- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Gratulálunk Simba86-nak, a nyereménye 6 óra pihenő
csak viccelek(#50007) szmayer1: az biztos, hogy attól mert újraindítod, nem lesz rosszabb.
Egyébként most kipróbáltam, az a pár mp kicsit túlzás, de akkor is gyors.
Wifi alapján hogyan tudja pontosan belőni a helyzetem? GPS ki van kapcsolva, mégis látom Google Maps-ban merre vagyokHa a wifit kikapcsolom, 500-1000m-el arrébb tesz.
-
Luissimo
veterán
jó az 512 mega memó.
jó a 2.2-es ROM,
jó hogy kapacitív
jó a procija
jó a felbontása
jó hogy FLASH-el
jó, hogy USB HOST-ol
jó a TV kimenetnemjó, hogy nincs benne GPS
nemjó, hogy nincs benne GSM modul
NEMJÓ, HOGY NINCS BENNE BLUETOOTH, mert ha lenne, akkor támogatná a külső GPS vevőt.szóval, pros and contras, az ára külhoni fórumokon 160-180 dollár körül van, a gyerek haszonkulcsa 20-25%.
Hmmm
@Nekemnyoc8:
Az a kütyü 100 kHuF, nem ugyanaz a kategória. (csak a 10"-al jobb). -
B-L-A-C-K
titán
Na most akartam letörölni az n26-t, és visszarakni valami mást, de akkor megvárom ezt...
Akit érdekel a CM n26-os rom hibáit leírom 3-4 nap használat után.
-Ritkán (1-2x), de előfordult hogy nem érzékelte a kijelzőt zárképernyő után!
-Beállitás menüpont alatt párszor csak fekete képernyő jelent meg!
-Főképernyőn, az alul lévő sávban napi 1-2x eltüntek az ikonok!
-Jobban merül mint a Lite rom, de nem vészesen!
-Nfs Shift játéknál az irányitás 2mp-es fáziskésésben van (magyarul játszhatatlan, több játékot nem próbáltam. Lite romon gond nélkül ment.)! -
Epsylon
aktív tag
Nem kell wipe. Én sem szoktam, nem szeretek mindent újrapakolgatni.. Most egy-két perce értesített a ROM, hogy van frissités.. A tegnapi ROM-ra..
Jobb ez a CM, ezerszer, mint a gyári. Megoldotta az Android 2.3.3-mal a copypaste gondomat, ami átkozottul zavart. Ja és gyors. Az ékezetekre sem kell 5-6 mp-eket várni.
-
-
kelzsoca
félisten
-
szender
csendes tag
Komolyan? Én pont azt olvastam, hogy ez megoldja a problémát.
A "BT" alatt bluetooth-t értesz? Az miben jobb? Van saját előerősítője? Én egy 32 ohmos Sennheiser 448-at használok ami kifejezetten mp3 lejátszókra fejlesztettek ki. Extra érzékeny, könnyen meghajtható. Ha ezzel nem szól eléggé akkor szerintem semmivel.
-
Luissimo
veterán
nemmondod ?
Tudom, de:
mivan ha mégis beakarom zárni, mert elkezdett letölteni valamit, amit nemakarok
hiába lépek ki belőle, nemhagyja abba a letöltést pl. ?vagy ottvan a skype.
ha nemsikerül a feljelentkezés, akkor is ottmarad a statuszsoron az ikonja, tehát futr a háttérben, nemtudom bezárni.
Kénytelenvagyok kilőnni az alkalmazást.
azér ez nemannyira jó szerintem. -
dome.no1
tag
Ezt egy másik forumon olvastam , de lehet, hogy jó lehet:
"Már a második példa igazolja, hogy a mostanában vásárolt blédeken nem működik a hangerő fel+ power gombos indítás, tovább megy az android logón és betölt rendesen. Hha vkinek ilyen baja van, az tegye fel a hivatalos Té frissítést, utána fog működni."
by W1cK3d
-
Glatius
őstag
Az egyszerű megoldások könnyen elhitetik a kezdő felhasználóval is, hogy mindenhez ért.
A grafikus felület pedig könnyen winfos szindrómát okozhat, pedig itt nincs [CTRL+Z], és ha nem is végzetes az eredmény, mindenképpen kellemetlen, akkor pedig általában fikázás a vége.... az meg kinek kell?
Egyébként kulturált program, de azokat a dolgokat teszi (tenné) egyszerűvé, amit csak egyszer kell elvégezni... -
Luissimo
veterán
Kínai, ember, érted? KÍNAI.
voltmár neked kínai cuccod?
mi ment rajta tönkre először?
a bekapcsoló gomb (legyen az GPS, PNA, PDA, laptop stb stb)Nézd, megmagyarázni énis megtudom.
(értemén hogy gőzgép, de mi hajtja ?)én már láttam olyat , hogy egy gombnak többféle funkciója volt, állapotfüggő módon.
Tudod, én htc-n szocializálódtam és vannak nekik okos dolgaik, ezt pl megoldották úgy , hogy :
1, szétcsusztattad a qwerty-nél a billentyűzetet ( Tudom, nemjárható, mert nincs qwerty)
vagy:
2, ha kihuztam a stylust, felébredt a teló. (Tudom nemjárható, nincs stylus )hidd el nekem, (nelegyen igazam), hogy az a 2 jüanos mikrokapcsoló nemlesz hosszúéletű a sok nyomkodástól.
demajd az idő megoldja, elvégre, ha minden örökké tartana, akkor sosevennénk új kütyüt, ezt már Murphy is megmondta, legfeljebb más szavakkal !!
.................................>>
ja és tessékmondani , a Lock Screen az vissza is kapcsol.??
Mert nem a lelockolással van a gondom, arra vannak egyéb alkalmazások is...#34709: Zsoca, Te egy kivétel vagy.
-
Luissimo
veterán
jóltudod, biztosan, mert nem működik.
csak aztnemtudom, hogy kellene neki működnie vagy nem is kellene.
(jóötlet ez a hangszóró körüli tapizás a zöld vonallal, de a direkt hardvergomb is hasznoslenne soxor !! )
Ja és igazavan a kollégának, valóban, hiába kapcsolod külsőhangszóróra az "Andorko-féle" (ezekszerint ígyhívják) rédijót, nemhangosodik ki !!kisérleti a verzijó, erősen még. Jójó, jódolog az RDS, de ezt is kék neki tudni azért (szerintem)
Nem szidom, csak agyalok.
-
PpenoO
őstag
Üdv!
Munkahelyen teszteltem a Blade-t, egy Nokia BH-103 fülessel, jobban szólt mint a lepukkant, 1000 éves Thomson-om, amit csak arra használok, hogy néha alapzajt képezzek, ami picit elnyomja egy két kolléga nyavalygását. Igazából nem is hasonlítható össze a kettő, mivel az egyik fülbe, a másik fülbe-agyba dugós
, Naná, hogy jobban szól. Nálam pár óra alatt se, több mint 30%ot evett, de nincs valami durva akksim, mint egyeseknek, akiknél több nap használat után is 72%os a töltöttség...
.
-
barnam_
nagyúr
-
törölt tag
-
tariattila
veterán
hú skacok... ezzel a csudálatos zipekkel most bekavartatok engem a málnásba...
nem az volt, hogy ez gyári T-s romot (állapotot) állít vissza ??
akkor hogy lehet, hogy nem tartalmaz romot?
és most mi ez a csudazip2 ? kerestem rá bevallom de elvesztem mert már a bagatelizálása megy ezerrel és a lényeg elveszett -
syl5
őstag
-
syl5
őstag
-
Saccco
nagyúr
Viszont elmondható, hogy van függetlenül is.
djozsi:
Nem gondoltam arra, hogy buta lennél. Ha ez jött volna le akkor bocsesz.
Nem tudom merre laksz, de ha elég nagy város akkor benézhetsz a tecsóba ott is előfordul, hogy van normális kártya, persze kicsit drágábban, mint máshol. -
icemad
nagyúr
Szia, én egy Nokia Bh-214-el használom, amire egy Sennheiser cx300 van dugva. Ez a párosítás, nekem mind hangerő, mind minőség terén nagyon odab@sz. Bár én nem vagyok vájtfülű... Ja és a számok léptetése is megoldott, bár csak a gyári music programot és a playerpro-t próbáltam ki vele. Hívásfogadás is működik hiba nélkül.
-
-
mira72
őstag
ha csinálok egy oldalt, és kiteszek egy ellencikket, akkor azt is belinkeled?
amikor tudom h nem használom a telót semmi érdekesre, max bejövő hívásom lesz, akkor rányomok a task killerre. és lőn a cpu órajel azonnal leesik, mert nem lesz soksok progi ami zabálná.
írták hogy azok idle-be futnak, és semmit nem esznek, de akkor a quick sys info miért mutat akkor magasabb órajelet? hmm?
lehet én vagyok a hülye, de nekem nem merül 30%ot éjjel, legtöbb esetben 1et se, pedig megy él, ÉBRESZTDDD
-
futo001
senior tag
Csodazip nem is állítja vissza a függőséget.
Ha függőt akarsz. -
bunnyhu
senior tag
+1, ez engem is érdekelne!
Használja valaki folyamatosan az automatikus fényerőt? Nálam mindig sötétebb, mint kellene: lakásban 50-60% a kellemes, ő 30-ra állítja. Tűző napsütésben sem adja rá a maximumot, csak kb. 75%-ot. Ez Android sajátosság, vagy a készülék érzékelője van rosszul kalibrálva? Lehetne ezen valahogy állítani, hogy ne kelljen mindig manuálisan szabályozgatni? Köszi a választ.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged