Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  XPEnology

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:53:49

LOGOUT.hu

Xpenology Téma Összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12041) #56573440 válasza petir (#12040) üzenetére


#56573440
törölt tag

Alapvetően jó lehet. Mivel nem egy túl fájdalmas dolog a telepítés, és úgy igazából sok veszteni valód nincs, meg itt senki nem fogja megmondani kb, hogy a samsung tv-d a te anyagaiddal mit fog kezdeni, így azt mondom, hajrá.

Nincs samu tv-m, úgyhogy kifejtenéd hogy ez a source gomb ez mit csinál épp nálad? Ott kéne látnod a nast mint egy külső hdmi jelforrást, vagy ott tudsz matatni dlna forrást vagy mi?

A dsm mivel a hivatalos synology féle os, ezért vannak kötöttségei linux ide vagy oda. Az egyik ilyen, hogy mivel a gyári synology nasok egyike se rendelkezik semmilyen formában bármilyen vga kimenettel, így xpen alatt se fogsz semmi ilyenen keresztül értelmes képet csiholni. Ha adsz neki vga-t ha nem. Ott csak egy szöveges felületet érsz el. Az egész nast kizárólag webguin keresztül a natív appokkal vagy böngészőből éred el.

Ha a terv az, hogy mint egy külső lejátszó te lásd valamilyen formában mint jelforrás, nos az kizárt. Ha dlna forrásként akarod használni azt persze tudja.

Ill a kizárt annyira nem kizárt, mert lehet virtualizálni is, vm alatt meg futhat xpen és mellette valami más akár linux+kodi kombót, ami kezeli a hdmi kimenetet.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  XPEnology
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.