Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bupemko #3897 üzenetére
Végül találtál olyan "módszert" (VPN, ruszki app. stb.), amivel tudod vezérelni?
Én ha belevágok a dispute-ba, akkor azt erre fogom alapozni. Ez a cucc. még ha szép is, és gyorsan felfűti a szobát így - távvezérlés, ill. okos fícsörök nélkül - egy túlárazott tucattermék.Egyébként emiatt úgy ment el a kedvem emiatt a Xiaomi okos ökoszisztémájától, hogy igazából még meg sem jött. Kár pedig tervezgettem én is, hogy veszek majd porszívót, kapcsolót, stb. de pont amiatt, hogy az ember életét megkönnyítse, merő szívás az egész. Nem azt mondom, hogy totál feladtam, de most eléggé szkeptikus vagyok ...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest