Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
madgie
titán
Errű' az új sunyierixon lácserrű' tudna valaki képet mutatni? Vagy tegyem fel a svéd főzetet, oszt meglátom?
Elég titeket olvasni, kihagyok egy hetet, esély nincs bepótolni azt a pár ezer hozzászólást

-
madgie
titán
válasz
sunahunter
üzenetére
Kikapcsolni mi értelme? Nem ébreszt reggel, nem látod, mennyi az idő, ha este felkelsz, nem világítod magad előtt az utat, ha az illemhelyre támolyogsz az esti sörözés után otthon hajnalban, ilyesmi

-
madgie
titán
válasz
V.Stryker
üzenetére
+1: többen is írtuk tegnap, hogy igen, érezhetően gyorsabb az r10 az r8 után. Tuning nélkül is, legalábbis én nem húzom a procit.
kelzsoca: 86-on áll most az akku a tegnapi romcsere óta, lefekvés előtt háromnegyed órát wifiztem, ma telefonáltam vele vagy negyed órát, 3G-n töltöttem le progit. Jól bírja (igaz, csurig töltöttem)

-
-
madgie
titán
válasz
energy_
üzenetére
Bankkártya a barátod, finoman azzal lehúzva szépen fel lehet rakni. Persze én beszélek, itt figyel két buborék a fóliámon... igaz, a ZTE feliratnál, ott meg nem zavar

Amire tényleg figyeljetek: ne legyen piszkos a fólia. Nem koszra gondolok, porszemekre. Ha egy porszem kerül a tapadós felületére, ott buborékod lesz.
-
madgie
titán
válasz
zoltan6
üzenetére
Míg nem próbálsz ki egy normális romot. Anno két napig bírtam a gyárival, téptem a nem létező hajam, hová lett az ex-iPhone-om kezessége. Emlékszem, a Paul-féle R11 kelzsoca változatát felraktam és szimplán leesett az állam, mert megtáltosodott a telefon. Aztán jött a másik launcher, stb, stb... hidd el, ezek után kézbe veszel egy gyári 2.1-es Blade-et, lemégy spárgába, olyan tetűnek tűnik.
-
madgie
titán
Képzelődöm, vagy tényleg jóval gyorsabb az R10b lite az R8 lite-nál?

(nem, nem szűz cucc, titanium-ból minden app és data visszaállítva) -
madgie
titán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nekem is darabosnak tűnik a böngészés, bár ha visszagondolok, a szifon 3G sem szerette, ha gyorsan scrollozok (ott kockákat mutatott, itt belassul
) -
madgie
titán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Jó kérdés, ott a csík csúnya, talán a fekete a legjobb, megoldható úgy? Gondolom a progik színe nem kiterjeszthető arra a területre.
Szerk: iPhone-on is vagy fekete volt, vagy fehér, attól függően, hol jársz. Szvsz a fekete jó itt, a Marketen kívül szinte mindenhová az illik.
-
-
madgie
titán
Akkor én vagyok az első panaszos: full verzió eddig egyszer ződdroidozott, most felment, de Mybackup közben újraindult és eltüntette a romban lévő extra progikat is (skype, ilyesmi). Marketra felmásztam, mondom újra letöltöm a Mybackup-ot, megint újraindult. MD5 stimmel.
Most szedem a lite-ot, ha ez is vakarózik, megy vissza az r12.
-
madgie
titán
Tök jó itt olvasni a lassú, megbízhatatlan, nem akkukímélő USB-s töltésről. A régi Moto L7-et kábé öt-hat évig USB-n töltöttem, oszt mai napig bő egy hétig bírja az akkuja

Értem én, ezek a kütyük már bonyolultabbak... no meg kevésbé vannak összerakva. A mai napig csudajó kézbe venni a full fém L7-et. A menyasszonyomnak is megvan még az ezüst (nekem fekete), az sem akar tönkremenni

-
madgie
titán
válasz
energy_
üzenetére
Direkt feketét akartam, fehér iPhone 3G-m volt, már meguntam a fehér színt

Fogásról, minőségről még korai beszélni, bő fél órája, hogy felhajszárítóztam a helyére

(#39269) Ronam: még a szokásos kínai időtartamnál is lassabban ért le, már ráírtam múlt héten, mi van (érdekes módon ma landolt a postaládámból és Air Mail matrica van rajta, így ha tippelnem kéne ,akkor elsőre elfelejtette időben feladni)
-
madgie
titán
-
madgie
titán
Megjött a karbonfóliám ma, optikai tuning várható

Ja, lassan három órája megy a teló a kalibrálás óta, használom is rendesen (hívás, sms, letöltés, stb) 96%-on van az akku
-
madgie
titán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nem akarom elszólni, de talán a Battery Stats hülyült meg. Épp a lentebb linkelt maximumra kalibrálást csinálom, még csak a második pontnál, az első kikapcsolásos töltésnél vagyok, de már fél órája pirosan tölt magának, miközben kikapcsolás előtt már csurig töltést jelzett.
-
madgie
titán
válasz
tibz03
üzenetére
Nem kill-izével lövöldözök, a sima feladatkezelőben lenyomom mondjuk az utorrentet. Egyébként ezt sem szoktam, de kíváncsi voltam, hogy mennyit merül így reggelre... hát túlteljesítette az elvárásomat

Szerk: nem, nem fogadom el, hogy ennyit bír az akksi, volt, hogy több, mint két napig ment nálam. Nálam idegbaj-kategória, ha éjszaka lemerül, mert rájön az öt perc
Ezért adtam el a régi iPhone 3G-met is (ott már az akku volt öreg, itt ez azért nem igaz) -
madgie
titán
Hm, r12-vel is merülök, mint a fene. Este, alvás előtt, 30% körül volt az akku, direkt kilőttem mindenféle alkalmazást, airplane-be tettem a telót, erre az előbb arra kelek, hogy diszkréten rezeg egyet a Blade: totál lemerült. Mivel tényleg kilőttem mindenféle progit, egy tippem maradt, de mielőtt letörölném, megkérdem tőletek: Minimalistic Text lemerítheti így?
-
-
madgie
titán
válasz
tpeti78
üzenetére
Mondjuk zenét még csak egyszer-kétszer hallgattam vele, akkor is jónak tűnt. Ugyanaz a Sennheiser füles, amit előtte az iPhone-nál meg az iPod-nál használtam, itt is jól szólt.
Stirlitz: lekopogom, de úgy tűnik, én elsőre jót kaptam. Mármint se pixelhiba, se vacak wifi. Ahol a laptop talál jelet a lakásban, ott még a Blade is

-
madgie
titán
Gyerekek, senki ne vegyen hűdematt fóliát. Én megtettem, tényleg nem tükröz zavaróan sehol sem, viszont szemcsés lesz a látnivaló, ami kis betűknél zavaró, emellett a képernyőt is kényelmetlenebb taperolni, szinte homokszerűen kuszol az ujj alatt.
-
madgie
titán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nyugi! Néha úgy pörög a topik, hogy egyszerűen elvész egy-egy hozzászólás, két-három oldalt meg nem szívesen olvas vissza az ember. Máskor nyugodtan kérdezz rá fél nap múlva, az itteni arcokat ismerve ezer százalék, hogy segítenek mindenben, amiben lehetséges.

-
madgie
titán
válasz
Fail3D!
üzenetére
Nem tűnt fel, hogy nagyon szaggatna, sőt, apósom 40k-s külön navijának a sebességét simán hozza.
(#33520) ovecs: mármint mit honnan kell letölteni? a háttér egy HTC-szerű bokeh cucc, simán begúgliztam valami ilyesmit és kiköpte, felül a SwitchPro van, alatta a SiMiClock transzparensre állítva és az egész LauncherPro alatt fut (a Status Bar meg eltüntetve).
(#33528) somasz: csak szóba jött, hogy szebb a SwitchPro, ha a gombok hátterét transzparenssé tesszük, én meg helyeseltem

(#33532) catroot: A Textcolor Date és Textcolor Time-nál ott van a Alpha csúszka, 0-255-ig finoman állíthatod, mennyire legyen áttetsző.
-
madgie
titán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Mire belakom az előző romodat, jön a friss, javított, amiben alapból benne van majd' minden, amit összevadászgattam. Grrr... vagyis köszi

Ja, nekem eddig az r11-nél nem dobálta a hálózatot, most az r8-cal néha igen. Wifi probléma itt is van, de wifi ki/bekapcsolással megoldható.
-
madgie
titán
Kemény egy hetes Android ismeretségemmel megláttam, hogy vannak ilyen ADW/LauncherPro-szerű skinező vackok. Érdemes ezekkel foglalkozni, vagy felejtősek?
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz
futo001
üzenetére
Most mentettem ki SD-re, r11_hun, sehová nem rak vesszőt vagy ilyesmi, eddig nem is kutyul. SIM-en voltak a nevek.
miketrail91: a kezdő okostelefon júzerek 80%-a átéli ezt a problémát, a 20%-a előbb olvas. Én is a többségbe tartoztam, igaz, nekem csak tízezer forint volt első hónapban a mobilnet... minél előbb köss egy olcsóbb mobilnetet! (nekem 100 mega van egy hónapra, beosztom szépen)
-
madgie
titán
válasz
Nova96
üzenetére
Az ebay-es "mirror", tehát tükrös. Szerintem utálnád, piperetükörnek mondjuk kiváló lesz a Blade, de egyébként keress inkább matt fóliát. Én ezt vettem (meg Carbon Fiber Skint
), ha ideér, majd megírom, jó-e... bár valszeg az lesz, az iphone-ra is olcsó matt fóliám volt, egy évig hűen szolgált. -
madgie
titán
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz
Dani82
üzenetére
Csudazip, első hozzászólás...
szerk: na jó, még pontosabban itt, oldal első harmada, Csudazip használata bekezdés.
(#31619) Sheepczx: miért, te ingyen pucolnád más mocskát? Tartsd tokban, ne tegyél abba a zsebedbe zsepit, amelyikben a telefon van, ilyesmi... egyből nem fog annyira porosodni.
-
madgie
titán
Angry Birds Seasons-t nyomja valaki? Az új Valentin pályáknál elég betyárosan szaggat nálam, nálatok jól megy?
Aktív témák
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gitáros topic
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Még az azonos típusú, megfizethető árú monitorok/tévék képe sem ugyanolyan, kalibrálni kell őket utólag, idővel meg ezer más környezeti hatással is változik a képük.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezért adtam el a régi iPhone 3G-met is (ott már az akku volt öreg, itt ez azért nem igaz)