- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
4500 - 4401
7869 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-07-15 14:23 Téma összefoglaló
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos86
aktív tag
Sziasztok!
Ma este 20:50 körül lehalt az egész okosotthon szettem 2 Mi smart hub nem akar csatlakozni a hálózathoz. Más tapasztalt e hasonlót? Connectinmg to network timed out hibát kapok. -
L4mie
veterán
Hát én már majdnem kívágtam a kamerát, de ez azért megnyugtató
-
Csabee.
nagyúr
-
koko7923
csendes tag
-
L4mie
veterán
Nálam is szar minden... Ami bosszantó mert a 360al nézzük a gyerekeket... Ez így tré
Egy riasztó ál mi van ha ilyenkor betörnek??? Xiaomi fizeti a károd??? Persze nyilván nem
-
Madoc
veterán
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
ma este arra lettem figyelmes hogy a robot porszívóm villog fehéren. Majd nézem a mi home appot és nem tudok vezérelni semmit. Sem riasztó sem lámpa se semmit. Iphone ról vezéreltem, minden eu régiós. A control hubot ha áramtalanítom majd újra bedugom kéken villan párat és ennyi . Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
DaDa
senior tag
Igen van ilyen élethelyzet.. alapjába véve nálunk tiszta a levegő, de szeretem ha át mozgatja azt. Én kizárólag azért vettem mert nagy ritkán elszivok az erkélyen 1-1 szivart otthon és ez fél nap alatt nagy részben megszűri a szivar szagot. Valamint nagyobb főzés után is teszi a dolgát. Automata egyből indult az első pöfékeléssel de a párásító miatt ezt levettem. Viszont jó ha amúgy is mozgatja a levegőt lefekvés előtt 1 órát, bár olyankor sincs az érték 10 felett (ha nem megy a párásító).
-
vegyszer
addikt
Az ultrahangos párásító által létrehozott vízcseppek pontosan abba a mérettartományba esnek, amit a légtisztító mér. Nem értem mi a probléma ezen?
Igazándiból az sem feltétlenül szerencsés, hogy egymás mellett egymás ellen dolgoznak.
Messzebb kellene elhelyezni őket egymástól. És az automatizálás során egy egy kizáró vagy (XOR) típusú kapcsolatot kellene közéjük definiálni (ha erre van mód). Vagy egyik megy, vagy másik. -
bl4ze
veterán
Nagyon sokáig ment a Google Home-ban, majd elkezdett "offline" lenni és teljesen eltűnt.
Ezért most már nem lehet vezérelni GA-ból. (Google Assistant)
Bosszantó.
-
TRob1
veterán
Én nem vettem eddig észre ilyesmit. Igaz, eddig távolabb voltak egymástól, de most is kb 1,5 m van köztük.
Nekem a lentebbi párásító van.
Ez nem az a "klasszikus" párásító ami "füstöl" és minden fehér meg vízfoltos lesz. Nem ismerem az elvet, de ez vhogy máshogy párásít.ui: Most is megy, zasszony vmit főzött, és 11-19 között mozgott a 3H, mikor párszor ránéztem.
#4488 bl4ze:
3H-t igen, Google Home-ot nem.
#4487 DaDa:
"Amíg megy a fűtés úgy van beállítva, hogy naponta egy órát menjen a légtisztító"
Mert míg megy a fűtés, tiszta a levegő?
-
DaDa
senior tag
Nekem ugyan ez a helyzet én bele nyugodtam. Nincs rá megoldás, valószínű a mz apró víz cseppeket érzi meg, mindegy milyen párásító megy. Nekem egy lidl-is van mellette. Amíg megy a fűtés úgy van beállítva, hogy naponta egy órát menjen a légtisztító, biztos ami biztos alapon. Aztán ha vége a fűtésnek megy vissza automata módba. Mondjuk nálunk a párásító sem megy folyamatosan.
-
pgemil
aktív tag
Van valakinek tapasztalata légtisztító és párásítóval?
Van egy 3H légtisztítóm és egy Sencor párásítóm egymás mellett. Ha megy a párásító az egekbe szökik szennyezettség mértéke a légtisztítón. Ha a párásítót kikapcsolom gyorsan visszaáll 10 alatti értékre.
Lecserélném egy xiaomi párásítóra , ha azzal párhuzamosan -egyszerre tudnám használni a két eszközt.
Tapasztalatokat kérek szépen. -
kaszlaci
csendes tag
-
Madoc
veterán
-
dzsidzsas
tag
Sziasztok. Hibátlanul működött Domoticzban közzel egy évig a Xiaomi Gateway. Pár napja hibák kezdtek kijönni. Újratelepítettem a Domoticzot és most nem lehet feltenni a Gatewayt- mert eltünt az about menű. És nem tudom lekérni a Gateway kódját. Valaki erre megoldást? Mi Home alkalmazás nem jó semmire, ezért váltottam ki, de ha ez így marad, elköszönök a xiaomitól.
-
xviktorx
tag
-
xviktorx
tag
Sziasztok!
Mi home app alkalmazással használok xiaomi kamerákat. Az egyik kártyámat ( Telenoros) lecseréltem egy digi kártyára. Amióta a csere megtörtént azóta a digis kártyámmal nem tudom a kaemra élő képét nézni nem tölti be egyszerűen, csak a riszatásokat tudom megnézni. A telenor kártyával nem volt ilyen gondom. Érdekességként a vodás kártyával sem nyitja meg. A telenor kártyámmal ilyen gondom sosem volt. Telenor sebessége a digi ( 4,73 a letöltési sebesség a feltöltés pedig 3.32 ) sebességével szinte megegyezik Győr belvárosában.
Valamit kell állítani vagy ezt a helyzetet el kell hogy fogadjam?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Real_Necro
veterán
-
vegyszer
addikt
Van, amelyik Bluetooth Getaway.
De a fény és mozgás érzékelő ZigBee protokollt használ. -
bogdanypeter
tag
-
vegyszer
addikt
A lámpa és a mozgásérzékelő közé kell egy geatway, illetve egy fenyérzékelővel lenne teljes a pakk.
-
Pál úr
csendes tag
Sziasztok!
MI Home appból szeretnék egy Da Fang kamerát vezérelni. Maga a kamera működik, azzal nincsen semmi baj, de kb. két hete a korábban beállított automatizmusok közül az, amelyikkel eddig alvó állapotba raktam reggel a kamerát (a felületen "sleep"), kikapcsolja azt, így a kamera állapota "offline" lesz, minek következtében az az automatizmus, ami este felébresztené a kamerát (a felületen "awake"), nem tudja magához téríteni.
A MI Home appban "China mainland" van beállítva, és ha a kamerát áramtalanítom, majd újra bedugom, szépen feléled, és utána a kép teljesen jól látható, minden funkció működik.
Csak nálam nem jó valami, vagy ez most ilyen, éljek vele együtt?
Köszönöm.
-
NSmester
csendes tag
-
bogdanypeter
tag
Sziasztok!
Most kezdek belemerülni az okosotthon rejtelmeibe. Lesz egy Xiaomi Yeelight YLXD50YL lámpám és egy nem feltétlenül okos (de lehet az is) rejtett világításom. Azt szeretném megoldani, hogy ha sötét van egy mozgásérzékelővel kapcsoljon fel (vagy világítson halványan) vagy a lámpa vagy a rejtett világítás. Ehhez ágy aqara motion sensort vásárolok. Megvalósítható amit szeretnék? Kell még hozzá vásárolnom valamit?
-
vegyszer
addikt
Igen, arra gondoltam, hogy azzal teszel egy próbát.
Elvileg mikor áram alá teszed, ad egy nyílt wifit.
Azon keresztül is be lehetne állítani.
Megkérdi, hogy mi a WiFi neve (SSID), és jelszava. Illetve hogy a _plus szócskát hozzá tegye-e a WiFi nevéhez, vagy se.
Utána rebootol. És nevet vált. -
V.Stryker
nagyúr
A 3H legtisztito tulajoktol kerdeznem, hogy masnak is cicereg neha? Nem lenne hangos a venti, de mellette van ilyen nem periodikus de gyakori cicerges féle.
-
Tanczi01
tag
Kifutottam az időből.
Lehet más márkától is zigbee cuccokat irányítani mi home appal?
-
NSmester
csendes tag
-
vegyszer
addikt
-
NSmester
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Mi wifi range extender pro-t próbálom beüzemelni, azt írja plug&play, de nekem sehogy sem sikerül csatlakozni hozzá. Próbáltam a hivatalos Play-es appal, és az Orosz appal is, de hibára futok. Nem megy végig a telepítés, nem vált át a led kékre, végig sárgán villog. Mit csinálok rosszul? Próbáltam keresni megoldást a problémára, látom más is járt már így, de nem találtam. Próbáltam régiót is váltani, bár ugye erre lenne megoldás az orosz app, de ez sem segített. -
Baloo27
aktív tag
Nekem kínai verzió van ès működik magyar règióval(igaz a child device-ok közül csak a eu règióra szánt verziókat mutatja a hivatalos appal.
-
Real_Necro
veterán
-
Madoc
veterán
Vízmentes dobozban van nekem kint 2 db is a hideget birja, párát szerintem nem szereti bár a dobozára amiben érkezik, valami 90% meg - 10,+50 van írva ha jól rémlik.
(Mindkettőre egy egy reed relé van forrasztva és a xiaomi gyakorlatilag csak jeladó nekem, a kötődobozban. A nyitást a vezetékes reed relé érzékeli.) most csinálom a harmadikat ami meg postaláda érzékelő
lesz. -
Remade
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Xiaomi Mi Window and Door Sensor nyitásérzékelő (YTC4039GL) használható e kültéren? Kerestem interneten IP szabványát de sehol se lelem. Van e esetleg valakinek tapasztalata vele?
-
sbazsi
veterán
-
vegyszer
addikt
-
sbazsi
veterán
-
vegyszer
addikt
-
sbazsi
veterán
De úgy is kérdezhetném: melyik gateway-t érdemes megvenni most? (CN)
Bár elvileg ugyanaz, csak ez utóbbit 02.21 után küldik...
Vagy van olyan, ami jobb/többet tud/újabb, mint ez?
-
MaCS_70
félisten
Mi Gateway-t használ valaki developer mode-ban Node-REDdel?
Én próbálkozom, de a node-ot nem engedi telepíteni, mert szerinte elavult.
Köszönettel: MaCS
-
Fastfact
csendes tag
Sziasztok!
Bedside lamp 2-t használok(-nék) reggeli ébresztésre. Úgy van beállítva, hogy hétköznapokon reggel bekapcsoljon és futtassa a napfelkeltét, majd fél óra múlva csökkentse a fényerőt, majd kapcsoljon ki. Tavaly augusztus óta működött szinte hibátlanul. Ehhez képest február 7-én, vasárnap is bekapcsolt. Február 10 óta pedig semmi. Gyanakodtam hogy esetleg elállítódott az időzóna vagy ilyesmi lehet, azonban a logoknál látszik hogy nem működött azóta az automatika. Próbáltam más időpontokat, factory reset is volt. Appból megy minden, csak az automatika nem hajlandó működni. Emagos rendelés, nem kínai webshopos. Újabb firmware-t nem talál.
Tudtok erre valami megoldást? -
radio11
tag
Beállításokban a "manage storage" menü "SD card status" almenüben "recording mode" pontban lehet beállítani, hogy csak mozgásra, vagy folyamatosan rögzítsen (ez a Mi Home appra vonatkozik, én azzal használom). Olyat nem találtam még, hogy a mozgás területét lehetne szabályozni, lehet saját gyári appal tud olyat is
. -
potcz8
csendes tag
-
radio11
tag
-
xviktorx
tag
-
bupemko
senior tag
-
hojos
aktív tag
-
xviktorx
tag
-
potcz8
csendes tag
Sziasztok.
Most kaptam kézhez az Imilab EC3 kamerát. Az lenne a kérdésem, hogy a leírásban az szerepelt hogy 270 fokot fordul, nekem csak 180 fokot. Nektek is ennyit fordul? -
hojos
aktív tag
-
xviktorx
tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani a MI kameráimat ( Mi home security Camera Basic 1080 P, és Mi Home Security Camera 360 1080 P ) hogy csak akkor rögzítsen amikor mozgást érzékel? Tudom, hogy az app-on belül kell de nem találom, hogy hol. Válaszotokat előre is köszönöm! -
tobias40
veterán
-
TRob1
veterán
"Lámpáim?"
Kell hozzá BT gateway hogy távolról lásd. (Már ha tényleg nem lámpákról van szó, hanem a linkelt hő és páratartalom mérőkről.
)ui: Nekem pl. nincs külön BT-s gateway-em, hanem a párásítóban illetve a légtisztítóban van... De vannak pl. lámpák is amik tartalmazzák, meg egyéb eszközök is.
-
tobias40
veterán
Megjöttek [link] ezek a lámpáim,nagyon tetszik.
A kérdésem hogy az itthoni hálózatból látom a IHome-ban mint a többi eszközömet de távolról nem mutatja az adatokat.
Mi lehet megoldás?Köszi előre is!

szerk:lehet azért mert BT-os?De akkor nem tudom távolról nézni a hőfokot csak a BT hatótávon belül?
-
Memmaao
addikt
Nem tudom, a miénk két éves ház és már rendben van. Tudni kell kezelni a műanyag nyílàszàrókat. Amíg fából volt az ablak, jól szellőztek a házak.
-
szabi__memo
nagyúr
-
Memmaao
addikt
-
vegyszer
addikt
-
Memmaao
addikt
Nem, ez légszűrő, nem páraelszívó. De csodálkoznék, ha bárkinél magas lenne a páratartalom ilyenkor télen. Nálunk még pluszban dolgozik a mi humidifier.
-
vegyszer
addikt
Gondolkozz fordítva.
Nincs benne víz tartály. Nincs elvezetve a lefolyóba.
Hová teszi a vizet amit összegyűjt?
Nincs benne hűtőközeg. Mivel szedné ki a vizet?Nekem volt párátlanítóm. Napi 6L vizet szedett ki a lakás levegőjéből, gyakorlatilag szeptember és április között első évben, és 0-24-ben ment. Igaz, nem is Mi termék volt.
-
< CyberBob >
őstag
-
Memmaao
addikt
Nálunk a pàraelszívó kb soha nem megy, szintén egybe konyha étkező és nappali. Egy mi air purifier pro van a lenti, egy 3H a fenti szinten. Ha valami odaég, azonnal felpörög és kb 5 perc után nincs égett szag. De egy alap etelszag főzés során lesz. Szűrő kb 3 hónap.
-
xviktorx
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem a megfelelő topicba írok, de nem találtam a problémámhoz topicot, ezért merészkedek ide írni.
Lecseréltem a routeremet egy Xiaomi AX1800-ra xiaomi.hu oldalról rendelve. 200 megás netre vagyok előfizteve( vidanet), de a router csak 80 megákat ad ki, vagy ettől is kevesebbet. Kijött ma szerelő, rámért a netsebességre a modemen és neki jött a gépén több mint 200 mega többszöri alkalomra is. A gépét összekötötte kábellel a wifi routerrel és több alkalommal is csak 50 megákat mért. Azt mondta ez a router nem tudja biztos a ráírt értékeket. Én el is fogadom, hogy ez nem szolgáltató hiba hisz a saját szememmel láttam hogy a gépén mit mért. Van valmi beállítás a router applikációjába hogy kiadja magából a 200 megát vagy ez tényleg csak ennyit tud?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Madoc
veterán
Ezekre amit írsz egy páraelszívó kell neked akár szénszűrővel. A légtisztítók a szilárd részecskéket szűrik ki.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Vennék egy Xiaomi Mi Air Purifier 3C vagy Xiaomi Mi Air Purifier 3H okos légtisztítót. Egy egybe konyha nappali helységbe kellene és az étel / főzés szag és pára(fontos) "elszívására" megkötésére használnám. Jó erre ez az eszköz és ha igen melyik lenne a kettő közül és milyen szűrővel. A nyári hónapokba nem menne, mert nyitva az ablak. Ilyen használat mellett mennyi időnként kelleme szűrőt cserélni?
-
Pepeszaju
újonc
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van valahol elérhető táblázat,ahogy a légtisztítók összehasonlítása megtalálható?
-
Moki2
aktív tag
-
A.M.D.
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szűkségem, hátha valaki tud válaszolni rá.
Nemrégiben vettem egy Aqara home set -et (HUB: dgnwg05lm), és megmondom őszintén eddig nem néztem, de most figyeltem fel, hogy ebbe nincs bluetooth. Van olyan eszköz, amivel képessé teszi a hub-ot erre? Rendeltem hőmérő szenzorokat, de akkor vettem észre, hogy csak ble-n működnek. (Későbbiekbe okos konnektoros klíma vezérlést szeretnék majd csinálni.)
Van a szetthez a kapcsoló (WXKG01LM), a működési tartományt azt megtaláltam, de azt sehol, hogy ez most kültéren is lehet használni, mennyire bírja a napot, és az esőt?
Ami még érdekelne azok az ehhez a rendszerhez csatlakozó kijelző(k), milyen szerepet tudnak betölteni? pl tudnak olyat, hogy megjelenítik 3db hőmérő szenzor adatait, de ha az egyik mozgásérzékelő érzékel, akkor kiteszi a kamera képét a kijelzőre???
Nagyon sok helyen olvastam, hogy egyedi mp3 hangot fel lehet rá tölteni. Ezt az opciót hol találom, mert én már annyit kerestem, de semmi.
Valamint mi kell ahhoz, hogy hangvezérelt legyen ez az egész? A telefonom androidos. (bár nem tudom, hogy ez lényeges-e.)
A mozgásérzékelőt hogy tudom beállítai, úgy, hogy ha mozgást érzékel akkor a hub-on a lámpa piros lesz (ez a része megvan), ha nincs mozgás akkor zöld, de ne kelljen 2 percet várni, hanem csak 10mp ???? Van erre megoldás?
Nagyon szépen köszönöm, ha valaki tud ezekbe segíteni. -
FeriPapa2
tag
-
fPApi
őstag
-
Moki2
aktív tag
A működéshez segítség , minden eszköznél állítsd be az időzónát , routeren google dns legyen beállítva . Ha valami nem akar ekkor se működni akkor eszköztörlés , újrafelvétel szokott segíteni , illetve mozgásérzékelőknél a kis gomb rövid megnyomása után hub bemondja normal link szöveget , és él a kapcsolat.
-
tlala
addikt
-
tlala
addikt
-
FeriPapa2
tag
Purifier 3H-val kapcsolatban lenne kérdésem! Azt szeretném, hogy egy alcsony részecske számnál kapcsoljon ki a készülék. Beállítom az automatizálásban, de nem működik. Mi lehet az oka?
-
bl4ze
veterán
-
tlala
addikt
Innen vettem.
Alapból ugyanolyan termosztát mint a Computherm, plusz az okos funkciók.
Ha most is relés (mint a legtöbb kazán), akkor igen, a relés kell neked (water-heating). -
kartalhu
tag
-
kartalhu
tag
-
vegyszer
addikt
-
kartalhu
tag
Sziasztok!
Van egy európai Mi Smart Plugin (Zigbe) GMR4014GL konnektor és egy kínai Mi Control Hub2 (rádiós, ledes). Az orosz apk magyar, német és kínai régión is azt írja nem kompatibilis. Mit lehet ilyenkor tenni? -
nemethsza
tag
-
dareyou90
csendes tag
,
-
vegyszer
addikt
-
tlala
addikt
-
vegyszer
addikt
-
bl4ze
veterán
Honnan vetted, mennyi volt?
Szerinted a cirkót biztonságosan kezelné a radiátoros fűtéssel+padlófűtéssel?
Ezt a rohadt hangos és buta Computherm-et szeretném lecserélni, ez éjjel-csendben nagyon hangos. Van, hogy felébredünk rá.
Nekem a relé kontaktos kell szerinted ha a mostani is relés?
Egy Immergas Vitrix cirkó lóg rajta. Te fogod magad bekötni? -
tlala
addikt
Ezek mind a termékekhez tartozó gyártói rajzok.

-
tlala
addikt
Nekem a legalsó Mijia Thermostat (Heatold) van, jó kézbe venni, minőségi cucc.
Nem olyan régen érkezett meg, most még csak egy 220-as kábel lóg rajta, és szórakozom vele, mert várom a Xiaomi Gateway-t még a többi cuccomat - illetve rá kell vennem magam, hogy szereljem át a fali dobozt (ezt vettem hozzá), illetve át kell kötni a relés cuccaimat is a kazánnál.
A termosztát működik bluetooth (BLE) gateway-ként is, látom is a 2 db ráakasztott Xiaomi bt hőmérőmet távolról is.
Van benne természetesen hőérzékelő, illetve rá lehet kötni külső érzékelőt is. A reléje kifejezetten halk, sokkal halkabb, mint a mostani termosztátomé.
Többfélét is árulnak belőle, van amelyik relé kontaktot ad, és van amelyik áramot ad ki (max. 3500W). A Mi Home azonnal érzékelte, csak a wifit kellett beállítani neki ill. a bt gateway módot.
Mit szeretnél tudni még tudni róla? -
Real_Necro
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
4500 - 4401
7869 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Proxmox VE
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gyúrósok ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Air 15" m4 16gb Gyári garanciával
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. De a héten már egyszer volt ilyen szerintem. A lámpám meg a vízforralóm még tudom vezérelni

köszönöm!