- Fórumok
- Okostelefonok
- ZTE Blade - archívum I.
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Mint látod másnál megy a wifi.
Ha torlom a Launcher2-ot a system/app-bol,es telepitve van a GoLauncher,azt fogja hasznalni,vagy bele kellene operalnom a Launcher2 helyere?
Azt fogja használni. De ha letörlöd a GoLauncher-t, összefossa magát a rom

A legtisztább az ilyet még telepítés előtt megcsinálni (gyári launcher kuka, helyére bemásolod a go launchert). -
Bozek
nagyúr
-
pista59
őstag
-
Bozek
nagyúr
A Titanium-ba szerintem csak a programokat állítsd vissza, ami nincs fenn és kell. Nekem a telefonkönyvet se állította vissza, meg a Wi-Fi-vel ugyanúgy jártam, mint Te.
(#49862) Aggregátor: Megy a Kelzsoca félében is, csak a Titanium Backup-os visszaállítás nem tetszik neki. Most nem raktam vissza a Wi-Fi beállításokat és tökéletesen működik.
-
Bozek
nagyúr
Ez érdekes. Mást nem raktál fel? Mert nekem akkor csinálta ezt, miután Titanium Backup-ból vissza akartam állítani a Wi-Fi beállításokat. Igaz, előtte nem próbáltam.
Rakd fel mégegyszer a ROM-ot, hátha úgy működik. Igaz, én csak az alapot használom, nem a FULL-t. Ami nekem kell, úgyis felrakom.

-
kelzsoca
félisten
-
lac14548
aktív tag
Elvileg nem fut semmi.
csak 2G, GPS, WIFI, stb kikapcsolva
mozgó háttér kikapcsolva
Widgetek minimálisak (naptár, névnap semmi más)
program elvileg nem fut a háttérben (bár task killert nem használok)Az android system info az tmondja:
battery usage:
-android rendszer 85%
-tárcsázó 8%
-hálózat készenlét 4%
- üresjárat 4%Elvileg nem eszi semmi az akksit...
Az r8 nekem is jó volt. kibírt normál használattal 2-2,5 napot is.
Azért fura ez most.Persze még várok, hátha "beáll".
Kap néhány napot.
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ... -
masek
csendes tag
-
HaDeSzKa
csendes tag
Ha 2.2 lenne rajt, akkor mondanám, hogy aksi élettartam megőrzés miatt, tudniillik a mai Li-ion akkuk kevésbé veszítenek a kapacitásukból, ha nincsenek maxra töltve. Nem kitaláltam batteryuniversity-n olvashatsz róla angolul sokat. Namármost egy nem teljesen jól kalibrált batterystats okozhatja, hogy hamarabb érzi 100% feltöltöttnek. mikor leveszed és újradugod, akkor újra megpróbál töltést préselni bele, és ha az aksi védelmi áramköre, illetve a szoftver nem mondja azt, hogy nem tölthető tovább, akkor újra töltésbe kezd. Az SGSem 2.2-vel eleve 97-98 %on megáll, ha leveszem és újradugom, akkor is csak 1-2 impulzust küld, és abbahagyja a töltést.
-
Glatius
őstag
Nem használsz valamilyen task killert? Mert az akku kijelzés frissítését is lelőheti, és akkor a régi fals adatod mutatja, amíg újra nem indul a processz.
Duplázásért hasbarugás.... hol kell sorba állni?
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P -
Razor_alpha
tag
-
alexdp7
tag
-
törölt tag
-
dragon1993
addikt
-
törölt tag
-
mira72
őstag
-
barnam_
nagyúr
-
sunahunter
senior tag
-
bikebutcher
csendes tag
-
tpeti78
senior tag
-
turho
addikt
Tökéletes hasonlat nincs, lásd Torinói lepel vagy Mona Lisa

De az eladólányokra ne verjük rá a Google összes kedvességét, arra céloztam.
Nálunk még csak a cigarettára kell ráírni hogy veszélyes és halálos is lehet, a TV-ben a Spica-reklámra nem kell kiírni még 2-es icipici fonttal sem apróbetűben hogy "nyomokban adatforgalmi anyagi válságot" tartalmaz
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek, illetve egy makulátlan ASUS ZENPHONE 7 PRO. -
turho
addikt
Ismét félig értek egyet. Neki is dolga, de ő nem reklámautomata. Ez kb olyan mintha a T*escoban az árufeltöltőket baxogatnám a termékek minőségéért.
Az eladók az a láncszem, akik közvetlen kapcsolatban állnak leendő vevőikkel, és az adásvételi ügyletete intézik. Nem ők a Marketingosztály és a Termékmanagerek, sem Linux rendszergazdák, vagy GSM-fejllesztők. Eszembe se jutna rájuk verni ezt az egész xart....
Ha szimpla eladó lennél egy hentesboltban, értened kellene a húsokhoz, a vevő kérdéseit-kéréseit megpróbálnád kielégíteni, kedves lennél és hatékony....de a szomáliai malacvész miatt nem tarthatod a hátad, mint egy alsó beosztott eladó. A te analógiádban, ha bemegy egy vevő, figyelmezteted a sertésfogyasztás veszélyeire, levetítesz egy oktatóvideót, és receptkönyvet adsz ajándékba, meg még sorolhatnám...
Eszembe se jutna a bolti eladó lányokat szidni az idősek és az antiműszakiak félinformáltságáért, és az "apróbetűs részekért"....Más korosztályoknak más-más véleménye van a mai marketingről, ez tény.
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek, illetve egy makulátlan ASUS ZENPHONE 7 PRO. -
tpeti78
senior tag
-
CygnusX
tag
-
tpeti78
senior tag
-
Keeperv85
nagyúr
-
TRob1
veterán
-
turho
addikt
Lite,mert nem ismerek még eleget. Ajánlatokat szívesen veszek. kicsi játék menne néha, meg szeretem ha jól néz ki a menü. Egyelőre a lite is egy csoda hogy elindult. Ha egy MD5 hash dacára xar volt a zip-em, akkor X-files új részét itt forgatjuk le a nappalinkban

ON: a setcpu tesztelni nem tud? Hogyan nézitek meg, "mi a határ"?
Mégegy sötétet kérdezek, nem lelem a menükben
Automatikus képernyőkikapcs után csak a felső power gombra éled? És a billentyűzáratne lehet kézi aktiválásúra tenni?
Bocs ezekért a kérdésekért. Egyébként örülök mint egy gyerek
törölt tag
-
CygnusX
tag
Hali
Én is jártam így, hogy a tárcsázó zabálja az akksit, de mint általában elég sok esetben, az én esetemben is user error-ról volt szó
...ugyanis ha jobb kézben tartom a telefont, és le akarom zárni a kijelzőt, akkor a mutatóujjam az a fenti bekapcsológombon van, viszont a kisujjam vége meg belóg a kijelző fölé, a Home gomb feletti részre, oda, ahol a tárcsázó ikonja van a dock-on (Launcher Pro, 5 ikonos dock), és előfordult párszor, hogy mikor lezártam a kijelzőt, előtte véletlenül hozzáértem a tárcsázó ikonjához...az meg ugye elindult
Úgyhogy azóta körültekintőbben zárom le a kijelzőt
"All glory to the hypnotoad!" (Futurama) -
kelzsoca
félisten
-
csaresz002
senior tag
-
sunahunter
senior tag
-
sunahunter
senior tag
-
barnam_
nagyúr
-
törölt tag
-
Glatius
őstag
Nem érted... nem tudta szegény jószág, hogy mihez képest kéne neki százalékot kijelezni. A kalibrálás az az android normál rendszerfolyamatának a kézi elvégzése.
Nem volt semmi gikszer, legjobb tudása szerint tette a dolgát, de bekötött szemmel.... ;-)Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P -
Glatius
őstag
Mondd meg, hogy mennyi krumpli van egy gödörben, ha nem tudod milyen mély.... ugye nem menne? Az android is csak feszültséget lát, hogy ebből számítani tudja a töltöttséget, legalább egyszer meg kell figyelnie egy teljes kisütést maximális feltöltöttségről. Mondhatnám úgyis, hogy szüksége van az akku kapocsfeszültség-jelleggörbéjére, az áram időbeni integráljának függvényében... de ez olyan hülyén hangzik

Szóval vannak ugyan valamilyen adatok a szoftverben, és ezeket ő folyamatosan helyesbíti. Mivel nem a te készülékedből származik az alapadat, természetesen fals.Lenry "(és nem pislogott!)"... már megérte ma felkelnem
)Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P -
Ronam
addikt
-
Ronam
addikt
ha feldobsz egy új ROM-ot törlödik a batt stat,változó amúgy mindig melyik ROM mennyire zabálja az akksit,persze ez függ sok mindentől még.....egy próbát megér
,én végigcsináltam mindig ROM telepítés után és semmi gondom az akksival,pedig nyúzom rendesen a telót nap mint nap -
Ronam
addikt
-
havast
aktív tag
-
hAnd73
csendes tag
Nekem volt, hogy a MyBackup csak a 4. nekifutásra ment végig. Nem jöttem rá, hogy miért, de az egész update-ből ezt tartott a legtovább. Ami még szívás volt, hogy visszaállításnál nem szabad mindet egyszerre, csak szépen, csomagonként, mert hamar betelik a belső flash. A "csomagok" között át kell pakolgatni az appokat az SD-re (Move to SD), amit lehet.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Itt javasolták már a MyBackup-ot is, azzal elvileg lehet a beállításokat is menteni. (külön a rendszerét, vagy kölün az appokat)
(#39996) szezso155 : Ha nem is a legfontosabb, csak simán fontos, akkor is rakd vissza azt
(Engem egyébként nem zavar, ha te ezzel villogsz, vagy itt közlöd, csak poénkodtam
)szerk: 40k!!! hsz.
¤ R'n'R ¤ -
kopuler
tag
Call metert elég jól lehet paraméterezni.
Kétféle számolást biztos tud kezelni.
Hozzá lehet adni bizonyos kivételeket a tarifákhoz.
Pl. nekem Otthon Prémiumom van.
A mobilt 52 Ft a vonalast 11 Ft hívom.
Ez ugye két tarifa.
Kivételeket ugy adtam meg, hogy ami +3630 vagy 0630, +3670, 0670, +3620, 0620-al kezdődik azt a vonalasba ne számolja bele, a mobilba meg meg kellene adni 0662, 061, stb stb. ez kicsit sok.
Itt a [lista].Egyszerűbben is meg lehetne oldani. A mobil számokat +36-al kell bevinni a vonalasokat pedig 06-al a telefonkönyvbe. Innentől nagyon leegyszerűsödik a helyzet.
Igaz vannak olyan tarifák melyek nem csak kétféle dolgot különböztetnek meg.
Azt hiszem ezt igen nehéz lenne lekövetni, vagyis felkészíteni egy programot minden eshetőségre.tpeti78!
Kivételnek állítsd be a kedvesed telefonszámát és akkor az elvileg nem számolódik.
-
pista59
őstag
-
atsosra
csendes tag
-
barnam_
nagyúr
Ez 100% hogy jó.
Ez volt az első hsz-ben még február elején, ezzel raktam vissza a gyári romot. -
klugszi180
csendes tag
-
kelzsoca
félisten
2 változat lesz:
- FLB-R8_update_lite
Ezt a verziót bárki (kezdő felhasználók is) telepítheti, egy alap rom lesz, és nem szükséges hozzá az SD-t kétfelé osztani (ext+fat32)
- FLB-R8_update_full
Ezen verzió csak haladó felhasználóknak javasolt, data/app mappával, telerakott programokkal, az SD-t ext2 és fat32-re kell particionálni recoveryből.
..................................
A 2.3-as cyanogenmod nightly 11-es romban pedig fordított a magyar nyelv, hiszen a cyanogen beállítások is fordítva vannak, azt meg nehezen vennék ki forrásból.
Továbbá a fordítás nem teljes, és vannak elég érdekes szavak/mondatok.- -
Nundee K.
tag
-
pista59
őstag
-
kelzsoca
félisten
A Paul r12 romnál olvashatod a logout blogomban.
(#39428) anglergab
Akkor képzeld el azt hogy extra használat mellett semmiféle hibám nincs.
(#39425) Fail3D!
Sem a ZTE-t sem a T-t nem érdekli hogy az átlag ember mit csinál vagy mit nem csinál, az a lényeg hogy vigyék a telefon, de ha Te vagy én vagy a másik nem topicozna, akkor sem lenne semmi, és a telefont akkor is vinnék

Van olyan ember is aki azt se tudja mi az hogy Android, de látja a jó árat (ami mostanság már nem annyira jó) és viszi a telefont előfizetéssel, dominóval mindennel
- -
kelzsoca
félisten
Kétféle változat fog készülni:
- FLB-R8_HUN_update_lite
- FLB-R8_HUN_update_fullA Lite bármilyen készülékre felmegy, függetlenül attól hogy az SD kártya miként van partícionálva, és data/app mappa nem lesz.
A Full verzió data/app mappát fog tartalmazni, csak ext+fat32-re ajánlott.- -
madgie
titán
-
Fail3D!
addikt
-
pista59
őstag
-
DirtyDave
csendes tag
Köszi a tanácsot... a napokban kapok fizut, addig még hezitálok rajta. Ami emellett szól, az a nagyobb kijelző meg a kicsit erősebb proci..
Lecserélem végre, a jó öreg LG Arena-t
(Igazából mikor megvettem egy éve már rá egy hétre megbántam, és rájöttem, hogy android-os kütyü kellett volna vennem... 
(#39209) Aggregátor : Igazad van, de valahogy mégis ha megfogok egy HTC-t süt róla hogy profi cucc.
Sajnos drágák is... egyébként nagyjából annyiba venném azt is, mint a amennyibe a blade kerül. Igaz használtan... 
-
catroot
veterán
-
Gyb001
senior tag
Kérdeztem de annyira nem akartam feltünően (közép isk. be volt osztálytársam) kicsit jobban megnéztem a hátlap alatt és szerintem nem vette le a csavarokat mert még ott van a csavar tetején és a mellete lévő műanyagon egy kis egybefüggő por réteg De ez nem biztos
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station -
batuz
csendes tag
-
Ren Hoek
veterán
Egyszerűen nem értem sokan miért csodálkoznak ezen. Nekem 3 napig szokta húzni, napi pár perc teló, sms, és alkalomadtán napi kb fél óra angry birds pár perces szakaszokban. Ha otthon van az ember, akkor úgy is pc/laptop közelben van, akkor mi a rossebnek böngészne, messengerezne egy egérmozi kijelzőn?
Én akkor használom okostelefonként ha kell. Olyan helyen vagyok ahol nincs pc, kocsmában, kávézóban, ismerősöknél, városban ahol van wifi. Hétvégi kiránduláskor GPS-ként funkcionál, vagy ha pesten eltévednék. Plusz rengeteg hasznos app... Számtalan funkciója van a plédnek amit ki lehet használni, de ettől még nem válunk telefon meg internetbuzivá, hogy a klotyóra is 3G-vel a seggünkben menjünk mackót sétáltatni.Szóval ez a "minek nektek okostelefon" szerintem totál abszurd.
Joci: Keress rá itt a fórumban, valahol volt egy bejegyzés ami visszazárta a telefont kódolás után. Talán még 1 hsz-ben is megvan, ahol összegyűjtöttem pár hasznos hsz-t.
-
batuz
csendes tag
Nem azért írtam, hogy dicsekedjek vele.Sajnálom, hogy ilyen kioktató stílusban tudsz reagálni rá!
Azért vettem okostelefont mert:
- szeretem a technikai újdonságokat kipróbálni
- sűrűn van szükségem 1-2 office dokumentumra, így mindig kéznél van
- a gyalogos navigáció idegen városokban sokszor kihúzott a bajból
- szeretek utazás közben nézelődni a neten, ebookot olvasni
- érdekelt az android rendszer
+ még jó pár ok
Utoljára írom: NEM vetélkedési alapnak írtam, hanem én ezt tapasztaltam. Egy átlagos vagy inkább az alatti felhasználó tapasztalatai
Ezzel részemről a témát lezártnak tekintem. -
hjanos1
senior tag
-
r0by
addikt
-
kelzsoca
félisten
-
törölt tag
nálam r8 alatt TÖKÉLETESEN működik a poweramp 1.1
(jó hogy ilyeneket is tudok mondani, nemcsak hibákat)Sőtmitöbb, még arra is képes , hogy ottfigyel a háttérben a bokormögött és amint beledugom a nemgyári fülest, azonnal beindítja magát, csupán egy jóhelyre elhelyezett zöld kis pipa megoldja .
-
ux1
addikt
-
Ronam
addikt
R9: a,b
- Contacts app updated to CM6 version. fully working
- OC kernel as standard. To overclock edit script in system/etc/init.d or install setcpu
- A2SD script replaced with Darktremor A2SD
- notification bar settings icons mod by 0x90 (using a custom theme will remove this facility)
- power control widge has data toggle rather than sync toggle due to using ZTE settings app.
- Lockscreen pattern lock correct text (finally!)
- Contacts app rolled back to the previous version to fix Splitting and Joining of contacts
- Kernel updated to provide available frequencies to SetCPU and other apps.
- Fixed missing line preventing the additional apps being installed to /data/app
- Added missing reboot application
- Reversed the A2SD update and apps on /data as they may have been causing the market to break for some usershadd ne fordítsam le
,de szerintem érthető -
csaresz002
senior tag
-
fazekasg
csendes tag
-
kelzsoca
félisten
-
djkrisz1
csendes tag
-
Glatius
őstag
-
Tonchi
aktív tag
-
csaresz002
senior tag
-
kelzsoca
félisten
-
hedler
tag
-
FPéter
aktív tag
Nekem is fennállt ez a jelenség, mindenféle rommal. Bevittem a T-hez és adtak egy újat. Mindennel próbálkoztam már de csak ez oldotta meg (milyen meglepő...
), ezt ajánlom neked is. Hardveres problémáról van szó.
Az új blade teljesen másképpen viselkedik, még egy utcára a háztól is látja a routert, míg a hibás kb. 5 méter után már megszakadt. -
G4ng3r
tag
Abban az esetben nem kell egyik sem, ha a gyártó/forgalmazó úgy dönt, hogy nem foglalkoznak javítással, hanem egyből cserélik ha probléma van...
Ezzel pl a logitechnél tökéletesen működik is, már egy pár 100 Ft-os javítás helyett is tényleg küldik is az új terméket, ellenben a T-nél valaki fentről biztos küldött egy e-mailt a szerziveseknek hogy csak rendkívül indokolt esetben cseréljék a terméket... -
m_peti01
csendes tag
-
barnam_
nagyúr
Majd 2.3-on a Winamp-ot. Sajnos 2.2-n nem megy a Shoutcast

Én PC-n csak Winamp-al hallgatok rádiót, minden stílus van amit eltudsz képzelni, nagyon jó.(#36524) vampire17: ez jól hangzik, kár hogy nem olcsóak a BT fülesek.
(#36525) istnag: hol és mennyiért vetted? SE fülesekkel megvagyok elégedve, de ilyet szinte sehol nem találtam.
hedler: 2 hete ugyanezek az árak vannak.
-
Roxaz
tag
-
kelzsoca
félisten
-
vtommy
aktív tag
Múltkor, 1 hete mikor ismerőssel mentünk cseréltetni a telefonját, rákérdeztem nagy sunyiban hogy, és tessékmondani mennyi gond van ezzel a féle telefonnal? azt a választ kaptam debrecen legnagyobb szervízében, hogy nem több mint egy nokiával vagy egy samsungal
és hogy nincs sok gond vele

(#36143) Jama85ez mi
? értem amit írnak de nem fogtam fel belőle 
-
vampire17
addikt
-
catroot
veterán
Köszi! Az enyém sem olyan drabális, csak ha nagyon nézem, akkor észrevehető, lehet, ha olyan ember nyomkodja, akinek még nem volt a kezében, akkor észre sem venné, hogy puhább lett a nyomáspont. Végül is a lényeg az, hogy ne mondja fel a szolgálatot.
"I live in the weak and the wounded, Doc." -
Glatius
őstag
Ez könnyen lehet, koppgázon nekem is bántóan hangos, de nincs két egyforma fül, és nincs két egyforma Blade sem... nagyon nagy az alkatrészek szórása, az összhatás meglepően eltérő lehet. A gyári füles példának okádék... de legalábbis gyenge pont, tegnapelőtt kaptam egyet kipróbálni, kétségbeejtő volt az enyémhez képest. Egy jó minőségű fülhallgató sokat dob rajta.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P -
madgie
titán
Mondjuk zenét még csak egyszer-kétszer hallgattam vele, akkor is jónak tűnt. Ugyanaz a Sennheiser füles, amit előtte az iPhone-nál meg az iPod-nál használtam, itt is jól szólt.
Stirlitz: lekopogom, de úgy tűnik, én elsőre jót kaptam. Mármint se pixelhiba, se vacak wifi. Ahol a laptop talál jelet a lakásban, ott még a Blade is

-
balalev
tag
-
anglergab
addikt

A gyenge wifinek sok oka lehet: ezek közül csak egy a "rossz" chip.
Lehet, hogy rosszul tervezték a wifi antennát (tudniillik az is van bent): túl rövid, esetleg hozzáér valami testhez (hasonlóan járt az iphone 4 a GSM-mel). Vagy a csatlakozásnál van gond: lehet, hogy nem elég erősen csatlakoztatták a gyárban a mini koaxiális kábelt, és csak meg kellene nyomni a csatlakozásnál. Lehet, hogy rossz minőségű a wifi "antenna" (~kábeldarab), nem megfelelő az impedanciája stb.
Érdemes lenne ezt a problémát jobban megvizsgálni: egyébként nálam sem túl "erős" a wifi (a routertől való távolodással irreálisan gyorsan gyengül az érzékelt jel): ez kétségtelen a telefon hibája.Van itt valaki, aki esetleg a ZTE-nél dolgozik? Ha jelentkezne, akkor sokat tudna segíteni, hogy megérthessük a wifi problémák igazi okát, illetve megoldhassuk azt (esetleg anélkül, hogy telefonokat kellene kicseréltetni).
-
MartOOn
addikt
-
Glatius
őstag
-
mira72
őstag
-
djozsi
senior tag
-
CygnusX
tag
-
tariattila
veterán
-
Saccco
nagyúr
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- ZTE Blade - archívum I.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Motoros topic
- Prohardver app (nem hivatalos)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eszembe se jutott belerakni másik kártyát, mondván "úgyse működne".

Úgyhogy azóta körültekintőbben zárom le a kijelzőt
mióta? 
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)