- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Aktív témák
-
kagzer
aktív tag
válasz
madgie
üzenetére
Általánosítottam a kijelzőket illetően. de igazad van, elég elmenni egy nagyobb műszaki kereskedésbe és látható az egymás mellé rakott TV-ken a különbség. A gyártón múlik, de jobb helyeken a main lap tesztjekor is tolnak egy kalibrálást, majd összeszerelés után is, már a beépített kijelzővel.
#47404 turho Azonos gyártmányú kijelző esetén ritka, de teljesen igazad van a CCFL színét illetően. Érdemes szétkapni egy-egy kijelzőt...
vagy túl könnyen vagyok?
-
mira72
őstag
válasz
madgie
üzenetére
majd kiderül, enni nem kérnek
...más: volt ma a kezembe egy nokia N8 .. kicsit nyomkodtam.. első észrevételem h akad mint a picsa, mindenre vár. régi nokiák nem erről voltak híresek... bár akkor még lehet nem symbian volt.. na az meg a másik hogy az az érintős symbian szerintem egy ipari szemét...
csináltak egy jó hardvert, mert amúgy nem lenne rossz készülék, de rátettek egy összehegesztett valamit, oprendszer gyanánt... nem tudom, legyen rá büszke aki csinálta, meg még-büszkébb aki megveszi
nem értem se a nokia üzletpolitikáját ( MS.. ) se a nokia fun-okat... de hát lehet én vagyok a bonyi. kicsit 
(#45753) Mephistoone : navitel .. rengeteg gps volt már a kezembe, meg szoftver, és próbálgattam őket, ládázni, stb.. de nagyon kellemeset csalódtam benne! annyira jó hogy csak na
ha tényleg érdekel a dolog, adhatok priviben pár 5letet hozzá.... -
-
kelzsoca
félisten
válasz
madgie
üzenetére
A Contacts.apk egy sarkallatos pontja a történetnek, , mert van akinek csoportok kellenek, van aki Facebook szinronizációt szeretne, van aki szeretné használni a szervizkódokat, és vannak azon felhasználók, akik a letisztult gingerbread Contacts.apk-t használnák

Ez így egyben nem megoldható, inkább csak 3 részben

(#40437) Keeperv85
Éppen ezért mókolom csak a képeket, mert ha szétbontom a framework-res-t akkor ugye..........
Tudom hogy az xml leírókat is kellene, dehát.....

-
kelzsoca
félisten
válasz
madgie
üzenetére
Hát nem igazán, mert a status bar-t ugye átlátszóvá tettem, ez a főképernyőn és a menübe lépéskor is ilyen marad, viszont ha pl: belépek bármelyik alkalmazásba ismét fekete a status bar.
Amit valószínűleg lehet csinálni, az lenne hogy amikor belépsz a menübe, akkor a háttér ne a fekete legyen, hanem a beállított wallpaper képet lásd, és az pedig akkor egybefolyik már a status barral is

Ez várhatóan mást nem befolyásol.
-
kelzsoca
félisten
-
-
embe
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Nekem is volt egy hasonló problémám. nekem ez a megoldás bejött. Hátha neked is jó lesz!
-
kelzsoca
félisten
válasz
madgie
üzenetére
Melyik CW?
Nálad kezdőbb felhasználóknál is hiba nélkül fut még a full verziós rom is.
(#40305) Membrán
Éreztem hogy a többség full verziós romot pakolja fel

Root explorer-el kitörlöd az Mms.apk-t a system/app mappából.
(#40308) Lucifer6280
A dühös madarak nincsenek optimalizálva, rossz port és bugos...
-
Fail3D!
addikt
válasz
madgie
üzenetére
ez a cel... a memoiraknal mar megproblatuk igaz a kedvezmenyt megkaptuk csak az arura varunk hoyg atvehessuk
amugy ha 2-3 k bol kijon ez es az ember elakaraja adni a telojat jo kis uzlet mert ha karcos a hatulja nem hogy nem oclsobban emiatt a xar miatt meg akar tobbet is elkerhet
es nem kell 3k val olcsobban adnia...
-
tibz03
őstag
válasz
madgie
üzenetére
Miért lősz ki progikat?
"...Vagyis mi történik akkor, ha elsütöd a kedvenc task killeredben a Kill ALL! feliratú gombot? Szépen fogja magát, és kilő MINDENT. Ezzel további magyarázat nélkül annyi a baj, hogy olyan dolgokat is ki fog lőni, amiket nem kéne: rendszer folyamatokat, többek között. És az oprendszer ezt egyből újra fogja indítani. Végeredményben nemhogy nem lett jobb a helyzet a task killer bevetése után, hanem még kárt is csinált: az alkalmazások újraindítása ugyanis még jobban leterheli a telefont." (Tippek, trükkök, tévhitek: A Task Killer)
Egyébként nálam alap lett, mióta Blade-em van, hogy minden este megy a teló a töltőre. El kell fogadni, hogy ennyit bír az akksi.
-
SteveBeard
senior tag
válasz
madgie
üzenetére
(#38608) madgie
De ugyanez volt nekem is, többször megpróbáltam feltelepíteni, de mindig ugyanaz.
Alvó állapotban nem tudtam 3% alá hozni, de inkább a 10% felé közelített a cpu aktivitása (system panel)
Az FLB8-cal ez 1% alatt maradt.
Ezek több éjszaka mérései, és egy system process, az akmd2 produkálta a nagy proci használatot.(#38611) sydon
Szintén zenész!

Letöröltem, marketről vissza és ok. -
kelzsoca
félisten
válasz
madgie
üzenetére
Nem igazán, de ez az r9 szerintem le lesz cserélve.
Más:
Megkérhetlek hogy az alábbi hozzászólásai töröld, mert problémát okozhatnak:
(#30017) kelzsoca
(#30078) kelzsoca
(#32207) kelzsoca
(#33109) kelzsoca
(#33300) kelzsoca
(#37377) kelzsocaHa esetleg így nem megoldható, akkor megyek a modkerbe és kérem ott

-
-
tpeti78
senior tag
válasz
madgie
üzenetére
Én is teljesen jól elvagyok ezzel a hangerővel,számomra is ismeretlen ez a probléma a pengével. Zene hallgatás meg igazából nekem éppen elég hangos,de itt már megértem,ha valaki ezt kevesli kicsit....
(A rohadék Spica-m,na az halk volt,a belvárosban már úgy kellett nyomnom a fülemre,hogy halljak valamit a másikból.) -
.DLL
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Nem.
Feltettem ismét a 0x90-et, mert előző körben az ő számlájára írtam a csengőhang mizériát, azt' levettem.
Most kipróbáltam a dolgokat, és bizony bugos még, a widgeteket nem tölti be a taló, sőt mostmár hiába állítom be a menüjében, hogy éledjen fel Menu gombra, nem teszi...
Pedig korábban ez ment, végül is csak a hangerő gomb okossága és a Menure való ébredés miatt használnám, de így + widget bug használhatatlanná teszi egyelőre.Kérdés: hogyan lehet leszedni? Az alkalmazáskezelőből nem lehet uninstallálni.

-
kelzsoca
félisten
válasz
madgie
üzenetére
Elegant-steel (hun) téma FLBR8_Hun rom alá:
Update.zip-ként telepíthető, tesztelve, működik!
............................................................................(#32131) ux1
Akkor láttam meg mikor már fel volt töltve a rom, tudtam hogy valaki megemlíti (meghagytam a sikerélményt
)(#32124) anglergab
Igen, várható még a mai napon megcsinálom.
(#32134) ux1
Mondjuk a csudazip-ek tényleg nem azért készültek hogy mostantól mindenki azzal telepítsen, hanem a kezdőknek gyors és hatékony telepítése formaként.
Az meg ha valaki téglát csinál a telefonból nem a mi problémánk, csak saját felelősségre ugye

-
válasz
madgie
üzenetére
Elvileg ezek valók FLB romokra: [link]
Elegant Steel engem is érdekelne, pont tegnap gondolkoztam rajta, hogy felrakom FLB-R8-ra.
Még jobb lenne ha olyanra meglehetne csinálni, mint itt: [link](#32042) tpeti78: passz, nem szoktam játszani

Találtam a beállítások között olyat hogy Privacy -> back up my data - back up my settings and other application data.
Ez hova teszi a mentéseket, és hogyan lehet visszaállítani?
Mert akkor ezzel elmenteném a beállításokat, appmonster-el a programokat, és happy end
-
-
tpeti78
senior tag
válasz
madgie
üzenetére
Ez erősen használat függő dolog,de tegnap játék,net,wifi,volt minden,le sem szálltam róla,és fél nap alatt lefeküdt az aksi nálam is.Csak a gyári romhoz tudom hasonlítani,nem tudom ez mennyire mérvadó,de hasonló használat mellett lényegesen kevesebbet bír.
Mindegy,ez van,ezt kell szeretni.Valamit valamiért,gondolom.
-
viteza
csendes tag
válasz
madgie
üzenetére
Elolvastam....
Szerinted a kérdés melyik része vonatkozott függetlenítésre?
A kérdés az az volt hogy vajon miért nem látja a Vodás kártyát. Ha függő egy telefon, és belerakod egy másik szolgáltató kártyáját, akkor maximum hisztizik, hogy nem támogatott sim, de ez egyáltalán nem érzékeli a belerakott Vodás kártyát.
Aktív témák
Hirdetés
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy túl könnyen vagyok?
ha tényleg érdekel a dolog, adhatok priviben pár 5letet hozzá....
de most épp 15 perce áll 39%-nál a hancentSMS mentése közben, szóval úgy nézem lefagyott.

tapasztalatok? fogása,minősége stb.
Talán a superuser.apk nem megy, nem?