatni ugy ahogy kinezne alapbol erre van valami program?
-
válasz
Lucifer6280
üzenetére
nekem 38 mb a shift neked mivel tud tobbet a 120 mb?

amugy az uj rom nekem nagyon lassunak tunt, ujra inditas utan leglaabb mar jol ment, de jatekszempontjabol kicsit megritkitva ux1 10b romja gyorsabb volt, megnezem ezt is meg jobban megkopasztva 1-2 alkalmazastol milyen lesz.
(#39973) Lasy
nekem az apk 38 mb es ennyi nem tolt le hozza semmit a 120 mega mitol mas?
-
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
hat a legfrisebb rom mar nem aktualis ra, meg azert szerintem inkabb 1 skatrol nenzek mar meg bemutato videot, de vegulis jobb kesobb mint soha

-
megvartam a a szerdat de nem akar jonni az uj romom pedig remeltem ejfeli premier lesz
jo8t -
-
lancher proban hogy tudok temat cserelni? felrakom az apk de nemtudom hol lehet kivalsztani v megnezni azt a temat amit telepitek
-
válasz
kelzsoca
üzenetére
nemtudom milyen fiblesun
de az biztos hogy amit ux1 felrakott 10 romot kiszedve belole mindet ami 1 light romra emlkeztet nagyon gyors... jobb mint eddig barmelyik rom... a set cpu val vagy barmely mar ilyennel is az a baj ha mar felrkaja az ember vissza veszi a rendszert annyira hogy azt kb 40 mhz min emelessel lehet csak vissza hozni... ezert nem latom nagyon ertelmet az ilyen cpu huzasoknak mert tenylegesen akarunk javitani valamit vele 700 mhz v afole kell huzni de amit eddig se birt a rendszer azt kesobbse nagyon fogja... aksiidonek me gnem tesz jot szoval felesleges...
1 jatek ami eddig szaggatot amugy ezzel a rommal csak ugy suhan
up erte!
-
na felraktam ux1 flb10-t egesz jol fut ahoz kepest mennyi progi van rajta
a wifi analizer meg manager azon kivul hog szep stb meg gondolom jobban meriti az ezkozt gondolom gyarkolatilag nem kepes tobbre mint az alap ami benne van szoval jobban nem talal jelet stb -
válasz
barnam_
üzenetére
hmm biztos nagyon sok van
de a forumnak koszonhetoen meg akar ph cikk nek koszonhetoen tobb bladet adtak el szerintem mint ugy hoyg kivan teve a t polcain... amit megmondok oszinten meg nem lattam akkro mikro en vettem... a ph s irasnak koszonheto az is hogy halottam egyalltalan rola es akkor arrol ne beszeljunk hogy jo par embernek ezekalpjan a benyomasok alpjan kezdtuk el masnak is ajanlani a telot aki megvette... de ez mar reszlet kerdes
csak igy jobban belegondolva lehetne ennek jobb marketinget csinalni amit akar 1 ilyen nagy oldal is csinalhatna ... a galaxy tabletet is probaljak reklamozni bar azt meg nem kell
-
válasz
barnam_
üzenetére
ok hogy beszalitas, eladas, de mint termek tamogatas es marketing szinten szerintem a t- konkretan kevesebbet tett itt mint en aki elmdontam par embernek hogy hu dejo ez a telefon. a helyesirasra meg stb re annyit hogy megelekszem napi par csesze jo kaveval is, leeht velem egyezkedni

-
Hmm akkor ezekszerint tul kicsik vagyunk... bar van amink biztos nagyobb mint 1 kinainak de azzal most gondolom nem jutnank 1rol a 2 re...
helyes irasrol annyit ha jol megfizetnek kepes leszek ra lasabban es helyesebben irni na meg persze atgondoltan fogalmaznimer tneha en is kiakadok mekkora hulyeseet irtam le es nem azt amit akartam
de ha a nagyszeru es minden tech oldalt siman lekoroz PH neve alatt keresnenk meg hogy szeretnenk segiteni 1 kisebb osszegert cserebe se allna velunk szoba? gondolom a ph minden kisebb v nagyobb hazugsag nelkul is 1 nev meg ha csak itt is, de azert el lehetne sutni 1 proba szinten
google ugyis leforditana amit kell szoval olcson kijonne a probalkozas... bar amennyire jo a frodito lehet a kur.a any aba kuldi el oket...
masreszrol biztos van nekik is itt valami emberunk akivel ha leulne 1 ertelmes jobeszedu diplomas sok penzt keresni akaro agilis ember es mutatna az oldal statisztikajat hogy itt mekkora tabora van a zte-k es ennel nagyobbat mar akarni sem lehet mo-n kis osztonzessel gyorsabban befuthatna es nem kene sajat oldalt eroorrast szervezni a zte mobil supportnak
persze mondom igazgato helyetesi allast kernek ha ez osszejon!
havi 400k fizu plusz valami biztonsagos A8 a seggem ala... sima ugy..
-
kene jelentkezni hivatalos magyarorszagi skate teszternek es megkenrek adjanak cserebe akkor mar 1t belole
jo uzlet lenne be etetjuk a kicsi kinaiakat csinalunk nagy reklamot irunk ph ra blogot szazezrek fognak kapni a skatre es ha mar ekkora mediat csinaltunk adjanak mar fel milla koltopenzt is ekkora szivesegert... amugy ezt valamelyik ph s arc siman meg is tehetne csak lenne annyi kepzeloereje hogy a kinai piacot megkornyeekezze es ne velne a triadok gondolatatol, hogy ha a zte nek irna ilyen ugybol kifolyolag masnap a skate es nem 5 sarga kicsi torpe fog megjelenni
pl zsolca mar irhatna is nekik azonnal!
es mutogathatna a romjait is hogy o igazai magyarorszagi support es szivesen beszalna mint magyarorszagi support igazgato... en meg az 5letert cserebe igazgato helyettes
-
remeljuk azert a zte meg nem kepzeli hogy o az uj htc es 80k hozza majd ki a skatet
bizom benned hogy megmaradnaka realitas talajan es megfelelo support is lesz... de amugy gondolom az mwc ota ujabb hir a skatrol nem nagyon van -
válasz
kelzsoca
üzenetére
miert ne vennek meg ha a hardver tenyleg nem gagyi es nem csak a 200mhz a kulonbseg...
plusz a nagyobb lcd... mert csak akkor lenne szamomra is jovetel. masik meg hogy szerintem a tobbseg valszeg mar felrakta a 2.2-t mert aki ilyen telot vesz valoszinuleg utana olvas hoyg lehet ebbol minnel jobbat kihozni ill en is azert vettem a telot mert taltam hozza jo leirasokat meg moddolasi lehetoseget ...
-
válasz
üzenetére
hat valahogy igy
en is ezt fogm beutmezni mdinet jatekot ami fut felrkaok ra progikat kulon mappaba, rakok ra par sorozat evadot
szoval aazz a 16 g gyorsan elfog fogyni
es bizzunk benne minosegi javulast fogunk latni jatek teren is mivel az sd levo fileokat csak gyrosabban fogja vinni a class 10
-
es ez mivel tud tobbet mint az flb 8 gyorsabb stabilabb? cask ha mar kepes voltal ebbol csinlnani sajatat ne hog azthidd meguszod kerdesek nelkul...
ja es tesztelted? mennyit? kelzsolcanak is tesztene ahogy bele nyultal? ja es szerinted ezen mar megfelelokeppen mukodnek a megvasarolt gameloft jatekok? 
-
válasz
madgie
üzenetére
ez a cel... a memoiraknal mar megproblatuk igaz a kedvezmenyt megkaptuk csak az arura varunk hoyg atvehessuk
amugy ha 2-3 k bol kijon ez es az ember elakaraja adni a telojat jo kis uzlet mert ha karcos a hatulja nem hogy nem oclsobban emiatt a xar miatt meg akar tobbet is elkerhet
es nem kell 3k val olcsobban adnia...
-
hmm fogjunk ossze rendeljunk tobben egyszerre ilyen carbon os cuccot es a posta kodltsegen legalabb sporolunk
bejovos 1 darab 
-
bar jobban orulnek ha ezt a nagy tudast abba olnek bele hogy valami komolyabb romot irnanak

-
-
iphon programot jatekot van valami esely futatni androidon?

-
lancher pro plus 0.8.3 ez stabilabb mint ami az flbr8 hoz van?
-
tudatlan off kerdes
ha paypalba beregisztralok esetleg valami key logger virus van a gepen es itt begepelem az adataimat siman kilophatjak a kartya adatokat? mert pl eredeti jatekra is jelzett a virus kereso nem beszelve arrol ami nem az...oks csak, akkor nem fogok ilyet csinalni a gepemrol ettol azuert parazok... mert a tobbi acc kit erdekel de ebbol anyagi karom tortenhet...
bar ebayrol is rendelnek neha de nagyon gyanus hogy vagy 4 keyloggeres programot jelez es akkor meg leht olyan is amit nem ismer a virus irto... foleg hogy az sem az eredetisegerol ismert
-
ujra raktad vagy szimplan ramasoltad az r8 ra?
mert akkor torold szepen es rakd ujratehat akkor uj flb re felraktad es nem mukodik? meg anniy hogy warezrol tolott vagy free verzio?
probald a cachet torolni es ugy elinditani(#37825) Saccco thx. amugy ctrl c-v hasznaltaval emeled be kinek irsz vagy van erre valalmi konyitett lehetoseg amikor ennyi embernek akarsz valaszolni?
-
válasz
csaresz002
üzenetére
meg anniy 5letem van erre hogy a pwamp cache-t torold hatha jo lesz...
-
válasz
csaresz002
üzenetére
jartam mar en is igy mednet formaztam toroltem recoverybol es az volt a mazli amit meg midnig nem ertek
hogy a plusz jel bekapcsal vissza kerult ra az elso rom amit felraktam... nemtudom hova lehett meg az elemntve...
-
class 10 16 gb 10 embertol 6400 ft/db aron 6 an mar vagyunk atvetel szemelyesen budapesten hogy kitudjuk probalni tenyleg jo-e ha valaki erdekel tamadjon be es kov heten valamikor megyegyezunk idopontban es megutjuk a remelhetoleg tenyleg jo uzletet!
akitol fesszuk:sdkarik, forumon arul tobben vettek mar tole es jonak mondjak. amugy meg 8k-t arulja szoval erdemes tomorulni. -
5 db nál 10% kedvezmény van (16GB 7.200 Ft/db)
10 db nál pedig 20% kedvezmény. (16GB 6.400 Ft/db)mar 4 en vagyunk meg 6 ember es class 10 16 gb kartya tulajok leszunk olcsoert

-
Olcsobban vehetnenk 16gb class10 mem karit ha 5 db veszunk 1 ph sractol bp-n nem allunk ossze paran, hogy megkapjuk az akciot ra? 8k rol indul es ha lennek ra akar meg tobben is lehet 7 k allatti aron s megkaphatnankirajtok pu-t es szerevvzuk meg a kollektiv olcson bladhez olcso mem karit tudataban.
-
Nekem ezzel van modositva a gps es jol mukodik kerema like gombokat akinek ez segit!

nehezen de megtalaltam modacon az oldalt, ott update.zip formajaban le is lehet tolteni:
http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/331446/mod-all-roms-gps-fix/illetve meg 1 app ami beconfigolja a gps-t:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=825717## GPS FIX - Modified by wbaw - r0.2 ##
## NTP Time server, use a local one ##
NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=0.uk.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=0.asia.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=0.oceania.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=0.north-america.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=0.south-america.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=0.africa.pool.ntp.orgXTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
DEBUG_LEVEL = 3## Intermediate positioning, reduces accuracy, increases speed
INTERMEDIATE_POS=1## Accuracy threshold for intermediate positioning
## 0 for no threshold causes 'Skipton bug'
ACCURACY_THRES=5000## Enables network positioning before you get a gps fix
ENABLE_WIPER=1### AGPS SETTINGS ###
## Use Google AGPS server
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276## Comment the above 2 lines & uncomment the lines below
## to use Orange UK AGPS server#SUPL_HOST=agpss.orange.co.uk
#SUPL_PORT=7275## More AGPS settings
CURRENT_CARRIER=common
DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE
DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE
DEFAULT_USER_PLANE=TRUE -
-
válasz
barnam_
üzenetére
http://www.fortunagsm.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1449&category_id=123&option=com_virtuemart&Itemid=58 megrendeled ma holnap mar atveheted... csak nem akarom addig megvenni ameg nemtudom hogy tenyleg megeri e javul e annyit az egesz... mert feleslegesen nem akarok kolteni

bemgyek a boltba es megkerem hogy itt ez a jo zte es hala az egnek megfello zajt produkalnak a vasarlok kibontana nekem ezt meg ezt meg ezt es ezt is hogy kiprobaljam a hallasomnak melyik felel meg? az a baj a most belinkeltbe bementem de csak a xar fulesek voltak amik ugye csomagolas nelkuliek kiprobaltam hangban semmit nem erosodott pedig se volt
modnjuk 2k nem varok csodat, de megrendenlni meg nem merem proba nelkul -
válasz
barnam_
üzenetére
nem lenne az de mondom ha nem ugy passzol a fulembe akkor a zajszuresrol lemondhatok es kidobtam a penzt
de most akkor nemtudom hogy a sanheiser 5k ert vagy az ericcson ami mikrofonkent is uzemel 3,5k t jobb mert ezek szerint a zajszures lenne csak a lenyeg de azt meg kikene probalni mielott megveszem
(#36548) Aggregátor
akko mar inkabb itt vedd meg 3500 de leglabb barmi bajod van visza viheted a boltba... most 1k mulik a garancia megeri?

-
válasz
vampire17
üzenetére
(#36545) vampire17 20k ert?na mind1 akkor leeht inkabb megsem dogobok ki erte 1 ft se... majd ha valaki felajanlja hogy kiprobalhatom az o csoda fulhagatojaval es erzem a kulonbseget akkor... mert igy nekem ez lutri

sanhaiser cx 300 v mifenet lehtne venni 5k ert de ezek utan nemtudom megeri e...
ugyerzem ez az egesz parasztvakitas igy
-
most akkor igazbol hangeroben semmivel nem jobb ha veszek 1 uj headsetet hozza? csak annyi hogy esetleg a zajt jobban fogja? marha a fulem kompatibilis...
-
ha van valaki kedves budapesti lakos aki vett valami ertelmes fejhalgatot/fulhallgatot es megengedni hogy kiprobaljam az enyemmel mielott megveszem en is az t megkoszonnem.
-
-
faxa most akarok a baldhez venni fulest de azert gondoltam beirom a keresobe Sennheiser CX 300 hatha valki ir errol... hat 1 hsz az is azt irja meglepoen halk... mi jo ehez a telefonhoz ami megfizetheto aron van hozza?

-
válasz
gordonfreemN
üzenetére
hmm najo az nem rossz de mondjuk en 5 emberrel beszelek sokat kb havi 6 orat ingyen szoval kotott vagyok
plusz a tobbi... a net meg az 50 mega is eleg ha nem letolteni csak bongeszni akar az ember mivel korlatlan igy tokeletes a tobbire ott a wifi
de ha nem lennenek rossz tapasztalataim akkor lehet en is bevalalnek elofizura telot csak az 2 ev kotodes minden szempontbol -
hat nemtudom nekem a vodanal a 14 forintos percdij 1500 huf ert amibol 1k lebeszelheto plusz kb 30 sms.... es ha nagyon kemeny akarok lenni 1000 huf ert 50mb/ korlatlan net...
csak sajnos ott nemvolt blade
de remeljuk ez valtozik
(#36353) Lenry jo de a masik 500 az a csoporotos ingyen hivas... es a 14 huf meg mindig jobb
es az 1k net se rossz
az sms kuldes a 30 meg ingyen van nem 28 hanem szinten 14 ft...
ez most nem reklam!
csak a t szamomra nemtud olyan ajnaltot tenni amiert atmennek
-
oks csak kiv voltam hatha kulfodrol valami olcson oledes valtozatot
ezek szerint nem tervezed a valtast egyhamar ha 500 ft vetted
en nem banom hogy dominoba vettem ugyis mar kezdem kinoni es gyurok a skatre ha nem lesz 50k nal dragabb. mondjuk pofara eses lesz ha csak t nel leszes nem lehet majd fuggetleniteni szoftosan
-
hat ez a 200 ertek kicsit durva a felso sort mar nehzkesen lehet olvasni de amugy jobban bejon

-
válasz
kelzsoca
üzenetére
ez tok jo hogy ilyen trukokkel elte csak a vegen annyian viszitek cserelgetni a keszuleket hogy a vegen mifogunk szivni emrt v nem fognak tobb ztet arusitani ha ennyire xar es alodan csak gond van v sokkal korultekintobbek lesznek es megint csak mi szivunk ha pl kiderul hogy kiutott stb a telo pls varjatok meg addig ameg megjon a skate utana torhetitek is a telot es moondhatjatok majd hogy gyarilag volt ilyen..

-
válasz
mira72
üzenetére
tegnap mintha valami szoba jott volna letre az ilyen jellegeu beszelgetesekre de lehet tevedek es akkor ujra el lehet kezdeni itt a napi programjaim reszeletes kifejetesere kezdve a reggeli wc-s tortenettel es hogy ne legyen annyira off mar reggeltol hasznalaom a mobil hozzam not es tokeletesen mukodik nincs por gps jo bar a wc bol nem fogja a jelet..

-
jobb kesobb mint soha hogy kiderul koddal nem jo fuggetleniteni... de mar bachatjuk paran
amugy meg ahoz hogy most ezen megofgjanak olyan szinten bele kell nyulni a bladbe hogy az eselye elegge halovany, de attol fuggetlenul ezek utan mar en sem ajanlanam magamnak
-
-
válasz
kutyaxx
üzenetére
az a baj ez az elso telefonom es megizleltem a lehetosegeket
tobbet bujom a forumot meg a telot mint az otthoni gepet amin jokat jatszhatnek de most rakaptam erre az ujdonsagra es szeretnek valamivel jobb telot csak ami ebben mar most zavar hogy ameg a gepeken mar nincsennek olyan fejlsztesek amik miatt akar a 2 eves jo gepet lekell rogton valtani telefonokban 1 ev mar teljes megujulas
de meg 1 olcsobb telefonra azert benevezek utana 2 ev szunet
-
Aktív témák
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem ertek hatartol fugg hogy van-e vam illetve egyebb amit raszamolnak az arura? ill kereskedelmi es magan cel kozott nincs kulonbseg?
azthittm ez a hir neked is meglepi hogy a te romoddal elomusoros teszt lesz